Prym

Nåle-Twister

Pryms nåle-twister er et genialt redskab til at opbevare dine sy- og stoppenåle i. Den har endda vundet Red Dot design prisen i 2011.

Nåle-twisteren fungerer lidt som en læbestift (og ser faktisk også lidt sådan ud), hvor du løfter hætten af, placerer nålene i og når du skal bruge dem, kan du blot dreje på bunden og så bliver nålen skubbet op. Men bare rolig, de falder ikke bare ud, for der er nemlig en magnet i bunden, der holder fast på dem, så de forbliver, hvor de er indtil du tager dem ud. 

Nåle-twisteren passer til nåle med en længde på op til 64 mm. Den bliver leveret uden nåle.

Mathilde

Jeg ELSKER min twister! Magneten i bunden er god og kraftig så nålene ikke falder ud af beholderen. Den er rar at holde ved samt let at åbne og skrue rundt. Det kan virke så banalt, men det er ofte alle de små detaljer der samlet set giver den gode hækle- eller strikkeoplevelse :) det er også en oplagt gaveidé til hækleren eller strikkeren der 'har alt' ;)


Majbritt

Nu har jeg altid styr på mine nåle. Den er bare genial.


Anita Pachai

Den bedste måde at opbevare nåle!!!


Lillian

Ideen Ideen med Prym Twister er genial.
Jeg har haft min nogen tid og den er blevet meget klistret på yderste kappe og lidt mindre på det inderste rør. Det er ligesom om materialet ændrer sig og kan ikke vaskes væk.
Har søgt og prøvet "gode råd" på internettet, men har valgt at sætte noget kraftigt gaffatape på fordi det klistrede kommer igen.
Sølvgrå Gaffatape er ikke så kønt, men fungerer for mig og jeg synes alligevel princippet med Twisteren er genialt -skulle blot laves i et bedre, mere holdbart materiale.
Har oplevet lignende med andre plastic ting, som jeg har valgt at kassere f.eks Barbiedukker og låg til kostbare/dyre opbevaringsbokse til køleskab.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv