Stof- og båndgarn

Stof- og båndgarn er blevet et utrolig populært garnmateriale, fordi det er hav af muligheder. Stof- og båndgarn er meget nemt og dejligt at arbejde med og er samtidig også meget hurtigt at arbejde i. På den måde passer det rigtig godt til dig som er nybegynder, og har lyst til at prøve større projekter af uden at skulle lægge alt for meget tid og præcision i arbejdet.

Stof- og båndgarnets mange egenskaber

Hos os finder du stof- og båndgarner i henholdsvis bomuld samt sammensætninger af bomuld, polyamid, polyester og viskose. Vælger du et stof- og båndgarn i 100% bomuld, får du et blødt og smidigt resultat, hvorimod du får et mere stift resultat, hvis du vælger et stof- og båndgarn i en kombination af flere materialer. Stof- og båndgarn egner sig rigtig godt til interiørprojekter som f.eks. tæpper, puder, urtepotteskjulere og kurve. Derudover er det også skønt at bruge til flotte tasker. Uanset hvilken kvalitet du vælger, er det super praktisk, at alle de stof- og båndgarn kan vaskes på minimum 30 grader. Der er altså enormt fordele og muligheder ved at bruge stof- og båndgarn. Det eneste du skal gøre er at finde ud af, hvilket der passer bedst til det, du har lyst til at lave.

God til hverdagen

Som nævnt ovenfor egner stof- og båndgarn sig til utrolig mange strikke- og hækleprojekter. Du kan bruge det både til boliginteriør, tasker, ipad/computer sleeves. Brug det også til at lave skønne og KÆMPE amigurumiprojekter, så der også er noget for de små. Ligeledes kan du også lave skønne børnetæpper, der vil glæde både drenge og piger. Stof- og båndgarn er blevet utrolig populært i takt med at det er blevet populært at lave hjemmelavede ting til hjemmet. Hos os her i Hobbii har vi et bredt udvalg af farver, materialer og tykkelser på stof- og båndgarn. Så det eneste, du skal gøre, er at finde ud af, hvilket garn der passer bedst til dit næste projekt.

Bestil stof- og båndgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af stof- og båndgarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores stof- og båndgarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Det siger vores kunder om Stof- og båndgarn

Helle Eriksen

Super lækkert stofgarn, især fordi man ka' regne med tykkelsen. Er vild med mint og rosa.

Evy Julius

Lækkert stofgarn. Har hæklet med alt fra en nål 5 til 7 alt efter hvad jeg skulle lave. Der er meget stof i rullerne, så man føler man får noget for pengene. Skal helt sikkert have ribbon stofgarn igen.

Gitte Hansen

Har nu hæklet flere ting med dette lækre båndgarn og det bliver bare så fine ting man fremstiller.

Lillian Bidstrup

Er du først startet med at hækle, med Ribbon, vælger du ikke noget andet stofgarn.

Tine

Mulighederne er uendelige, bare fantasien får frit spil. Dejligt båndgarn at hækle med.

Christina Hyldgård

Lækkert båndgarn som er nemt at arbejde med.

Susanne Joensen

Lækkert garn til at hækle kurve osv. med - og fås i mange lækre farver. Jeg var skeptisk fordi båndet/garnet er så bredt, men det er slet ikke svært at hækle med. :-)

Elisabeth

Alletiders båndgarn med en flot struktur. Men måtte gerne være lidt billigere 😃

Kristina

Lækkert båndgarn som er nemt at arbejde med :-)

Lotte Nørgaard Pedersen

Lækkert bånd garn, blød og skøn at arbejde med. Ikke stift som andre ribbons garner. Perfekt til tasker, skåle, tæpper med mere. Skønne farver

SPAR 35% 24 kr
Populær

Ribbon - Hobbii

100% Bomuld

45 kr  69 kr

SPAR 45% 40 kr
Populær

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Genanvendt bomuld, 7% Polyester

49 kr  89 kr

SPAR 32% 20 kr
Populær

Ribbon - Mayflower

60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose

42 kr  62 kr

Populær

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

119 kr

SPAR 17% 10 kr
Populær

Ribbon - Bumbo

60% bomuld, 20 polyamid og 20% viskose.

49 kr  59 kr

SPAR 34% 51 kr
Populær

Magic Suede - Yarns4Fashion

100% Micro Polyester

99 kr  150 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv