Udforsk vores bedste priser her!   🎈 🎉 FØDSELSDAGSUDSALG🎉 🎈   Spar op til 57%

Hobbii

Christmas Sock Wool Glitter Color Pack (Limited Edition)

Super Fine 73% Superwash Uld, 25% Polyamid, 2% Polyester

Spar 19%
Spar 46 kr. 199 kr. 245 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Vinter-udsalg
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  73% Uld, 25% Polyamid, 2% Polyester
 • Vægt:
  3 x 100 g
 • Løbelængde:
  3 x 420 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 30 m x 42 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiichristmassockwoolglitter

Så er der garanti for strikke-julehygge! Christmas Sock Wool Glitter er et charmende strømpegarn med et flot print i klassiske julefarver.

Dette er som udgangspunkt en helt klassisk type strømpegarn, men med et twist i form af en tynd glimmertråd i guld. Garnet er sammensat af superwash uld, polyamid, samt 2% polyester i form af guldtråden, som giver den flotte glimmereffekt.

Christmas Sock Wool Glitter er det oplagte valg, når der skal strikkes julestrømper til hele familien. Garnets sammensætning af uld og polyamid giver optimal slidstyrke og samtidig føles garnet stadig behageligt og varmt. Glimmertråden i garnet er ganske tynd, og selvom effekten er tydelig rent visuel, så mærker du ikke glimmertråden, når strømperne er i brug.

Christmas Sock Wool Glitter er perfekt til et hyggeligt strikkeprojekt op til jul. Hjemmestrikkede strømper er bare noget af det bedste! Men husk også, at strømpegarn kan bruges til meget mere end bare strømpestrikning. Kun fantasien sætter grænser i forhold til hæklede og strikkede juleprojekter med Christmas Sock Wool Glitter

Med den fine Christmas Sock Wool Glitter Collection har du strømpegarn til mindst 3 par julede julestrømper. De tre nøgler giver 3 forskellige mønstre, men alle i julefarver.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (2)

Joan

Jeg har strikket mine første par sokker i dette garn og selvom der er run til forbedring er det ikke garnets skyld. Det er lækkert i kvaliteten og sokkerne er blevet SÅ julede. Jeg købte to nøgler og der blev såmænd også til er par luffer. Jeg vil anbefale dette garn til alle der er tossede med Jul og Strik.


Lisbeth

dejligt garn at strikke med. Jeg var lidt skeptisk først pga guldtråden da de har en tendens til at ville noget andet end det garn det strikkes sammen med, men det her garn er dejligt nemt at strikke med og guldtråden bliver for det meste hvor den skal være :)


Lene

Jeg købte tre nøgler, har lavet et par julesokker med dominoteknik. Synes det gav bedre effekt end bare striber. Sjovt, flotte farver, fint med guldtråden. Håber I får garnet igen, da det er udsolgt nu. Forstår godt det blev revet væk 😉


Christina

jeg synes det er sjovt med farverige strømper. Og de holder godt. Man mærker slet ikke glittertråden, de er bløde og rare


Pernille

Virkeligt smukt lækkert julestrømpegarn. Der skal også blive et par julebukser til min kommende nevø næste jul!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv