SPAR 24%

KnitPro

Kabel til Udskiftelige Rundpinde/hæklenåle

Vælg Længde / Farve

Et rigtigt lækkert kabel-sæt fra KnitPro. Kablerne er modstandsdygtige og fleksible, og er et oplagt valg når kvalitet skal være i højsædet.

Sættet indeholder et kabel, to stoppere og en strammenøgle, som er kompatibel med alle KnitPro's udskiftelige pinde/nåle i alle materialer.

Kabel-sættet findes i forskellige farvekombinationer.

OBS! Vær opmærksom på at længden på kablerne er inkl. pinde:

40 cm: kablet er 20 cm langt uden pinde
50 cm: kablet er 28 cm langt uden pinde
60 cm: kablet er 35 cm langt uden pinde
80 cm: kablet er 56 cm langt uden pinde
100 cm: kablet er 76 cm langt uden pinde
120 cm: kablet er 94 cm langt uden pinde
150 cm: kablet er 126 cm langt uden pinde

Lone Bach

Jeg har købt en lille bunke udskiftlige wire. Jeg har altid gang i flere strikkeprojekter samtidig. De wire der benyttes til 40 cm pinde, benytter jeg til at 'opbevare masker på' indtil jeg skal strikke med dem igen. Som ved et halshul. Den wire der hedder 50 cm, er super, hvis man strikker en hue. Jeg benytter så en lang spids i den ene ende og en kort i den anden. Så glider arbejdet lettere, syntes jeg.


Valentina

Jeg bruger kun disse kabler. Jeg er typen der altid starter på nye projekter, inden jeg bare er halvvejs med det første. Det er derfor super rart og nemt, hvis jeg skal igang med det nye projekt, hvor jeg skal bruge samme pinde, nemt at skifte fra pind til stopperne, hvilket også letter på en, da man så er sikker på at projektet er i trygge rammer, og ikke bare lige hopper af kablen. Kæmpe anbefaling!


Gitte Rue

Dette gælder alle produkter fra Knit Pro udskiftelige rundpinde:
For mig, der strikker meget stramt, er dette system genialt. Når jeg isætter en tyndere pind til venstre hånd, end den jeg strikker med, glider arbejdet meget lettere. Før disse produkter strikkede jeg sjældent på rundpind, da jeg havde bøvl med at trække mine masker fra kabel til pind. Ikke længere et problem!


Anni

Kablerne har jeg i mange længder. Bruger dem når arbejdet "hviler" til det skal strikkes sammen med andet.
Bruger de lange til at strikke sjaler med, så er der garanti for at maskerne ikke "falder" af. Kan kun anbefale dem.


ida

Jeg elsker at kunne sætte et projekt på pause, og fortsætte med et andet, da jeg altid har gang i mange forskellige projekter. Derfor finder jeg det rigtig smart at man kan sætte en stopper på enden, og fortsætte når man igen har lyst:)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv