Detaljer om garnet

Indhold 75% Uld 25% Nylon
Vægt 100 gram per nøgle
Længde ca. 420 meter
Anbefalede pinde 2.5-3mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 26m x 28p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 30°C / Tørres fladt eller tørretumbles ved lav temperatur
Hashtag #hobbiisockyarngoodiebag

Strømpegarn Lykkepose - 10 nøgler

Super Fine75% Uld 25% Nylon

500 kr  Fra 500 kr

Et vaskeægte tilbud til dig der elsker strømpegarn!

Du får 5 nøgler af én farve og 5 nøgler af en anden farve i denne lykkepose. Det spændende her er, at du ikke selv kan vælge farven på nøglerne du får. Vi stikker altså bare hånden ned i vores lykkekasse og trækker de 10 nøgler i to forskellige farver op til dig. Farverne kan både være ensfarvet og print. 

Kvaliteten er i top, alle farver er smukke og prisen er banket helt i bund. Tør du tage chancen og se hvad du får tilsendt?

Info om garnet:
Dette lækre strømpegarn består af 75% superwash uld og 25% nylon, hvilket gør garnet lækkert og ekstra slidstærkt. Superwash uld betyder, at uldgarnet kan maskinvaskes på uldprogram ved maksimalt 30 grader og uden at filtre. Uldvaskemiddel bør anvendes.

Nøglerne kommer i store lækre 100 grams nøgler, så her er du sikker på ikke at løbe tør. 

OBS: Det kan ske at du modtager en pakke med 50 grams nøgler, men så får du selvfølgelig bare det dobbelte antal nøgler. 


Ann Woidemann

Jeg er blevet totalt afhængig af dette garn, det er bare guld at arbejde med, og når man først har prøvet at strikke med dette, er der intet andet, der dur. Derudover yder Hobbii en service, som er langt over normalen, de leverer indenfor 2 - 3 dage, og de bytter uden sure miner, hvis der er fejl i leveringen eller i garnet = dvs et helt igennem souverænt firma og noget skønherligt garn :-)


Mette Winther

Jeg bestilte 2 lykkeposer før jul og var meget spændt på hvad der dukkede op - heldigvis blev jeg glædeligt overrasket over både farver og kvalitet - et virkelig lækkert product at arbejde med :o)
Håber at I vil udbyde lykkeposer igen


Jytte

Alle tiders strømpegarn jeg fik i lykkeposer. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.og søde og sjove emails får man også. Sidst men ikke mindst får man også hurtig levering og bolsje, uhmmm.


Conny Mortensen

Jeg er overrasket over hvor hurtig garnet kom. Når det er så tæt på jul og nytår. Jeg er glad for garnet og er ved at strikke en bluse af det. Det bliver super godt. Mange nytårs hilsner fra conny


pia rønnoe

Jeg er så ked af at lykkeposerne er udsolgt. Det er mit foretrukne garn . Jeg har strikket masser af strømper og bluser i dobbelt garn . Så passer strømper og bluse sammen.hilsen og suk fra pia


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Indhold 75% Uld 25% Nylon
Vægt 100 gram per nøgle
Længde ca. 420 meter
Anbefalede pinde 2.5-3mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 26m x 28p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Finvask eller Uldvask 30°C / Tørres fladt eller tørretumbles ved lav temperatur
Hashtag #hobbiisockyarngoodiebag

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv