Järbo garn

Järbo garn har eksisteret siden 1890’erne, hvor uldfabrikken blev grundlagt. Dengang handlede produktionen kun om fremstilling af garn, vævning og farvning. Det var først omkring 1960’erne, at man begyndte at indsnævre produktionen til udelukkende at omhandle garn til møbelstof, tæpper og gardiner. Omkring 1980 besluttede man sig så for kun at fokusere på garn til almindeligt håndværk. I dag er virksomheden familieejet af søskendeparret Jan Blomberg og Kristina Yttermyr. Järbo garnet er repræsenteret mange steder i verden, men det største fokus lægger på Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og USA, som er deres vigtigste markeder.

Järbo Garns mange fordele

Järbo Garns produkter er utrolig populære fordi det simpelthen er garn af rigtig god kvalitet produceret under bæredygtige forhold. De har gjort det til deres ambition, at deres produkter skal laves under forhold som tager hensyn til både dyrene, naturen og miljøet. Dette betyder også, at de udelukkende indgår samarbejde med leverandørere der kan leve op til ILOs, BSCIs og ICTIs standarder. Med andre betyder det, at de forskellige leverandører skal kunne fremvise certifikater på, at ingen dyr kommer til skade, at der er ordentlige arbejdsvilkår og at der ikke bruges kemikalier og giftige stoffer under fremstillingen af produkterne.

God til hverdagen

Järbo Garn egner sig godt til hverdagsbrug fordi de har så mange forskellige produkter, som kan bruges til mange forskellige ting. De har både produkter af uld, akryl og bomuld, hvilket giver dig rig mulighed for at hækle eller strikke diverse beklædningsgenstande til både dig selv og resten af familien. Derudover har Järbo også utrolig mange forskellige opskrifter, som man frit kan benytte sig af. Her kan du både finde opskrifter på tøj til mænd, kvinder, børn og ikke mindst hunden har fået en opskrift på en lille fin trøje. Men det er ikke kun tøj, som de har opskrifter på - tasker, punge, puder osv. er også på opskriftsmenuen, så der er masser af muligheder at tage af. Noget af det bedste ved Järbo garnet, udover dets fantastisk kvalitet, så er det også, at det er rigtig godt til det skandinaviske klima, hvor temperaturen jo som oftest er lav.

Bestil dit Järbo garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Järbo garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Järbo garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.  

Det siger vores kunder om Järbo garn

bitten

så lækkert og blødt, meget nemt at strikke med

Bitten

Lækkert og nemt at strikke med, men vær obs på nøglerne ikke er ens, selvom det kommer fra samme parti. Strikkede et nøgle indefra, da jeg gik i gang med nøgle 2 viste det sig, der skulle strikkes udefra for “mønsteret” fortsatte i samme flow

Edith Larsen

super godt garn, øv det er samme pris hos jer som i strikkeforretningerne

Kirsten Andersen

Super dejligt garn til sokker, det er blevet til 5 par til voksne og 2 par til børn .

Inge Abildgaard

Så lækkert til hyggestrømper

Sanne Hasfeldt

Flotte farver - dejligt garn

Anja

En lidt tung type garn, dog ikke spundet så stramt at den ikke kan bruges til sweatre. Det kom lidt bag på mig at den var så fast i forhold til typen "baby merino", men jeg er alligevel glad for at jeg kunne få brugt barnet til den cardigan jeg havde tænkt at lave til min niece! Så jeg er faktisk rigtig godt tilfreds og jeg er rigtig glad for farverne! De snyder dog lidt på billedet og er en smule mørkere i virkeligheden, men en udemærket garn.

Nina Warming Knudsen

God garn,jeg begyndte at strikke sweater

Inge Lise Madsen

Jeg har hæklet en sommer bluse til voksen, det er den perfekt til. Desværre er nogle farver hurtigt i restordre, men ellers helt perfekt.

Britta

dejlig garn, bruger det til en hæklet slipover

Populært i denne kategori

SPAR 18%

Cookie - Järbo

100% Akryl

55 kr  67 kr
SPAR 50%

Rio - Järbo

66% Premium Akryl, 25% Bomuld, 6% Uld

24,50 kr  49 kr
SPAR 40%

Maya - Järbo

100% uld

33 kr  55 kr
SPAR 51%

Happy Strømpegarn - Järbo

40% uld superwash, 40% Akryl, 20% Polyamid

25 kr  51 kr

Raggi - Järbo

70% Superwash Uld 30% polyamid

64 kr

Soft Cotton - Järbo

100% Bomuld

25 kr
SPAR 56%

Fuga - Järbo

50% Akryl, 50% Uld

12 kr  27 kr

Llama Silk - Järbo

70% Baby Lama-uld, 30% Morbærsilke

75 kr

Elise - Järbo

60% bomuld og 40% akryl

30 kr
SPAR 65%

Duo 200g - Järbo

100% Akryl

35 kr  99 kr

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester elsatan

58 kr
SPAR 9%

Mio - Järbo

100% Merinould

42 kr  46 kr
SPAR 12%

Mira - Järbo

100% extra fin superwash merino uld

45 kr  51 kr
SPAR 22%

Tropik - Järbo

50% Bambus, 25% Bomuld, 25% Akryl

25 kr  32 kr

Ylle - Järbo

100% Superwash Uld

69 kr

Elise 100g - Järbo

60% bomuld og 40% akryl

63 kr
SPAR 7%

Merino Raggi - Järbo

75% Merinould "Superwash", 25% Polyamid

135 kr  145 kr
SPAR 38%

Tovull - Järbo

100% kartet uld

275 kr  440 kr

Mini - Miraggi - 80581 - Järbo

75% Uld, 25% Polyamid

62 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv