KnitPro

Zing Strømpepindesæt

text_you_save

Fra 260 kr  Fra 209 kr

Vælg Længde

Dette lækre sæt fra KnitPro Zing serien indeholder de mest populære størrelser af strømpepindene fra Zing-serien. Pindene er lette og superglatte, så de glider nemt gennem maskerne.

Glem alt om kedelig, grå aluminium! KnitPro Zing er en serie i letvægtsmetal, hvor hver pindestørrelse er kendetegnet ved at have sin egen, smarte farve med et metallisk look.

Sættet med 15cm indeholder størrelserne:
2.00 mm (Koral)
2.50 mm (Mørkerød)
3.00 mm (Mørkegrøn)
3.50 mm (Lysegrøn)
4.00 mm (Blå)

Sættet med 20cm indeholder størrelserne:
2.50 mm (Mørkerød)
3.00 mm (Mørkegrøn)
3.50 mm (Lysegrøn)
4.00 mm (Blå)
4.50 mm (Blålilla)
5.00 mm (Pink)


Sættet kommer i et flot sort og rødt etui med lynlåslukning. Det perfekte sæt til strømpestrikkeren!

Christina

Jeg fik disse pinde i julegave og bruger dem til at strikke strømper, når jeg ikke bruger mine Addi-pinde. Pindende her er dejligt lette og nemme at arbejde med. Jeg oplever ikke at garnet glider af når jeg bruger dem og det er vildt fedt at de er i forskellige farver så jeg ikke skal koncentrere mig om at læse størrelsen på dem alle. Etuiet er også af super god kvalitet og gør det nemt at transportere pindende rundt. Jeg kan varmt anbefale dette sæt.


Victoria

Jeg ved godt, at magic loop er moderne at bruge, men jeg synes, det har nogle ulemper i forhold til strømpepinde. Sættet her er intet mindre end fantastisk!
Pindene er lette, bliver hurtigt lune at holde på, med ikke klistrede på overfladen, som jeg oplever med andre pinde.
Etuiet er så praktisk og pænt, og farverne på pindene gør også det æstetiske udtryk perfekt.


Lis

Det er simpelthen de bedste strømpepinde jeg har haft. Garnet glider så let som ingenting på pindene, de vejer meget lidt og ligger godt i hånden. De forskelige farver gør det nemt at finde de rigtige størrelser og farverne er de samme på jumperpinde. Jeg har kun godt at sige om mærket.


Bente Bakholm Bigum

Jeg er meget glad for mine strømpepindesæt, du har alle størelser lige ved hånden og de vejer ikke meget, så det gør det nemt for mig hvad enten det er strømper eller ærmer jeg strikker
jeg har købt både 15 cm og 20 cm , så jeg er godt dækket ind.


Susanne Jeppesen

Har købt den store pakke og må sige de indfrier mine forventninger. Nemme at arbejde med og så har man stort set alle størrelser. Bruger ellers magic loop, men til mindre arbejder, er disse betydeligt bedre 👍


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv