⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🪣 Frk. Olsens Efterårsrengøring 🪣   Spar op til 67%

Mayflower

Super Kid Silk

Lace 76% Mohair, 24% Silke

Spar 75 kr. 75 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Mayflower
 • Indhold:
  76% mohair, 24% silke
 • Vægt:
  25 g
 • Løbelængde:
  195 m
 • Garngruppe:
  Lace
 • Anbefalede pinde:
  4,5 - 5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 22 m x 27 p
 • Vaskeanvisning:
  Vaskes i hånden, maks 20°C / Må ikke stryges / Tåler ikke Tørretumbling / Tåler kemisk rensning / Tåler ikke blegning
 • Hashtag:
  #hobbiisuperkidsilk

Super Kid Silk er Mayflowers ultra bløde, lette og lækre mohairgarn, som består af 76% mohair og 24% silke, begge af fineste, eksklusive kvalitet. Du vil virkelig kunne mærke kvaliteten, når du har garnet mellem hænderne. Super Kid Silk anbefales at strikkes på en pind 4,5 - 5 men kan også strikkes på tykkere pinde for et mere luftigt finish.

Dette bløde og luftige garn er yderst anvendelig til alle projekter indenfor strik af trøjer, veste, sweatre og sjaler, både kombineret som følgetråd til en anden garnkvalitet, eller i sin egen enkelthed. Hvis du vælger at kombinere Super Kid Silk med en anden garnkvalitet, får du både mulighed for at kombinere farverne så du skaber et mere meleret udtryk, og samtidig giver det dig mulighed for at tilføje dit strik lidt ekstra struktur.

Super Kid Silk findes i et væld af flotte, moderigtige farver, så vi tør godt garantere at du kan finde en farve du kan lide!

Prøv også det nye multifarvede Super Kid Silk Print. Her møder du et garn med samme kvalitet som Super Kid Silk, men med flotte farveskift.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (147)

Majbritt

Fantastisk følgetråd der lige tilfører lidt ekstra luksus. Kvaliteten er rigtig god.
Jeg var så uheldig at måtte trevle et parti i mit arbejde op og da jeg ikke havde garn til overs, måtte jeg genbruge det brugte garn ( noget der ofte ikke bliver så pænt i mohair ), men her kunne det slet ikke ses.


Anna Regine

Superlækkert garn i rigtig god kvalitet. Jeg har brugt det som følgetråd, og det giver et smukfarvespil og gør strikketøjet dejligt vamset. Det er blødt og godt at strikke med. Når man tænker på kvaliteten, synes jeg prisen er helt fair. Og så er der så mange dejlige farver at vælge i mellem!


Sine

Såå lækkert et garn med utroligt mange farvekombinationer. Farvespillet kan blive utroligt levende og pænt, hvis de bliver blandet pga. den fnulrende effekt. Jeg har brugt det i en utrolig lækker og vamset trøje med meleret udtryk: 3 forskellige tråde mohair og 1 tråd superwash uld.


Trine

Super lækkert garn.
Jeg har brugt den som følgetråd sammen med Tweed delight, hvor den giver det blødeste resultat.
Efter en tur i fryseren og en håndvask, hverken kradser eller “fælder”den, hvilken jeg godt synes mohair kan have en tendens til.
Kan klart anbefale!


Signe

Jeg strikker det sammen med en tråd unicorn til en trøje og det er så lækkert at arbejde med. Det fnulre ikke lige så meget som billigere alternativer og så er det fedt, at der er så mange farver, så man kan finde den farve, der passer præcist til sit projekt.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv