Find rigtig gode priser lige her!   🥰 HYGGE-UDSALG🥰   Spar op til 67%

Villy Jensen

Strømpelineal med Pindemåler

Spar 12%
Spar 6 kr. 43 kr. 49 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Strikker du mange strømper, så er denne fine gadget lige noget for dig! Det er en fordel at kende fodstørrelsen på den du strikker strømper til, og hvis det er strømper til børn - ja så kan størrelsen jo hurtigt ændre sig.

Linealen måler fodens længde i centimeter, og samtidig viser den hvilken skostørrelse det svarer til. Den kan måle skostørrelser fra 32-46 (EU størrelser).

Strømpelinealen er lavet i træ og og er derfor ikke en du behøver at gemme alt for langt væk, når du ikke bruger den. Vi vil mene at den sagtens kan pynte på opslagstavlen i dit krearum :-) Som en fed detalje har linealen også en pindemåler i bunden, som måler dine pinde fra 2 - 10 mm, samt en lineal i højre side, der kan måle op til 10 cm.

Materiale: Ubehandlet træ
Mål: 7 cm x 30 cm x 2,5 mm

Tanja

Jeg lærte at strikke strømper lige inde jul men savnede noget at måle efter, at et båleband et eller andet. Men denne her strømpelinial er bare perfekt. Man har altid det rigtige mål.
For mig virker det her, aldrig mere for store sokker 🙂


Majbritt

jeg har ikke længere problemer med at ramme den rette størrelse på de strømper jeg strikker og pindemåleren er virkelig praktisk.


Pernille

Købte denne til min mor, da det er hende, der strikker strømper. Hun er meget glad for den og bruger den jævnligt.


Tanya

Det er et godt værktøj, men den er lidt stor at have med i tasken. Det er lige så nemt bare at måle med et målebånd, men rart nok at have referencen til skostørrelser, når man strikker til andre.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv