SPAR 36%

Detaljer om garnet

Brand Cotton Kings
Indhold 100% bomuld
Vægt 250 g
Længde 1000 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 25 m x 34 p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles
Hashtag #twirlsdeluxe

Cotton Kings

Twirls Deluxe

Fine100% Bomuld

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
6 43% 107 kr
text_you_save

187 kr  Fra 119 kr

Vælg farve: Farve

Er du vild med det smukke farveskiftegarn Twirls, tror vi at du bliver begejstret over at få Twirls Deluxe i hænderne. Twirls Deluxe består af 100% ren, blød bomuld i en super kvalitet. Forskellen på de to garner er, at de 4 tynde bomuldstråde her er let tvundet, og derfor endnu nemmere at arbejde med.

Vælg mellem de mange skønne kombinationer, hvor farverne kun skifter med en tråd ad gangen. Dette sker jævnt fordelt over nøglens 1000 meter. Derved opstår det lange, graduerede farveskift, som giver så lækkert et look.

Twirls Deluxe er derfor utroligt velegnet til fx sjaler og tørklæder, hvor de lange farveskift træder flot frem. Der, hvor nuancen skifter, vil du finde en lillebitte knude i en af de fire sammentvundne tråde, som garnet består af. Du kan enten arbejde henover den, som mange med sindsro vælger - eller du kan trække en lille snip af garnet (hele den sammentvundne tråd) ud og hæfte det på bagsiden af arbejdet.

Som med Twirls kan du bruge garnet til tørklæder og fine bomuldssjaler eller tæpper, som aldrig kradser. Du kan også få flotte resultater med en top, bluse eller tunika, hvor den flotte graduerede effekt kommer til sin ret. Der går cirka et nøgle til et hæklet sjal/tørklæde.

Vær opmærksom på, at der som regel går mere garn i hæklede sager end i strik, det kan derfor hænde at du ikke får ”brugt” hele farveskiftet i dit strik. Men alt dette afhænger af hvilken opskrift, du bruger. Det er derfor en god idé at tjekke den samlede længde af det garn, der går til din opskrift, og sammenhold det så med de 1000 m du får i Twirls Deluxe. Og du kan jo vælge at starte indefra eller udenpå nøglet, alt efter hvilken retning dit farveløb skal vende.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (38)

Anne-lie Larsen

Twirls Deluxe 🤩 Amen , det siger jo sig selv , bare i navnet . Det er virkelig et deluxe’garn 👌🏼
Har hæklet 2 virus’sjaler indtil videre og skal bestemt igang med MANGE flere . Det at det er 100% bomuld falder lige i min smag , da jeg ikke er så meget til blandingsgarn .
Jeg kan stærkt anbefale Twirls Deluxe til alle garn’o’holikere 🙌🏼💜🌸


Majbritt

Måske er det lidt synd at strikke karklude i dette fantastiske garn, men hvorfor ikke når man sætter pris på at have pænt tilbehør i køkkenet. Det ser så fint ud med stakken af klude i matchende farver. Et sjovt projekt til "ind imellem"


Annililia

Skønt, blødt garn, som giver et dejligt produkt. Jeg har hæklet med hæklenål nr. 3 efter min egen, hjemmelavede opskrift, det gav en dejlig dug til mit lille, runde bord. Farverne er så finde og skifter af sig selv undervejs i arbejdet.


Tina Aarup

Fantastisk garn at hækle i. Er hoppet ud i et babytæppe, som virker til at blide dejligt blødt, og med et fantastisk farveskift. Mangler stadig lidt i at blive færdig, men har allerede købt 2 nøgler mere. Kan varmt anbefales.


Louise

Et fantastisk lækkert garn!
Jeg har hæklet spring wrap, der er utrolig meget garn til overs som skal bruges til andre lækre ting!
Det er første gang jeg arbejder med garnet, men ihvertfald ikke sidste!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Detaljer om garnet

Brand Cotton Kings
Indhold 100% bomuld
Vægt 250 g
Længde 1000 m
Anbefalede pinde 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 25 m x 34 p
Garngruppe Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles
Hashtag #twirlsdeluxe

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv