Drops

Rundpinde Aluminium

23 kr  Fra 23 kr

Vælg Længde / Tykkelse

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes. Slå til inden det er for sent!

DROPS Basic Rundpinde er supergode og alsidige strikkepinde, der laves i mange forskellige størrelser, så du let kan finde de pinde, der matcher dit strikkeprojekt. De har fine, behagelige spidser, der gør det let at få fat i maskerne. Overgangen er en stabil, smidig wire, som giver pindene en rigtig god fleksibilitet.

De mindste pinde laves i aluminium, hvilket betyder, at de er både stærke og lette. De strækker sig størrelsesmæssigt fra 40 cm, 2,0 mm til 80 cm, 5,0 mm. Pindene er 100% nikkelfri så de også kan anvendes af personer med nikkelallergi.

De større størrelser laves i fint birketræ, der er glat og blankt, så maskerne glider let henover pindene. De laves i størrelserne fra 40 cm, 5,5 mm til 80 cm, 20,0 mm. Birk er et fint og stærkt materiale, som varmer godt i hænderne og føles både let og behageligt.

DROPS Pro Rundpinde er lavet af stål, som ligeledes er et meget glat og blankt materiale, hvilket får maskerne til at flytte sig let på pinden. Pindene har også fine behagelige spidser og en smidig wire, der gør processen let og fleksibel. Størrelsesmæssigt laves pindene fra 40 cm, 2,0 mm til 80 cm, 10,0 mm, og kan dermed anvendes til mange forskellige projekter.

Rebecca

Rigtig fine pinde til prisen. Jeg købte dem i 40 cm, hvilket er lidt småt for større projekter, men helt perfekt til at øve sig i at lave karklude, som jeg gør. Det er en fin overgang fra tråd til pind, og de ligger dejligt i hånden


Lilli Marie Larsen

Jeg har aldrig oplevet, at der er hak i over gang fra pind til vier.


Bitten

Fine rundpinde uden hak i overgang


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv