Hobbii

Den Ultimative Garntaske

Tasken over alle garntasker!

Vælg farve: Farve

Navnet siger alt! Denne garntaske er den ultimative garntaske. Den er funktionel, har masser af lommer, masser af plads, så du aldrig kommer til at mangle plads, mens du strikker på den poncho du altid har ønsket dig eller hækler på det tæppe, som skal holde dig varmt året rundt. 

Denne garntaske har al den plads og kan rumme alt det, du altid har ønsket dig en garntaske skulle kunne rumme.

Der er masser er lommer, både indvendigt og udvendigt, hvori du kan opbevare forkellige strikkepinde og hæklenåle, masser af ekstra garn og alt det tilbehør, som man nu har brug for, når man arbejder på sit yndlings projekt. 

Skal du ud at rejse eller i sommerhus, og vil du gerne tage flere forskellige projekter med, så er vores ultimative garntaske din bedste ven. Den er nem at pakke i bilen og er perfekt til at have stående ved siden af din yndlings lænestol eller sofa.

Det anbefales at vaske tasken i hånden. Undgå direkte sollys umiddelbart efter vask, for at undgå at farverne falmer. 

Et hurra til mange hyggelige strikkestunder takket være din kommende yndlings garntaske.

Materiale: Polyester & canvas
Mål: 38 x 25 x 30 cm
Indre mål: 36 (længde) x 23 (højde) x 28 (bredde)

Vær venligst opmærksom på, at garn og tilbehør ikke medfølger, når du køber tasken.

Sissi Birgitte

Den ultimative garntaske. Bare ordet siger alt. Den er utrolig lækker med masser af plads mange lommer og gemmer til alle de dimse dutter man har samlet sig.
Den er utrolig rummelig. Farven er også lækker.
En fantastisk gave til sig selv eller en man holder af.
Har lige modtaget den her til morgen og glæder mig til at “flytte” ind i den 😊


Julie

Jeg købte denne taske fordi jeg var i gang med at hækle et tæppe, så jeg skulle bruge en der var stor nok til den kunne være deri. Det er en rigtig dejlig taske i rigtig dejlig kvalitet. Jeg er glad for den og min svigerinde får den mindre model i julegave ♥️ Den kan have alt som man skal bruge og mere til.


Rikke

Købte denne taske da jeg manglede en til at have flere små projekter i. Og denne er jo bare fantastisk. Har samlet 4 små projekter inden samt opskrifter. Helt fantastisk ikke at have flere små tasker med hver sit projekt, men nu kun en. Og super nem at have med.


Line

Jeg er fan. Det bedste køb ever. Den kan indeholde nærmest det hele😍 den er måske lige stor nok hvis man skal have den med på tur tit, men til mit behov som skal holde små pilfingre ude af mit garn, så er den perfekt😍😍


Heidi

Taken we helt utrolig rummelig, og lever helt op til min forventning og mit behov. Den er stor, men kan alligevel godt være med på bilturen uden at være for stor. Det er dejligt at alt kan være samlet og lige ved hånden.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv