KnitPro Strikkepinde

KnitPro er kendt for at lave materialer i allerhøjeste kvalitet til billige priser. I over 5 år har de været en af de førende producenter af strikkepinde, hæklenåle og andet tilbehør til det store strikke- og hæklemarked på international basis. I øjeblikket leverer de deres fantastiske produkter til over 50 lande rundt om i verden.

KnitPros mange fordele

Hos os finder du mange forskellige varianter af strikkepinde fra KnitPro, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Uanset om du er til træ, aluminium, bambus, akryl, metal eller kulfiber, så har vi strikkepinden til dig. De mange forskellige variationer af KnitPros strikkepinde er både for dig som er erfaren inden for strikning eller hvis du er nybegynder. De har nemlig valgt at lægge størstedelen af deres fokus på udvikling af produkter, hvor alle kan være med.

Fordelen ved at købe strikkepinde fra KnitPro er, at du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. Uanset om du sidder med et stort eller lille projekt, så er det utrolig vigtigt at have strikkepinde, som er behagelige at arbejde med og som ligger godt i hånden. På denne måde har du også nemmere ved at undgå strikke-skader.

God til hverdagen

Som du nok har fået fornemmelsen for allerede nu, så er KnitPros produkter yderst velegnede til at kunne bruge i hverdagen. Grundet deres høje kvalitet og innovative produkter, så er de blevet en favorit blandt mange strikkentusiaster verden over.

Her hos os, kan du både få KnitPro strikkepinde som sæt eller købe dem enkeltvis alt efter hvad dit behov er. Så gå på opdagelse i det store Knit Pro univers, som nu ligger for fødderne af dig.

Bestil KnitPro strikkepinde online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af KnitPro strikkepinde og andet garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

SPAR 19%

Bamboo Jumperpinde - KnitPro

Fra 38 kr  Fra 47 kr
SPAR 20%

Bamboo Rundpind - KnitPro

Fra 56 kr  Fra 70 kr
SPAR 23%

Basix Aluminium Jumperpinde - KnitPro

Fra 10 kr  Fra 13 kr
SPAR 20%

Basix Aluminium Rundpinde - KnitPro

Fra 16 kr  Fra 20 kr
SPAR 22%

Basix Aluminium Strømpepinde - KnitPro

Fra 14 kr  Fra 18 kr
SPAR 21%

Basix Birch Jumperpinde - KnitPro

Fra 19 kr  Fra 24 kr
SPAR 13%

Cubics Rundpind 40 cm Træ - KnitPro

Fra 69 kr  Fra 79 kr
SPAR 12%

Cubics Rundpind 80 cm Træ - KnitPro

Fra 50 kr  Fra 57 kr

Cubics Rundpindesæt Deluxe - KnitPro

Et rigtig lækkert rundpindesæt i KnitPro's populære Cubics serie. 

699 kr Udsolgt
SPAR 20%

Karbonz Rundpinde - KnitPro

Fra 79 kr  Fra 99 kr

Karbonz Startsæt - Udskiftlige Rundpinde - KnitPro

KnitPro Karbonz Startsæt - Udskiftlige Rundepinde kommer i 4 populære størrelser fra 3-4.5mm.

549 kr
SPAR 13%

Karbonz Strømpepindesæt 15 cm - KnitPro

KnitPro Karbonz Strømpindesæt 15 cm kommer i 5 størrelser fra 2-4mm. 

519 kr  599 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv