Järbo garn

Järbo garn har eksisteret siden 1890’erne, hvor uldfabrikken blev grundlagt. Dengang handlede produktionen kun om fremstilling af garn, vævning og farvning. Det var først omkring 1960’erne, at man begyndte at indsnævre produktionen til udelukkende at omhandle garn til møbelstof, tæpper og gardiner. Omkring 1980 besluttede man sig så for kun at fokusere på garn til almindeligt håndværk. I dag er virksomheden familieejet af søskendeparret Jan Blomberg og Kristina Yttermyr. Järbo garnet er repræsenteret mange steder i verden, men det største fokus lægger på Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og USA, som er deres vigtigste markeder.

Järbo Garns mange fordele

Järbo Garns produkter er utrolig populære fordi det simpelthen er garn af rigtig god kvalitet produceret under bæredygtige forhold. De har gjort det til deres ambition, at deres produkter skal laves under forhold som tager hensyn til både dyrene, naturen og miljøet. Dette betyder også, at de udelukkende indgår samarbejde med leverandørere der kan leve op til ILOs, BSCIs og ICTIs standarder. Med andre betyder det, at de forskellige leverandører skal kunne fremvise certifikater på, at ingen dyr kommer til skade, at der er ordentlige arbejdsvilkår og at der ikke bruges kemikalier og giftige stoffer under fremstillingen af produkterne.

God til hverdagen

Järbo Garn egner sig godt til hverdagsbrug fordi de har så mange forskellige produkter, som kan bruges til mange forskellige ting. De har både produkter af uld, akryl og bomuld, hvilket giver dig rig mulighed for at hækle eller strikke diverse beklædningsgenstande til både dig selv og resten af familien. Derudover har Järbo også utrolig mange forskellige opskrifter, som man frit kan benytte sig af. Her kan du både finde opskrifter på tøj til mænd, kvinder, børn og ikke mindst hunden har fået en opskrift på en lille fin trøje. Men det er ikke kun tøj, som de har opskrifter på - tasker, punge, puder osv. er også på opskriftsmenuen, så der er masser af muligheder at tage af. Noget af det bedste ved Järbo garnet, udover dets fantastisk kvalitet, så er det også, at det er rigtig godt til det skandinaviske klima, hvor temperaturen jo som oftest er lav.

Bestil dit Järbo garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Järbo garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Järbo garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.  

Det siger vores kunder om Järbo garn

bitten

så lækkert og blødt, meget nemt at strikke med

Bitten

Lækkert og nemt at strikke med, men vær obs på nøglerne ikke er ens, selvom det kommer fra samme parti. Strikkede et nøgle indefra, da jeg gik i gang med nøgle 2 viste det sig, der skulle strikkes udefra for “mønsteret” fortsatte i samme flow

Edith Larsen

super godt garn, øv det er samme pris hos jer som i strikkeforretningerne

Kirsten Andersen

Super dejligt garn til sokker, det er blevet til 5 par til voksne og 2 par til børn .

Inge Abildgaard

Så lækkert til hyggestrømper

Anja

En lidt tung type garn, dog ikke spundet så stramt at den ikke kan bruges til sweatre. Det kom lidt bag på mig at den var så fast i forhold til typen "baby merino", men jeg er alligevel glad for at jeg kunne få brugt barnet til den cardigan jeg havde tænkt at lave til min niece! Så jeg er faktisk rigtig godt tilfreds og jeg er rigtig glad for farverne! De snyder dog lidt på billedet og er en smule mørkere i virkeligheden, men en udemærket garn.

Nina Warming Knudsen

God garn,jeg begyndte at strikke sweater

Inge Lise Madsen

Jeg har hæklet en sommer bluse til voksen, det er den perfekt til. Desværre er nogle farver hurtigt i restordre, men ellers helt perfekt.

Britta

dejlig garn, bruger det til en hæklet slipover

Jette

Lækkert - lækkert - lækkert blødt garn der holder facon vask efter vask. Til pinde 4 så det går hurtigt. Varmt uden at være for varmt - huden kan ånde.

Populært i denne kategori

SPAR 49% 34 kr
Populær

Ronja - Järbo

65% Akryl, 35% Uld

35 kr  69 kr

SPAR 12% 8 kr
Populær

Cookie - Järbo

100% Akryl

59 kr  67 kr

SPAR 31% 16 kr
Populær

Happy Strømpegarn - Järbo

40% uld superwash, 40% Akryl, 20% Polyamid

35 kr  51 kr

Populær

Soft Cotton - Järbo

100% Bomuld

25 kr

Populær

Raggi - Järbo

70% Superwashbehandlet uld, 30% polyamid

64 kr

Populær

Reflex - Järbo

60% Superwash Uld, 25% Polyamid, 15% Refleks

54 kr

SPAR 50% 10 kr
Populær

Lady - Järbo

100% Akryl

10 kr  20 kr

SPAR 29% 14 kr
Populær

Rio - Järbo

66% Premium Akryl, 25% Bomuld, 6% Uld

35 kr  49 kr

SPAR 65% 64 kr
Populær

Duo 200g - Järbo

100% Akryl

35 kr  99 kr

SPAR 9% 4 kr
Populær

Mio - Järbo

100% Merinould

42 kr  46 kr

SPAR 56% 15 kr
Populær

Fuga - Järbo

50% Akryl, 50% Uld

12 kr  27 kr

SPAR 25% 16 kr
Populær

Big Verona - Järbo

100% akryl

49 kr  65 kr

Populær

Llama Silk - Järbo

70% Baby Lama-uld, 30% Morbærsilke

75 kr

Populær

Elise - Järbo

60% bomuld og 40% akryl

30 kr

SPAR 44% 11 kr
Populær

Luva - Järbo

70% Akryl, 30% Ull

14 kr  25 kr

Populær

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester elsatan

58 kr

Populær

Elise 100g - Järbo

60% bomuld og 40% akryl

63 kr

Populær

Tropik - Järbo

50% Bambus, 25% Bomuld, 25% Akryl

32 kr

Populær

Ylle - Järbo

100% Superwash Uld

69 kr

Populær
SPAR 38% 165 kr
Populær

Tovull - Järbo

100% kartet uld

275 kr  440 kr

SPAR 7% 10 kr
Populær

Merino Raggi - Järbo

75% Merinould "Superwash", 25% Polyamid

135 kr  145 kr

Populær

Mini - Miraggi - 80581 - Järbo

75% Uld, 25% Polyamid

62 kr

Populær
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv