Populær

Turbine

Tunesisk Hækling

299 kr  299 kr

30 stilfulde, skandinavisk inspirerede hæklemønstre med tunesisk hækling.

Pernille Cordes har skabt en lækker og stilren bog fyldt med hækleopskrifter med flotte geometriske former og farver, der passer perfekt ind i den trendy, skandinaviske stil. Opskrifterne indeholder masser af inspiration til boligen, fx pudebetræk og hynder med dekorative mønstre og yndige babytæpper, men også til beklædning og flotte accessories, som bløde huer og tasker med masser af struktur.

Læs ByMamis anmeldelse af bogen her.

Tunesisk hækling er en gammel teknik, der stammer fra det centrale Asien. Teknikken er i dag stadig yderst populær, idet den mikser strik, hækling og vævning og giver det hæklede fasthed og struktur. Samtidig skaber de mange forskellige slags tunesiske masker mulighed for en masse variation. Pernille Cordes har skabt 30 stilfulde designs, der fungerer smukt, som de er, men hun opfordrer også til, at hækleren sætter sit personlige præg på designet i sit valg af farver og mønstre. Bogen er inddelt i forskellige mønstertemaer, så hækleren kan udforske opskrifterne efter hans eller hendes smag.

I Tunesisk Hækling er der både hjælp at hente for begynderen og masser af udfordring til den erfarne hækler. Alle opskrifterne er mærket med stjerner, der angiver sværhedsgraden, så det er let at navigere efter hæklerens niveau. Bagest i bogen findes grundige ordforklaringer, trin-for-trin-beskrivelser af de forskellige teknikker og tips og tricks, der er nyttige at kende, når man arbejder med denne skønne hækleteknik.

Forfatter: Pernille Cordes
148 sider - Udgivet i 2015
Sprog: Dansk

Se hele vores sortiment til tunesisk hækling her. 

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv