Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Klik her >>

Hobbii

Umami

Super Bulky 78% Premium Polyacryl, 22% Uld

Spar 18% GRATIS fragt
Spar 15 kr. 69 kr. 84 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  78% Polyacryl, 22% Uld
 • Vægt:
  150 g
 • Løbelængde:
  83 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  9 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 9 m x 13 p
 • Anbefalet hæklenål:
  12 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 6,5 m x 8 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiiumami

Umami er et af vores tykkeste garner, et stort nøgle fyldt med 150g vamset, super bulky blødhed. Det ideelle blanding af uld og akryl gør garnet både slidstærkt og dejligt varmt.

Garnet har en flot struktur, som også er nem at arbejde med. De to fibre giver smukke farvetoner, da uld og akryl varierer med en anelse forskel i nuancerne. Farverne vil holde sig flotte år efter år.

Er du nystartet strikker eller hækler, er Umami et rigtig godt garn. Maskebilledet bliver jævnt og flot, og man kan hurtigt afprøve kreative ideer og se resultater af anstrengelserne i et færdigt projekt.

Umami kradser ikke, men er blød mod huden og kan maskinvaskes, hvilket gør det anvendeligt til et utal af projekter til hele familien. Den glimrer i såvel tæpper, puder og accessoires, som i en lun jakke, poncho eller sweater med volumen.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (20)

Lene

Garnet er meget blødt og behageligt at strikke i - noget anderledes, når man lige er blevet færdig med en bluse strikket på p. nr. 2,5 :). Garnet strækker ikke helt så langt, som jeg forventede. 83 meter i et bundt på 150 gram lyder heller ikke af så meget, men giver dog et ordentligt stykke, og arbejdet skrider hurtigt frem. Jeg er i gang med en trøje til mit barnebarn, og det bliver én med "gods" i :)
Jeg er noget spændt på, hvor lang tid sådan en trøje er om at tørre, når der ikke må bruges tørretumbler. Men den skal sikkert ikke vaskes så ofte, så det går nok.


Lene

Garnet er meget blødt og behageligt at strikke i - noget anderledes, når man lige er blevet færdig med en bluse strikket på p. nr. 2,5 :). Garnet strækker ikke helt så langt, som jeg forventede. 83 meter i et bundt på 150 gram lyder heller ikke af så meget, men giver dog et ordentligt stykke, og arbejdet skrider hurtigt frem. Jeg er i gang med en trøje til mit barnebarn, og det bliver én med "gods" i :) Jeg er noget spændt på, hvor lang tid sådan en trøje er om at tørre, når der ikke må bruges tørretumbler. Men den skal sikkert ikke vaskes så ofte, så det går nok.


Mette

Det er virkelig noget lækkert garn, jeg laver gerne huer til mine mænd herhjemme i det, for det er både lækkert, blødt, varmt og ikke for varmt faktisk 👏🏻


Mai

har lavet en stor hue af det her garn i forskellige farver, mega dejligt varmt at have på hovedet
syntes ikke selv det kløer på hovedet, meget glad for det


Tina Timm

Lækkert, tykt garn - fex til et hurtigt hue-projekt.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv