KnitPro

Zing Jumperpindesæt

Vælg Længde

Dette lækre sæt fra KnitPro Zing-serien indeholder 8 par af de mest populære størrelser af jumperpindene fra serien. Pindene er lette og glatte, og glider gennem maskerne som en drøm.

Glem alt om kedelig, grå aluminium! KnitPro Zing er en serie i letvægtsmetal, hvor hver pindestørrelse er kendetegnet ved at have sin egen, smarte farve med et metallisk look.

Sættet her indeholder størrelserne:
2.50 mm (Mørkerød)
3.00 mm (Mørkegrøn)
3.50 mm (Lysegrøn)
4.00 mm (Blå)
4.50 mm (Blålilla)
5.00 mm (Pink)
5.50 mm (Brun)
6.00 mm (Mørkelilla)

Sættet kommer i et flot sort og rødt etui med lynlåslukning og gennemsigtige ruder på begge sider, så du nemt kan danne dig et overblik over dine jumperpinde.

Victoria

De lækreste strikkepinde, jeg nogensinde har haft. De er ikke kolde i mine hænder, som de gamle atålpinde er, og når man er så gammel, at gigten bare har bidt sig fast, så lærer man at sætte pris på den slags.
De bliver ved at holde sig fine, og de flosser eller knækker ikke, som træ eller plastik gør. Jeg elsker den fine mappe, hvor hver størrelse har sin egen plads.


Gitte Hellerup

fantastiske lækre pinde at strikke med. Elsker at de har bestemte farver til de forskellige størrelser og at det er alle typer pinde det gælder. kan varmt anbefale dem.


Hanne

Jeg er rigtig klad for dem jeg har købt . Bliver ikke så træt i hånde når jeg strikker med dem og jeg strikket mere fast


Gitte Jørgensen

De er virkelige lækre at strikke med.
Har ikke fortrudt at have købt dem.


Ulla

De er okay, men fortryder alligevel at jeg ikke valgte nogle andre. Længden fik jeg også bestilt forkert, men det er jo min egen fejl :-) :-)


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv