Pony

Perfect Udskiftelige Rundpindesæt (3-6 mm)

Sæt med udskiftelige rundpinde i bæredygtigt træ fra Pony Perfect. Et sæt for dig, som både ønsker kvalitet for pengene, men også lækkert design!

Pony Perfect udskiftelige rundpinde er lavet ved at sammenpresse tre træsorter. Således dannes det flotte farvespil helt naturligt og 100% uden kunstige farvestoffer. Valget af træsorter giver en smuk, glat, stærk og fleksibel pind at arbejde med. Overgangene mellem pind og kabel er glatte, takket være det patenterede Glydeon gevind, så maskerne glider ubesværet hen over pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pind til kabel. Desuden er det nemt og hurtigt at skifte størrelse på rundpindene med det smarte gevindsystem. Med Pony Perfect får du masser af kvalitet for pengene.

Dette lækre sæt af udskiftelige rundpinde kommer i et flot, gråt filt etui med fem af de mest populære størrelser af pinde. Skulle du ønske at supplere med flere størrelser, eller flere kabler, følg da linksne højere oppe på siden. Sættet indeholder ydermere det nødvendige tilbehør.

Sættet indeholder:
5 sæt pindespidser: 3,0 - 3,5 - 4,0 - 5,0 - 6,0 mm
3 kabler: 60 – 80 – 100 cm
2 stoppere
1 kabelforlænger

Filtetui:
Bredde: 10,5 cm
Længde: 16,5 cm

Pindelængde: 14 cm (husk at den samlede længde af rundpinden afgøres af længden på det kabel, du anvender)

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv