KnitPro

Trendz Udskiftelige Rundpinde

Vælg Bredde / Farve

Udskiftelige rundpinde fra KnitPro’s Trendz-serie.

Rundpindene er produceret i akryl, et materiale, der er utrolig nemt at arbejde med. Pindene bliver gradvist mere og mere spidse, hvilket gør, at de kan anvendes med alle slags garn. Desuden er de gode at holde på og giver en god kontrol, også når der arbejdes med garner, der kan virke glatte på andre pinde. Derfor er de helt ideelle for nybegyndere.

Kabelovergangene er designet således, at det er nemt at tilslutte kabler til pindene, og resultatet bliver en glat overgang mellem pind og kabel, således at maskerne glider let og ubesværet henover både pinde og kabel.

Rundpindene fås i størrelser fra 3,5-12 mm. Hver størrelse har en bestemt farve tilknyttet, der giver pindene et sjovt og anderledes twist.

Med KnitPro Trendz pinde får du kvalitetspinde til en fordelagtig pris.

Husk også kabler til dine udskiftelige rundpinde - Find dem her
Længde på pindene (uden kabel): 13 cm
Materiale: Akryl

Christina

Jeg har købt Trendz rundpindene efter at have læst anmeldelserne her på Hobbii. Jeg benytter både dem og Symfonie og kan varmt anbefale dem. Trendz ligger godt i hånden, har en god længde og garnet hænger ikke fast på dem. Man kan sagtens strikke i mange timer med disse pinde uden at få ondt i hverken hænder eller underarme. Et plus er også at de har forskellige farver så man altid ved hvilken størrelse der passer sammen.
Prisen er ikke en indikation for manglende kvalitet, nærmere tværtimod! Det er rart ikke at skulle betale alverden for et par strikkepinde.


Valentina

Selvom man skulle tro, at prisen næsten er for god til at være sand, og at det ikke kan blive bedre, så bliver det kun bedre! Trendz Udskiftelige Rundpinde knækker ikke, og er super lækre at have i hænderne. og selvom dette er en 3,5 mm, og den derfor i sig selv er skrøbelig, og burde være nem at knække, så gør den det ikke, og det er simpelthen for lækkert et produkt!


Heidi

Rigtig gode at strikke med. er lige startet med Knit Pro udskiftelige rundpindesystem, og det er altså bare så smart. Rigtig hurtig levering fra Hobbii, så kunne kommer hurtigt igang med mit strikkeprojekt,


Trine

Disse pinde fungerer rigtig godt - de er dejlige at have i hånden, og kabelsystemet fungerer godt, især efter jeg opdagede en lille pind man kan bruge til at 'stramme skruen', så pinden ikke går løs.


Birthe Ørskov Jensen

De er dejlige og det er nemt at udskifte vejerne, jeg er blevet meget glad for de udskiftelige pinde, og jeg har set dem brugt med 2 korte vejer som alm. pinde af en som strikkede karklude :-)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv