Drops

Rundpinde Birk

Fra 39 kr  Fra 39 kr

Vælg Længde / Tykkelse

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

DROPS Basic Rundpinde er supergode og alsidige strikkepinde, der laves i mange forskellige størrelser, så du let kan finde de pinde, der matcher dit strikkeprojekt. De har fine, behagelige spidser, der gør det let at få fat i maskerne. Overgangen er en stabil, smidig wire, som giver pindene en rigtig god fleksibilitet.

De mindste pinde laves i aluminium, hvilket betyder, at de er både stærke og lette. De strækker sig størrelsesmæssigt fra 40 cm, 2,0 mm til 80 cm, 5,0 mm. Pindene er 100% nikkelfri så de også kan anvendes af personer med nikkelallergi.

De større størrelser laves i fint birketræ, der er glat og blankt, så maskerne glider let henover pindene. De laves i størrelserne fra 40 cm, 5,5 mm til 80 cm, 20,0 mm. Birk er et fint og stærkt materiale, som varmer godt i hænderne og føles både let og behageligt.

DROPS Pro Rundpinde er lavet af stål, som ligeledes er et meget glat og blankt materiale, hvilket får maskerne til at flytte sig let på pinden. Pindene har også fine behagelige spidser og en smidig wire, der gør processen let og fleksibel. Størrelsesmæssigt laves pindene fra 40 cm, 2,0 mm til 80 cm, 10,0 mm, og kan dermed anvendes til mange forskellige projekter.

Hanne Lykke Pedersen

Jeg har første gang prøvet at strikke på denne slags pinde. Det bliver IKKE sidste gang, for de er virkelig gode og garnet glider let på pindene. Tilmed er de billige i indkøb, set i forhold til mange andre slags pinde. Venligst Hanne Lykke.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv