Find rigtig gode priser lige her!   🥰 HYGGE-UDSALG🥰   Spar op til 67%

KnitPro

Symfonie - Udskiftelige Rundpindesæt

3,5 - 8 mm

Spar 22% GRATIS fragt
Spar 170 kr. 599 kr. 769 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Lækkert KnitPro rundpindesæt i træ med 8 størrelser fra 3,5 mm - 8 mm - så du får dig et rundpindesæt, der dækker de fleste behov.  

Pindene er fremstillet i birk og er utrolig behagelige at holde på. Rundpindene er derudover blankpolerede, så maskerne glider ubesværet og er en sand fornøjelse at arbejde med.

Rundpindesættet indeholder størrelserne 3½ mm, 4 mm, 4½ mm, 5 mm, 5½ mm, 6 mm, 7 mm og 8 mm, samt 8 stoppere og en 1 strammenøgle.

Alt i alt får du et eksklusivt rundpindesæt med udskiftelige spidser, spidse pinde, handy tilbehør, glatte sammenføjninger og fleksible kabler.

Desuden leveres sættet i en praktisk vinyltaske, og indeholder små lommer til opbevaring. 

Sættet indeholder:
Rundpinde Træ 3,50 mm / Size 4
Rundpinde Træ 4,00 mm / Size 6
Rundpinde Træ 4,50 mm / Size 7
Rundpinde Træ 5,00 mm / Size 8
Rundpinde Træ 5,50 mm / Size 9
Rundpinde Træ 6,00 mm / Size 10
Rundpinde Træ 7,00 mm / Size 10,75
Rundpinde Træ 8,00 mm / Size 11
1x Wire: 60 cm (inkl. pinde)
2xWire: 80 cm (inkl. pinde)
1xWire: 100 cm (inkl. pinde)
1 strammenøgle
8 stoppere

Anne Marie

Det er de bedste pinde jeg nogen sinde har brugt. De ligger godt i hånden og har en god spids til alt jeg laver. jeg har ikke fortrudt jeg købte dem, jeg bruger ikke andre nu efter jeg har prøvet dem. Det er så lækkert at jeg kan skifte wire mens jeg strikker og mit projekt vokser. Og pindene bliver bare bedre og bedre jo mere jeg bruger dem. Hvis du har gigti hænderne er de også perfekte.


Anette

Det er bare i orden. Ingen kanter på overgangen mellem pind og kabel. Overfladen på pindene er tilpas glat uden garnet smutter fra en. Alt spiller i dette sæt. Ikke for meget og ikke for lidt, men lige tilpas. Jeg kan strikke i meget længere tid end jeg kunne før. Spørg ikke hvorfor, sådan er det bare. Det er bedste køb jeg nogensinde har gjort.


Alberte

Rigtig godt rundpindesæt! Garnet glider let og tipperne er noget nær perfekte. Jeg er meget glad for pindene og anbefaler dem glædeligt!

Såfremt man strikker med magic loop og synes, at disse wires er lidt stive, så kan man købe ekstra wires, som er lidt mere fleksible.


Merete Olsen

Super lækre strikkepinde ,de bedste jeg har haft ,også med dårlige hånder ... elsker at jeg kan skifte længden på min wire ud alt efter str på mit strikketøj .... vælger tit at benytte mit sæt istedet for de faste pinde


Heidi Bøttcher Larsen

Helt igennem fantastiske pinde. Garnet glider nemt, og det er SÅ genialt, at weierene nemt skiftes ud. Jeg kommer aldrig til at bruge andre pinde igen 😉


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv