SPAR 0% 0 Populær

KnitPro

Aluminium Hæklenål | 2,5mm - Sølv

17 kr  17 kr


Vælg bredde / farve

Hæklenål i aluminium med ergonomisk udformet håndtag fra KnitPro. Det ergonomisk udformede håndtag sikrer dig høj komfort, og du vil kunne hækle i flere timer uden at få ømme hænder. Derfor er hæklenålen særligt velegnet, hvis man lider af gigt eller har svage håndled.

Nålen findes i et bredt udvalg af størrelser fra 2-12 mm. Det giver dig mulighed for at hækle alt fra de meget små og tætte masker, til de større mønstre og med tykkere garner.

KnitPro har valgt at lave nålene i højkvalitetsaluminium, da aluminium er et stærkt materiale, der sikrer en holdbar og slidstærk hæklenål.

Du behøver ikke bekymre dig om nikkelallergi, da nålene er 100% fri for nikkel.

Størrelse: 9.00 mm
Materiale: aluminium og plastik

Jenai Dina

Rigtig god hæklenål. Man har et godt greb på grund af håndtaget. Den glider ikke. Nålehovedet sidder ikke fast i garnet da den er glat og fin. Jeg bruger denne type hæklenål (i forskellige størrelser) til alle mine hækleprojekter, og er så tilfreds med den, at jeg vil anbefale den til alle andre glade hæklere 👍


Kamilla Bonnichsen

Her hænger pris og kvalitet slet ikke sammen... for de her nåle er mine absolut yndlings, og der er da billige. Jeg har rigtig god erfaring med dem. De ligger godt i hånden, vejer ingenting og lader ikke til at kunne slides op.


Linda Poulsen

Har dem i 5 forskellige størrelser og det er de bedste at hækle med, ligger godt i hånden og man få ikke ondt af at bruge dem, skal helt klart have flere i de andre størrelser også


Lene Clausen

Super god hæklenål, garnet glider let på nålen, og den er rigtig god at holde i hånden. Jeg har tre forskellige str. og vil helt sikkert vælge samme nål til andre str. senere.


Heidi Albrechtsen

Fantastisk hæklenål , Ville ønske Hobbii ville lave et samlet sæt fra str 2 til str 10 incl med lidt mængde rabat 😀 Anbefaler den vidre til andre der elsker at hækle


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv