KnitPro

Nova Metal Rundpind

Vælg Længde / Tykkelse

Nova Metal rundpindene dækker samtlige af de mindre og kortere pindestørrelser, der ikke er at finde blandt Nova Metals udskiftelige rundpinde, lige fra 2.00-12.00 mm, og fra 40-150 cm.

Som resten af Nova Metal pindene, er rundpindene også fremstillet af hule messingrør, og med en lækker, poleret overflade. Den glatte, polerede overfalde gør, at maskerne glider let og ubesværet henover pindene. Mellem pind og kabel er der lavet en glat overgang, så maskerne også her vil glide ubesværet over pinden, uden at hænge fast ved overgangene.
Enderne bliver gradvist mere og mere spidse, hvilket gør pindene ideelle til alle strikkeprojekter.

Det lette, og ikke mindst stærke messing er der flere fordele ved. De hule pinde sikrer en let vægt, som gør pindene ganske komfortable af anvende, så du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre. Styrken fra messing er din garanti for minimal slidtage og maksimal holdbarhed. Kablerne er elastiske og fleksible, og uden knæk, så de nemt kan foldes sammen og opbevares, som det passer dig.

En strømlinet fremstillingsproces gør, at Nova Metal serien kan sælges til en yderst fordelagtig pris.
KnitPro Nova Metal – de bedste og billigste pinde i messing


Lene Solgaard

Super lækre pinde, der ikke vejer noget som helst og de larmer heller ikke. Dejlige at arbejde med, og når de så også kommer dagen efter at de er bestilt, så er alt jo perfekt..


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv