Hæklenålesæt

Der findes rigtig mange forskellige hæklenålesæt på markedet, og nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad der passer til ens egne hænder. Hos Hobbii.dk har vi valgt at have et lille, men lækkert sortiment af hæklenålesæt. Der er stor forskel på kvaliteten på hæklenålesæt, men hos Hobbii.dk kan vi stå inde for kvaliteten på alle de hæklenålesæt, vi forhandler. Søger du kun en enkel hæklenål?

Kvalitets hæklenålesæt

Hos Hobbii.dk forhandler vi blandt andet hæklenålesæt fra mærkerne KnitPro og Drops. Vi har hæklenålesæt til forskellige projekter. Overvejer du fx at kaste dig ud i Tunesisk hækling/hakning, har vi flere hæklenålesæt fra KnitPro, der er sammensat specielt til dette formål. Vi har også hæklenålesæt med lys i, der er praktiske, hvis du ofte hækler steder med dårlig belysning.

Få rådgivning til dit valg

Er du i tvivl om, hvilket hæklesæt der er det rette til dit projekt? Så hjælper vi dig gerne med råd og vejledning. Alle vores medarbejdere har en stor viden omkring vores forskellige produkter, og de kan fortælle dig om de forskellige fordele ved de enkelte hæklenålesæt. Vil du fx gerne kunne hækle hurtigt, har KnitPro udviklet et hæklenålesæt med udskåret riller i birketræ, der gør, at nålen ikke glider ved hurtig brug. KnitPro har også flere forskellige sæt, der kan anvendes i flere timer uden, at du får ondt i hænderne.

Bestil hæklenålesæt online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af hæklenålesæt. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Populært i denne kategori

Amour Hæklenålesæt - 9 størrelser - Clover

Skønt Clover Amour Hæklenålesæt i god kvalitet. Sættet indeholder 9 hæklenåle i fra 2.0mm til 6.0mm. 

619 kr
SPAR 30%

Symfonie Tunesisk hæklenålesæt - 8 størrelser - KnitPro

Gode og stærke udskiftelige tunesiske hæklenåle fra KnitPro’s Symfonie-serie

549 kr
SPAR 50%
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv