SPAR 20%

Go Handmade

Organiser inkl. ekstra markørpung

Vælg farve:

Fuldend din opbevaring med denne magiske organiser. Den er spækket med lommer og rum til både stort og småt. Ydermere får du en lille minipung med lynlås til dine små, vigtige maskemarkører. Denne organiser har et fint design med enten et ensfarvet - eller blomstret mønster indeni og den lille markørpung matcher organiserens indvendige mønster. Alle varianterne har en beigefarvet yderside med en magnetlås i PU-læder. Materialet er en lækker kanvasbomuld, de indvendige lommer i en kvalitetsbomuld, og sidst men ikke mindst er organiseren syet med de fineste sting og detaljer.

Et kvalitetsprodukt som vil skabe glæde hos mange hækle og strikke entusiaster.

Materiale: Bomuld
Mål på organiser: 13 x 18,5 cm
Mål på markørpung: 9,5 x 6 cm
Farver/varianter: Beige - Beige Flowers - White Flowers

Vær venligst opmærksom på at de helt små fag til hæklenålene er ikke lukkede i bunden for at kunne udnytte hele organiserens højde.

Solveig

Kæmpe praktisk på rejse. Hæklenålene er adskilt i hver lomme, så de ikke støder sammen og laver ridser på metaldelerne. Den lille pose er så fin og kan fyldes med andet hæklegrej.


Inge

Der kan være virkelig mange hæklenåle i den, og som en lille bonus er der en lille pose med lynlås Sovjet bruger til f.ex. strikkefisk


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv