addi

Swings hæklenål

Spar Fra 85 kr. Fra 85 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Nu er det også blevet muligt at købe de lækre Swings hæklenåle enkeltvis. Addi Swings er farvestrålende, ergonomisk udformede hæklenåle som aflaster hånd og skulder når du hækler. Håndtaget er blevet redesignet og styrket på indersiden, og så er de selvfølgelig nikkelfri. De er fremstillet af aluminium og har silikonehåndtag, de er 16 cm lange og hver størrelse har sin egen farve.

Længde: 16 cm
Bredde: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 7,0 - 8,0
Materiale: Aluminium og silikone
Farve: Varierer alt efter størrelse

Camilla

Jeg har altid været fan af Clover soft hæklenåle, men da jeg skulle bruge en bestemt størrelse (nål 3,5, som jo ALTID bliver væk) indenfor kort tid fik jeg erhvervet mig en addi swing efter mange anbefalinger.

Selve nål-delen er kortere end f.eks. Clover soft, men jeg synes håndtagets form opvejer væsentligt! Jeg er blevet anbefalet at holde hæklenålen anderledes, men det må vente lidt endnu. Hvad der ikke kan vente er FLERE ADDI SWING 😍


Camilla

Jeg har været igennem en del forskellige hæklenåle uden at finde en jeg bryder mig om at holde ved. Jeg må indrømme at jeg skulle vænne mig til at holde om denne Addi swing (2,5), men nu ligger den så godt i hånden, at jeg må eje flere af dem!


Pernille

Jeg har prøvet en del forskellige hæklenåle (Prym, Pony, Glover ...) men Addi Swing er blevet dem jeg hækler med. Der er en smule vægt i nålene som jeg synes er rigtig behageligt og så er de dejligt lange. Jeg hækler med knivgreb.


Ivelina

Da jeg lærte at hækle, startede jeg med nogle helt billige aluminiumsnåle som jeg ret hurtigt fik ondt i hånden af. Efter flere anbefalinger, ofrede jeg de penge på en Addi swing nål ig har aldrig fortrudt. Alle pengene værd😍


Conny

Jeg har kun haft gamle hæklenåle af min mor og mormor. Dem ville jeg nu gerne skifte ud og er kommet til addi nålene. Indtil videre har jeg nu købt tre (3,5 - 4 - 6).
De ligger godt i hånden og længden er perfekt til mig.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv