Hobbii

Hækle Journal

Vælg farve:

Hvis du spørger os, så bør enhver hækler - nybegynder som erfaren - eje en personlig hæklejournal som denne! Derfor har vi hos Hobbii selvfølgelig designet en til dig. Med Hobbii Hækle Journal kan du få hjælp til at holde styr på dine nuværende og tidligere hækleprojekter.

Journalen kommer i en overskuelig størrelse med blødt cover, og indeholder 80 sider af lækkert, tykt papir (FSC mix og Svanemærket) samt en bogmærkeflap til at holde styr på, hvor i bogen man er nået til. Og så er denne herlighed printet i Danmark.

Siderne er inddelt sådan, at du på den ene side kan notere alt hvad du har brug for at huske omkring dit projekt, ved at udfylde de fortrykte linjer. Det er linjer til garntype, hæklefasthed, farve- og lotnummer, vaskeanvisning, modtager osv osv. Når du senere hen vil mindes om detaljerne i dine tidligere projekter, så kan du bare slå op i journalen. Alt det du aldrig vil kunne huske i hovedet findes her ;)

På den anden side har du en prikket side, der minder om det du kender fra de populære bullet planners. Denne side er super god til at tegne mønstre på, lave illustrationer, skrive notater løbende, tælle omgange mm. 

Denne personlige Hækle journal er et musthave for  alle  - uanset hækleniveau!

Sideantal: 80 sider / 120 g
Format: 167 x 235 mm
Mærkning: FSC mix og Svanemærket


Louise

Super fed journal der er god til at holde styr på forskellige noter og opskrifter. Kun fantasien sætter grænser :) Flere farver i fremtiden ville være super dejligt.


Anne

Super sød journal, man får en fornemmelse af at det er en blanding mellem en journal og en bullet journal! Ville dog ønske at den kom i flere farver


Therese Vibeke

Så sød journal. Dog ked af den ikke er større.
Samt andre farver ville være lækkert.


Julie

Super fin bog. Lige hvad jeg har ledt efter.


Dorte

Rigtig fin bog.
Plads til en masse god ide og opskifter.
Kommer den i andre farver? Det håber jeg 😁


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv