Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 55% bomuld, 27% uld, 18% akryl
Vægt 50 g
Længde 150 m
Anbefalede pinde 5,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 25 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Håndvask på maks. 30°C / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt.
Hashtag #hobbiizafira

Hobbii

Zafira

Medium55% Bomuld, 27% Uld, 18% Akryl

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
5 17% 30 kr
7 25% 27 kr
10 39% 22 kr

36 kr  Fra 36 kr

Vælg farve: Farve

Hobbii Zafira er en skøn kvalitet, hvor bomuld danner base for et blødt mix. De farvede uld- og akrylfibre er blæst ind en finmasket tube, som består af ren bomuld. Fibrene ligger derfor som et blødt skær indeni tuben, og det lyse bomuldsnet giver garnet masser af personlighed med et superflot, meleret look.

Zafira er et behageligt lunt garn, men netop det høje indhold af bomuld gør, at det ikke bliver for varmt. Det giver dig den eftertragtede, vamsede volumen med masser af tekstur og fylde.

Den luftige struktur holder garnet let og bærer sin volumen flot uden at blive tungt, heller ikke når du strikker/hækler med dobbelttråd i garnet. Må vi også lige anbefale at tilføje en følgetråd som fx vores Kid Silk eller Diablo? Wauw, hvor kan det give et smukt farvespil!

Zafira er nemt at strikke/hækle jævnt - og på ca. 5-6 mm bliver det hurtigt til noget. Brug det i alle mulige kreative projekter, lige fra en lækker vest /slipover, fine sweater styles og huer - til puder og tæpper; alt med et unikt look og farver med et særligt levende udtryk. 

Ellen Elizabeth

Så lækkert garn! Super let og luftigt, tænker at det bliver rigtig lækker til forår og sommer, da det luner uden at være for varmt. Jeg har strikket Holiday Slipover i to tråde og en Sweater No. 9 i en enkelt tråd, og det er bare mega lækkert. Min søster, som var modtager af Sweater No. 9, er meget uldsart, men det her garn er helt perfekt til hende, og kradser ikke


Louise

Blødt og lækkert garn til pæne penge! Som begynder kan de små tråde godt sidde lidt fast på pindene, hvis man får stukket lidt forkert, men det lærer man hurtigt. Jeg glæder mig til næste projekt, hvor jeg kan bruge Zafira 😍😍😍


Majbritt

Blødt og luftigt. Jeg kunne ikke stå for dette garn, det er perfekt til en overgangscardigan. Jeg strikker i farve 11 og med et lille hulmønster. Garnet er dejligt at arbejde med, maskerne ligger pænt og mønsteret træder lige tilpas frem.


Susan

Vildt lækket og blødt garn. Strikket sammen med en tråd Diablo. Resultatet er let og fugtigt og fluffigt.
Jeg har strikket en Sunday sweater.


line

virklig lækker garn kan varmt anbefales har lige bestilt garn igen og det måtte blive det her igen rigtig fint til den god pris


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 55% bomuld, 27% uld, 18% akryl
Vægt 50 g
Længde 150 m
Anbefalede pinde 5,5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 17 m x 25 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Håndvask på maks. 30°C / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt.
Hashtag #hobbiizafira

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv