KnitPro

Trendz Rundpinde 100 cm

Fra 30 kr  Fra 30 kr

Vælg Bredde / Farve

Rundpindene er produceret i akryl, et materiale, der er utrolig nemt at arbejde med. Pindene bliver gradvist mere og mere spidse, hvilket gør, at de kan anvendes med alle slags garn. Desuden er de gode at holde på og giver en god kontrol, også når der arbejdes med garner, der kan virke glatte på andre pinde. Derfor er de helt ideelle for nybegyndere.

Kabelovergangene er glatte, så maskerne glider ubesværet henover pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Rundpindene fås i fire forskellige længder: 60, 80, 100 og 120 cm, og i størrelser fra 3,5-12 mm. Hver størrelse har en bestemt farve tilknyttet, der giver pindene et sjovt og anderledes twist.

Med KnitPro Trendz rundpindene får du kvalitetspinde til en fordelagtig pris.


Elsebeth Sørensen

Fra første gang jeg strikkede med trendz blev jeg afhængig af den elastiske modstand jeg fik, når jeg strikkede med dem.
De er perfekte til glatstrikning fordi du kan mærke maskerne, og de er perfekte til snoninger olign fordi de er elastiske.
Jeg bruger dem altid!!!!


Inge

Det behøver ikke være dyrt, for at være godt. Jeg synes de er gode at arbejde med og glad for mit valg, kan anbefales 👍


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv