Järbo Garn

Järbo garn har eksisteret siden 1890’erne, hvor uldfabrikken blev grundlagt. Dengang handlede produktionen kun om fremstilling af garn, vævning og farvning. Det var først omkring 1960’erne, at man begyndte at indsnævre produktionen til udelukkende at omhandle garn til møbelstof, tæpper og gardiner. Omkring 1980 besluttede man sig så for kun at fokusere på garn til almindeligt håndværk. I dag er virksomheden familieejet af søskendeparret Jan Blomberg og Kristina Yttermyr. Järbo garnet er repræsenteret mange steder i verden, men det største fokus lægger på Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og USA, som er deres vigtigste markeder.

Järbo garns mange fordele

Järbo garns produkter er utrolig populære fordi det simpelthen er garn af rigtig god kvalitet produceret under bæredygtige forhold. De har gjort det til deres ambition, at deres produkter skal laves under forhold som tager hensyn til både dyrene, naturen og miljøet. Dette betyder også, at de udelukkende indgår samarbejde med leverandørere der kan leve op til ILOs, BSCIs og ICTIs standarder. Med andre betyder det, at de forskellige leverandører skal kunne fremvise certifikater på, at ingen dyr kommer til skade, at der er ordentlige arbejdsvilkår og at der ikke bruges kemikalier og giftige stoffer under fremstillingen af produkterne.

God til hverdagen

Järbo garn egner sig godt til hverdagsbrug fordi de har så mange forskellige produkter, som kan bruges til mange forskellige ting. De har både produkter af uld, akryl og bomuld, hvilket giver dig rig mulighed for at hækle eller strikke diverse beklædningsgenstande til både dig selv og resten af familien. Derudover har Järbo også utrolig mange forskellige opskrifter, som man frit kan benytte sig af. Her kan du både finde opskrifter på tøj til mænd, kvinder, børn og ikke mindst hunden har fået en opskrift på en lille fin trøje. Men det er ikke kun tøj, som de har opskrifter på - tasker, punge, puder osv. er også på opskriftsmenuen, så der er masser af muligheder at tage af. Noget af det bedste ved Järbo garnet, udover dets fantastisk kvalitet, så er det også, at det er rigtig godt til det skandinaviske klima, hvor temperaturen jo som oftest er lav.

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive Järbo garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil dit Järbo garn online - nemt og hurtigt 

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Järbo garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Järbo Garn

Anja

En lidt tung type garn, dog ikke spundet så stramt at den ikke kan bruges til sweatre. Det kom lidt bag på mig at den var så fast i forhold til typen "baby merino", men jeg er alligevel glad for at jeg kunne få brugt barnet til den cardigan jeg havde tænkt at lave til min niece! Så jeg er faktisk rigtig godt tilfreds og jeg er rigtig glad for farverne! De snyder dog lidt på billedet og er en smule mørkere i virkeligheden, men en udemærket garn.

Kirsten Roswall

Jeg har købt Fuga garn, og det er det lækreste garn med halv acryl og halv uld. Bluserne jeg har strikket er så bløde og lækre. Det er også rart at strikke med. En rigtig god blanding til børn, som oftest synes at ren uld kradser lidt.😊 Hilsen Kirsten

Karen

Jeg har lige købt dette garn - fik det leveret i går - jeg har allerede brugt det første nøgle i en herretrøje, det er superlækkert at strikke med. Jeg valgte det, fordi ren ackryl bliver hurtigt slasket og ren uld kradser eller også bliver det filtret.

Christina Bjørn Sand

Fantastisk lækkert garn at strikke med og mine børnebørn elsker at få strik af dette garn, fordi det er så blødt. Vi er meget uldsarte her i familien, dette føles overhovedet ikke som uld. Eneste ulempe er, at man skal rulle det op til en nøgle ;)

Mosekonen

Meget lækkert garn, som tilføjer glade farver i det der strikkes. Mine børnebørn elsker de pulsvarmere/håndledsvarmere, eg har strikket til dem i dette garn. Har brugt resten til striber i huer til dem. Også ren fest i en hvid hue.

Ela Nørgaard

Det er simpelthen noget af det lækreste blødeste garn, jeg har prøvet i de ca. 65 år, jeg har strikket.Selv de mest uldfølsomme overgiver sig og smyger sig i strik af dette her vidunderlige garn, og farverne er dejlige.

Anni Jørgensen

Fantastisk lækkert garn. Har strikket en sweater til barnebarnet som hun blev super glad for og glæder sig til at tage i brug til efteråret. Opskrift på sweateren er fra jarbo.dk nr. 91702

Pia

Det et utrolig lækkert garn,der er nemt at arbejde led-og som giver de,smukkeste resultater. Har strikket en trøje til mig selv og overvejer kraftigt en til😍

Jette

Lækkert - lækkert - lækkert blødt garn der holder facon vask efter vask. Til pinde 4 så det går hurtigt. Varmt uden at være for varmt - huden kan ånde.

Inge Lise Madsen

Jeg har hæklet en sommer bluse til voksen, det er den perfekt til. Desværre er nogle farver hurtigt i restordre, men ellers helt perfekt.

Populært i denne kategori

SPAR 27%

Cookie - Järbo

100% Akryl

49 kr  67 kr
SPAR 48%

Luva - Järbo

70% Akryl, 30% Uld

13 kr  25 kr
SPAR 48%

Fuga - Järbo

50% Akryl, 50% Uld

13 kr  25 kr
SPAR 46%

Grand Elise - Järbo

60% Bomuld, 40% Akryl

35 kr  65 kr

Split - Järbo

100% Akryl

15 kr

Raggi - Järbo

70% Superwash Uld 30% Polyamid

64 kr
SPAR 35%

Lina - Järbo

68% Bomuld, 32% Hør

22 kr  34 kr

Soft Cotton - Järbo

100% Bomuld

25 kr
SPAR 24%

Mira - Järbo

100% extra fin superwash merino uld

39 kr  51 kr
SPAR 50%

Rio - Järbo

66% Premium Akryl, 25% Bomuld, 6% Uld

24,50 kr  49 kr

Elise - Järbo

60% bomuld og 40% akryl

30 kr
SPAR 32%

Merino Raggi - Järbo

75% Merinould "Superwash", 25% Polyamid

99 kr  145 kr
SPAR 20%

Stella - Järbo

80% Akryl, 10% Mohair og 10% Uld

55,20 kr  69 kr
SPAR 11%

Viol 12/3 Hæklegarn - Järbo

100% Merceriseret & Gasseret Bomuld

49 kr  55 kr
SPAR 22%

Tropik - Järbo

50% Bambus, 25% Bomuld, 25% Akryl

25 kr  32 kr

Soft Raggi 100g - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

58 kr

Mio - Järbo

100% Merinould

46 kr

Maya - Järbo

100% uld

55 kr

Llama Silk - Järbo

70% Baby Lama-uld, 30% Morbærsilke

75 kr
SPAR 30%

Soft Raggi - Wonderbag - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

181,30 kr  259 kr

Bambu Raggi - Järbo

50% Superwash Uld, 25% Bambus, 25% Polyamid

66 kr

Mini - Miraggi - 80581 - Järbo

75% Uld, 25% Polyamid

62 kr

Ylle - Järbo

100% Superwash Uld

69 kr

Happy Strømpegarn - Järbo

40% uld superwash, 40% Akryl, 20% Polyamid

51 kr

Elise 100g - Järbo

60% bomuld og 40% akryl

63 kr

Mini - Uld - 80501 - Järbo

100% Uld

71 kr Udsolgt
SPAR 38%

Tovull - Järbo

100% kartet uld

275 kr  440 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv