Populær

To Pinde og En Snor

239 kr  239 kr

Ny, lækker og supermoderne strik til de mindste. Det er slet ikke så svært at strikke, som mange går og tror! :-)

“Faktisk er det utroligt nemt”, siger Louise Frederiksen, som er forfatter til denne nye strikkebog: “Alle kan strikke - det er jo bare to pinde og en snor og så nogle få greb, der skal til”.

Bogen har lækre opskrifter med strik til både piger og drenge i alle de variationer, der indgår i en alsidig børnegarderobe. Her er ting til de helt nyfødte, til tumlingerne og de lidt større børn - fra inderst til yderst. Alle modellerne er strikket i bløde, lune og åndbare materialer, der er smidige og smyger sig ind til kroppen med fokus på både pasform og funktionalitet. flere af dem har fine detaljer som fx et lille hulmønster, der giver et meget personligt resultat.

Der er strikkeopskrifter til den erfarne strikker, som søger ny inspiration og variationer i strikkelivet, men også til nybegynderen, der har lyst til at starte med de mere enkle mønstre for her at mærke glæden ved at fortsætte med nye detaljer og udfordringer. Derfor er sværhedsgraden i de forskellige strikketeknikker varieret, så der er plads til at udfordre sig selv.

Du kan se billeder at nogle af bogens opskrifter her til venstre.

Forfatter: Louise Frederiksen
Sider: 152
Udgivelsesår: 2016
Sprog: Dansk

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv