Strømpepinde

Her hos os finder du mange forskellige slags strømpepinde fra mange forskellige slags mærker såsom Knit Pro, Drops, Järbo, Hobbii og Prym - der er noget for enhver smag. Vi har valgt at tilbyde så stort et udvalg, da vi ved, at alle har forskellige behov og favoritter, og derfor skal der være noget for alle. 

God til hverdagen

Hvem elsker ikke at forkæle sig selv eller sine nærmeste med et par hjemmestrikkede sokker? Til de kolde vintermåneder, som vi jo har en del af her i Skandinavien, så er det intet mindre end skønt at kunne hoppe i et par hjemmestrikkede sokker i alverdens skønne farver. Der kræves heller ikke det helt store for at kunne lave et par hjemmestrikkede sokker; et lækkert sokkegarn og et par gode strømpepinde. Begge dele kan selvfølgelig fås her hos os. 

Strømpepinde er korte pinde, hvor du oftest bruger 3, 4 eller 5 pinde ad gangen, da der skal flere pinde til for at kunne fordele strikketøjet en smule samt en sidste pind til, som man strikker med. Det kan derfor godt kræve lidt øvelse - men øvelse gør jo mester. 

De strømpepinde, som du finder her hos os bærer stor præg af høj kvalitet. Her er der uden tvivl noget for enhver smag. De ergonomiske strømpepinde fra Prym er eksempelvis perfekte for dig, som indimellem lider af smerter, når du strikker. Disse strømpepinde ligger super godt i hånden og er behagelige at holde på. 

Strømpepindens mange fordele

En af de mange fordele ved strømpepinde er, at de er fleksible at arbejde med. Det gør det selvfølgelig sjovere at arbejde med strikkepinde, som ikke driller og gør projektet sjovt at lave. Med strømpepinde strikker man oftest ting med en lille diameter såsom strømper eller ærmer, og du er derfor på helt rette vej, hvis du vil i gang med at strikke dine egne hjemmestrikkede sokker. 

Bestil Strømpepinde online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Strømpepinde og andet garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Populært i denne kategori

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv