Medlemsbetingelser

Disse vilkår og betingelser er gyldige fra 1. juli 2020.

Mit Hobbii og Hobbii's Pointshop er et loyalitets- og pointprogram, der ejes og drives af Hobbii A/S, Dortheavej 8-12A, 2400 København, CVR-nr. 36909587.

Det er altid fornuftigt at læse medlemsbetingelser igennem, inden du accepterer noget. Du skal jo helst vide, hvad du går med til, og hvad du får ud af at være med i Hobbii-familien! 😊

Om medlemskabet

Hobbii er meget mere end et sted, hvor du finder dit garn og dine opskrifter.

Vores største drøm er, KUN at have glade og tilfredse kunder.
- Og det vil vi gøre vores bedste for at opnå, ved bl.a. at forbedre din brugeroplevelse i vores spændende garnunivers.

Nedenfor kan du få et forkromet overblik, over de mange fordele du får, ved at blive medlem af Hobbii.

Rigtig god fornøjelse 😊

Hvis du vil slippe for at læse hele smøren igennem nedenfor, kan du i stedet finde svar på alle dine spørgsmål under de oftest stillede spørgsmål.

Mit Hobbii

Om Mit Hobbii

Mit Hobbii er en kundeportal, som kan tilgås af alle Hobbii-medlemmer. Et medlemskab betyder en række gratis fordele, såsom:

  • Nem adgang til ordrehistorik
  • Ønskeliste
  • Hurtige checkout på hjemmesiden og ekspedition i butikkerne
  • En bingo-plade hver gang vi spiller

Tilmelding til Hobbii

Du kan helt gratis tilmelde dig Hobbii i vores butikker og på vores hjemmeside.

Hjemmeside: Tilmelding kan bl.a. foregå lige her.

Butik: Du kan altid få hjælp til din Hobbii-tilmelding i alle vores butikker. Du skal bare henvende dig til personalet. Startet du din tilmelding i en fysisk butik, skal du selv færdiggøre den, via en SMS-besked du modtager, før dit medlemskab er endeligt oprettet. Vi sender dig automatisk påmindelser om, at du skal færdiggøre din tilmelding via e-mail og sms.

Du er som medlem ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dine adgangsoplysninger og kontooplysninger. Du skal også holde alle medlemsoplysninger opdateret.

Regler for medlemsskab

Et medlemsskab er personligt, og kan ikke deles mellem flere personer. Du skal have et dansk mobilnummer og en e-mailadresse for at have være medlem af Hobbii.

Samtykke til marketing

Dit medlemsskab er ikke betinget af samtykke til direkte marketing. Dvs. at du sagtens kan være medlem uden at modtage vores nyhedsbreve. Vi ønsker kun, at du modtager relevant marketing, med fokus på de ting som DU holder af!

Bingo - Registrering

For at kunne spille Hobbii Bingo, skal du være tilmeldt Mit Hobbii. Tilmelding til Mit Hobbii er selvfølgelig helt gratis - og det samme gælder naturligvis også deltagelse i selve Bingo-spillet. Bum bum!

Registrering til Mit Hobbii kan både foregå på vores hjemmeside eller direkte i appen.

Du skal selv sørge for, at dine kontooplysninger altid er opdateret og korrekte, så dine præmier bliver sendt det rigtige sted hen, hvis du skulle vinde 😊

I Hobbii har vi til enhver tid retten til at deaktivere din konto, hvis du f.eks. registrerer dig med et falsk navn, der kan opfattes stødende, vulgært eller uanstændigt.

Bingo - Gevinster

Vindere i Hobbii Bingo modtager præmier, der udvælges af os i Hobbii.

De tre “vinder-mønstre” på spillepladen vil typisk først være én vandret række, herefter to vandrette rækker og til sidst en fuld plade. Disse mønstre bestemmes udelukkende af os, og forklares inden hvert spil. Vi kan til enhver tid ændre spillets vinder-mønstre, samt antallet af spil på en aften.

Hvis flere spillere vinder på samme tid, vil en karrusel udvælge en eller flere tilfældige præmie-vindere. Bingo-vindere der ikke bliver valgt af karrusellen, vil altid modtage trøstepræmier. Det vil typisk være i form af point, der kan omsættes til produkter i pointshoppen.


For at vi kan levere præmier til dig, skal du sørge for at have indtastet alle relevante kontaktoplysninger på din Hobbii medlemsprofil. Vi skriver til alle vindere efter spillets afslutning.

Alle præmier sendes selvfølgelig fragtfrit, og vi afsender typisk præmier indenfor 2-3 hverdage 😊

Præmier eller point kan ikke veksles til penge, andre produkter, rabatkoder eller lignende, og vi sender kun præmier til Danmark. 


Bingo - Privatliv

Det er vigtigt for os at beskytte dit privatliv og dine informationer. Derfor er det selvfølgelig ikke muligt for andre spillere, at se dine kontaktinfo. Vi viser dog dit fornavn og først bogstav i dit efternavn ifm. gevinst.


Bingo - Forbudt adfærd

Stødende, ulovlig, truende, voldelig eller chikanerende adfærd i Bingo-chatten, telefonopkald, e-mails eller på sociale medier kan resultere i udelukkelse. Det samme gælder spam og reklame for andre virksomheder.


Annullering af medlemskab og afmelding af markedsføring

Du kan til enhver tid lukke dit gratis Hobbii-medlemskab under Indstillinger på Mit Hobbii.

Hvis det udelukkende er marketingmateriale, du gerne vil slippe for, kan du afmelde dig direkte i nyhedsbrevet i bunden af e-mailen, og SMS-marketing ved at følge vejledningen i SMS’en 😊

Hobbii's Pointshop

Om Hobbii's Pointshop

Som medlem af Hobbii medfølger der automatisk og helt gratis adgang til vores Pointshop.

Fordi vi elsker at forkæle vores kunder, optjener du som Hobbii-medlem point, hver gang du handler. Point der kan veksles til helt eksklusive varer i Pointshoppen. 😍

Sådan optjener du point

Du skal være medlem og være logget ind for at modtage point. Dette er som sagt helt gratis! Herefter optjener du point ved at handle (Både online og i vores butikker.) Du kan også optjene point på andre måder online. Heriblandt ved at skrive anmeldelser eller uploade billeder af projekter. Læs mere lige her

Brug af point

Dine optjente point kan omsættes til eksklusive produkter og opskrifter i pointshoppen. Point kan også benyttes i vores butikker, hvor produkter fra pointshoppen også er at finde. Dine point er personlige, og kan ikke overføres fra en profil til en anden. Det er heller ikke muligt at veksle dine point til penge. Vi forbeholder os retten til at suspendere, opsige, revaluere eller ændre hele eller dele af hvordan point optjenes, og hvad point kan bruges til – uden ansvar eller forudgående meddelelse til dig herom. Fra tid til anden kan vi tilbyde dig fordele eller privilegier til gengæld for indløsning af et bestemt antal af dine point.

Værdi af point

Mængden af point du optjener på din bestilling, afhænger af ordrestørrelsen. Jo større ordre - jo flere point - jo skønnere produkter i pointshoppen 😊 Det antal point du modtager ved at foretage andre handlinger på vores hjemmeside, finder du under ”Sådan optjener du point”. Hver gang du handler for 1 kr., vil du optjene minimum 3 point.

Gyldighed af point

Vi ville ønske, at dine point holdt for evigt - men bruger du ikke dine point, så forældes de 2 år efter de er tildelt. Dine point er gyldige i 2 år, fra datoen du har optjent dem. Vi skal nok skrive til dig i god tid inden de udløber - og så er det selvfølgelig altid de ældste point, du bruger først 😊

Regulering af point

Bestemmer du dig for at returnere en vare, eller annullere en ordre, bliver de point du optjente ved købet fratrukket igen. Opsiger du dit Hobbii-medlemsskab, vil dine optjente og ubenyttede point blive slettet.

Medlemskort

Ved tilmelding i en af vores butikker, bliver du tilbudt et fysisk medlemskort. Tilmelder du dig på hjemmesiden, modtager du ikke et fysisk medlemskort til pointshoppen. Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig modtage et kort i en af vores butikker. Det er ikke et krav, at eje et Hobbii-kort. Dog gør det dit besøg i vores butikker nemmere, da vi på den måde kan ekspedere dig endnu hurtigere 🚀 Bortkomst, tyveri, misbrug eller skade af dit kort skal straks anmeldes til kundeservice, så vi kan udstede et nyt kort til dig og ændre din kode. Vi er dog ikke ansvarlig for svigagtig brug af dit medlemskort.

Udmelding af Pointshop

Vil du afmeldes pointshoppen og stoppe med at modtage point, skal du deaktivere din Hobbii-profil under "Indstillinger". Afmelder du dig dit Hobbii-medlemsskab, vil dine optjente og ubenyttede point automatisk blive slettet.

Personoplysninger

Vi passer godt på dine personoplysninger, og bruger dem til at kunne give dig fordele og tilpasset markedsføring som medlem af Hobbii-familien. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores Cookie- og Privatlivspolitik.

Kontakt

Alle henvendelser vedr. din profil og Pointshoppen kan rettes til kundeservice på tlf. nr. 78772177 alle hverdage mellem 10-12 eller e-mail: [email protected]

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv