SPAR 40%

KnitPro

Royalé Swivel Rundpind

text_you_save

Fra 66 kr  Fra 39,60 kr

Vælg Længde / Tykkelse

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Splinterny serie af luksus-strikkepinde fra KnitPro. Denne Royalé Swivel-serie består af lækre rundpinde i farvet birketræ med metalspidser. Pindene er den perfekte kombination af styrke og et sofistikeret udtryk. De har træets naturlige egenskaber og styrke, samt et eksklusivt look, hvor hver størrelse har sin egen farve. Således er det nemt at skelne mellem de forskellige størrelser på pindene.

Kabelovergangene er glatte, så maskerne glider ubesværet henover pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Birketræspinde er idelle til alle typer garn, da de glider nemt gennem maskerne uden at trevle garnet. Rundpindene fås i størrelser fra 3-12 mm, og i fire forskellige længder: 40, 60, 80 og 100 cm.

Det behagelige naturmateriale gør, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i flere timer uden ømhed i hænder og fingre.


Anita Jørgensen

Fantastisk at strikke med ..... strikketøjet snor sig ikke .... behagelig at have i hænderne .... og endnu engang tak for en fantastisk service .... bestilte ved 15,45 og næste formiddag var den med posten hos mig C";)


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv