Hæklenålesæt

Der findes rigtig mange forskellige hæklenålesæt på markedet, og nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad der passer til ens egne hænder. Hos Hobbii.dk har vi valgt at have et lille, men lækkert sortiment af hæklenålesæt. Der er stor forskel på kvaliteten på hæklenålesæt, men hos Hobbii.dk kan vi stå inde for kvaliteten på alle de hæklenålesæt, vi forhandler. Søger du kun en enkel hæklenål?

Kvalitets hæklenålesæt

Hos Hobbii.dk forhandler vi blandt andet hæklenålesæt fra mærkerne KnitPro og Drops. Vi har hæklenålesæt til forskellige projekter. Overvejer du fx at kaste dig ud i Tunesisk hækling/hakning, har vi flere hæklenålesæt fra KnitPro, der er sammensat specielt til dette formål. Vi har også hæklenålesæt med lys i, der er praktiske, hvis du ofte hækler steder med dårlig belysning.

Få rådgivning til dit valg

Er du tvivl om, hvilket hæklesæt der er det rette til dit projekt? Så hjælper vi dig gerne med råd og vejledning. Alle vores medarbejdere har en stor viden omkring vores forskellige produkter, og de kan fortælle dig om de forskellige fordele ved de enkelte hæklenålesæt. Vil du fx gerne kunne hækle hurtigt, har KnitPro udviklet et hæklenålesæt med udskåret riller i birketræ, der gør, at nålen ikke glider ved hurtig brug. KnitPro har også flere forskellige sæt,
der kan anvendes i flere timer uden, at du får ondt i hænderne.

Bestil hæklenålesæt på vores webshop

På Hobbii.dk tilbyder vi hæklenålesæt fra bl.a. Knitpro og Drops til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering. Bestil et hæklenålesæt på Hobbii.dk i dag og modtag det med posten inden for 1-3 dage. Hvis du ønsker rådgivning eller oplever problemer med din bestilling, kan du kontakte os på telefon 31 86 33 57 eller kundeservice@hobbii.dk. 

Populært i denne kategori

SPAR 19%

Amour Hæklenålesæt - 9 størrelser - Clover

Skønt Clover Amour Hæklenålesæt i god kvalitet. Sættet indeholder 9 hæklenåle i fra 2.0mm til 6.0mm. 

499 kr  619 kr

Dreamz Hæklenålesæt - KnitPro

Skønt hæklenålesæt fra KnitPro's Dreamz serien

649 kr
SPAR 14%

Symfonie Tunesisk hæklenålesæt - 8 størrelser - KnitPro

Gode og stærke udskiftelige tunesiske hæklenåle fra KnitPro’s Symfonie-serie

549 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv