KnitPro

Zing Udskiftelige Rundpinde Sæt - 8 størrelser

Dette lækre sæt fra KnitPro Zing-serien indeholder 8 par af de mest populære størrelser af de udskiftelige rundpinde fra Zing-serien. Pindene er lette og super glatte, så de glider nemt gennem maskerne.

Sættet indeholder de følgende størrelser:
3.50 mm (Lysegrøn)
4.00 mm (Blå)
4.50 mm (Blålilla)
5.00 mm (Pink)
5.50 mm (Brun)
6.00 mm (Mørkelilla)
7.00 mm (Lilla)
8.00 mm (Turkis)

Desuden indeholder sættet:
4 kabler: (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 stoppere
4 strammenøgler
1 sæt kabelovergange

Sættet kommer i et flot blåt og rødt etui med lynlåslukning og plads til både opbevaring af udskiftelige rundpinde og kabler. Kort sagt: Det perfekte rundpindesæt! :-)

Louise

Virkelig lækkert sæt rundpinde! Garnet glider dejligt nemt, og det bliver ikke for tungt at sidde med. Det er en god ide at bruge den lille metal-dims til at stramme pinde og wire med, ellers går de fra hinanden ved brug. det tog mig lidt tid at finde ud af :-)


Jane

Det er de bedste strikkepinde, jeg nogensinde har haft. Der er ingen modstand, når man strikker. Pindene glider gennem arbejdet og man strikker helt automatisk hurtigere. Processen flyder lettere.
Kabel og strikkepinde er nemme at samle.


Stine

Zing er mine yndlingsrundpinde :) De er dejlige og lette at holde på, arbejdet glider gnidningsfrit. Det er nemt at udskifte de forskellige pinde, og overgangen fra kabel til pind er helt glat :)


Trine

Rigtig fint sæt med lækre pinde og kabler. Selve etuiet har en god størrelse og er nem at have med rundt. Derudover er det rart at der følger flere pindestoppere og strammenøgler med.


Inge

Jeg er bare så glad for dette sæt rundpinde. Sidder med et fortykke på pindene nu og det bliver ikke tungt. Skifter også bare nr. størrelse med strikketøjet på. Super smart


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv