Hobbii

Statement Mulepose - Yarn is My Therapy

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Har du projekttasker nok derhjemme? Ja, egentlig? Måske?

Her på kontoret er vi ret overbevist om at man ALDRIG kan have projekttasker nok - medmindre man er en 100% monogam strikker/hækler selvfølgelig.

Og nu har chefen lige bestilt disse flotte muleposer lavet af bomuld/bomuldscanvas, som er perfekte til dine mellemstore og større projekter. Der er plads til alt fra et stort sjal til en sweater.

Selvfølgelig er du også velkommen til at bruge tasken til indkøb eller som dagligdags taske, for den er kraftig og kan holde til lidt af hvert.

Tasken har en lille inderlomme, som består af tre små lommer, som du kan stikke nogle korte udskiftelige rundpinde og wires i, samt en lomme, som lukkes med lynlås. Inderlommen med lynlåsen måler i alt ca. 19 x 18 cm.

Du kan få tasken med tre forskellige statements på. Bare vælg den, du føler passer bedst til dig eller den, der skal have den i gave. Eller snup én af hver - for man KAN jo ikke have nok projekttasker!

Psst: Vi kan varmest anbefale at du stryger posen før brug (gerne på vrangsiden). Så bliver den helt rynkefri og dejlig blød.

Højde (inkl. hank): ca. 71 cm
Højde (ekskl. hank): ca. 45 cm
Bredde: ca. 43 cm

Mia

Lækker mulepose. Stor og rummelig med plads til alt strik og tilbehør der skal med på tur. Smart lille lomme på indersiden. Jeg er vild med teksten på den 🧶


Lillian

God stor mulepose med lynlås lomme indvendig.
Gode lange hanke.
Kan rumme garn til et større projekt og i lynlås lomme kan evt. haves en notesbog og en blyant.


Sarah

Et lækkert sted at gemme mine projekter.
Jeg er især glad for den lille lynlåslomme indeni, til alle de små dippedutter.
Og så er det dejligt stort.


Cecilie

Super sød mulepose til at ha projekt med på farten. Rigtig fedt at der er et lille rum med lynlås indeni til ens småting :)


Chalotte

Super dejlig og lækker mulepose det er plads til alverdens ting, det er perfekt til on the go hækling


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv