KnitPro

Symfonie Strømpepinde 20 cm

Vælg Bredde

Flotte og stærke strømpepinde fra KnitPro’s multifarvede Symfonie-serie.

Pindene er udviklet ‘af strikkere til strikkere’, og er et af de førende mærker, der anvendes af strikkere over hele kloden. Pindene er letanvendelige, komfortable og smukke at se på. De er fremstillet i birketræ, og lamineret og bejdset helt specielt, så de får deres flotte overflade.

Strømpepindene fås i længderne 10 og 20 cm og i størrelser fra 2-8 mm. Alle tre længder er kortere end normale strømpepinde, hvilket gør det behageligere at strikke de helt små omkredse.

De lækre, forarbejdede pinde er rare og behagelige at have i hænderne, så du er sikker på, at du kan strikke i mange timer uden at blive træt i hænderne.

Strømpepindene sælges i sæt af 5 stk. 

Claudia Stahlberg Bode

Det er simpelthen de bedste strikkepinde - Garnet glider så let uden at pindende falder ud ved håndtering! Det eneste man kan sige trækker fra er at det kan være svært at se maskerne hvis man strikker mørke farver i måske mindre god belysning !


Josefine

Simpelthen de bedste pinde der findes, de er flotte, bløde, perfekt glathed og bare super lækre!!
Garnet glider godt, uden at maskerne falder af, og de er gode at have i hånden🤞🏻 Absolut anbefalelsesværdige, ingen negative ting om det


Christine

Jeg er ikke så vild med at strikke med strømpepinde - holder mig så meget som muligt til rundpinde. Men dog er disse pinde rigtig gode og behagelig at strikke med, så klart det bedste valg hvis man skal bruge strømpepinde.


Mette

Jeg har lige lært at strikke og har derfor købt disse strikkepinde til strømper. De er rigtig gode at holde ved og de ligger godt i hånden. De er alle pengene værd.


Eva

Har lige købt disse strømpepinde i stk 2,5. Og 15 cm lange. Blev anbefale dem, og holde op de er bare gode.
Har altid brugt dem på 20 cm.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv