KnitPro

Symfonie - Udskifteligt rundpindesæt (8 størrelser)

Lækkert KnitPro rundpindesæt i træ med 8 størrelser fra 3,5 mm - 8 mm - så du får dig et rundpindesæt, der dækker de fleste behov.  

Pindene er fremstillet i birk og er utrolig behagelige at holde på. Rundpindene er derudover blankpolerede, så maskerne glider ubesværet og er en sand fornøjelse at arbejde med.

Rundpindesættet indeholder størrelserne 3½ mm, 4 mm, 4½ mm, 5 mm, 5½ mm, 6 mm, 7 mm og 8 mm, samt 8 stoppere og en 1 strammenøgle.

Alt i alt får du et eksklusivt rundpindesæt med udskiftelige spidser, spidse pinde, handy tilbehør, glatte sammenføjninger og fleksible kabler.

Desuden leveres sættet i en praktisk vinyltaske, og indeholder små lommer til opbevaring. 

Sættet indeholder:
Rundpinde Træ 3,50 mm / Size 4
Rundpinde Træ 4,00 mm / Size 6
Rundpinde Træ 4,50 mm / Size 7
Rundpinde Træ 5,00 mm / Size 8
Rundpinde Træ 5,50 mm / Size 9
Rundpinde Træ 6,00 mm / Size 10
Rundpinde Træ 7,00 mm / Size 10,75
Rundpinde Træ 8,00 mm / Size 11
Wire: 60 cm (inkl. pinde)
Wire: 80 cm (inkl. pinde)
Wire: 100 cm (inkl. pinde)
Wire: 120 cm (inkl. pinde)
1 strammenøgle
8 stoppere

Anne Marie

Det er de bedste pinde jeg nogen sinde har brugt. De ligger godt i hånden og har en god spids til alt jeg laver. jeg har ikke fortrudt jeg købte dem, jeg bruger ikke andre nu efter jeg har prøvet dem. Det er så lækkert at jeg kan skifte wire mens jeg strikker og mit projekt vokser. Og pindene bliver bare bedre og bedre jo mere jeg bruger dem. Hvis du har gigti hænderne er de også perfekte.


Merete Olsen

Super lækre strikkepinde ,de bedste jeg har haft ,også med dårlige hånder ... elsker at jeg kan skifte længden på min wire ud alt efter str på mit strikketøj .... vælger tit at benytte mit sæt istedet for de faste pinde


Heidi Bøttcher Larsen

Helt igennem fantastiske pinde. Garnet glider nemt, og det er SÅ genialt, at weierene nemt skiftes ud. Jeg kommer aldrig til at bruge andre pinde igen 😉


Clara

RIgtig dejlige strikkepinde, som ligger godt i hånden. De har en god 'spids' og man får ikke den der 'svedige' fornemmelse, som mange får ved metalpinde


Sofie

Rigtigt godt sæt, der lever op til alle forventninger. Dejligt at etuiet er så stort, så der er plads til andet strikketilbehør også :-)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv