FRI FRAGT over 69,-     ⏳Tilbuddene slutter kl. 22.59!⏳    Spar helt op til 62%

Medlemsbetingelser

Disse vilkår og betingelser er gyldige fra 1. juli 2020.

Mit Hobbii og Hobbii's Pointshop er et loyalitets- og pointprogram, der ejes og drives af Hobbii A/S, Dortheavej 8-12A, 2400 København, CVR-nr. 36909587.

Det er altid fornuftigt at læse medlemsbetingelser igennem, inden du accepterer noget. Du skal jo helst vide, hvad du går med til, og hvad du får ud af at være med i Hobbii-familien! 😊

Om medlemskabet

Hobbii er meget mere end et sted, hvor du finder dit garn og dine opskrifter.

Vores største drøm er, KUN at have glade og tilfredse kunder.
- Og det vil vi gøre vores bedste for at opnå, ved bl.a. at forbedre din brugeroplevelse i vores spændende garnunivers.

Nedenfor kan du få et forkromet overblik, over de mange fordele du får, ved at blive medlem af Hobbii.

Rigtig god fornøjelse 😊

Hvis du vil slippe for at læse hele smøren igennem nedenfor, kan du i stedet finde svar på alle dine spørgsmål under de oftest stillede spørgsmål.

Mit Hobbii

Om Mit Hobbii

Mit Hobbii er en kundeportal, som kan tilgås af alle Hobbii-medlemmer. Et medlemskab betyder en række gratis fordele, såsom:

 • Nem adgang til ordrehistorik
 • Ønskeliste
 • Hurtige checkout på hjemmesiden og ekspedition i butikkerne
 • En bingo-plade hver gang vi spiller

Tilmelding til Hobbii

Du kan helt gratis tilmelde dig Hobbii i vores butikker og på vores hjemmeside.

Hjemmeside: Tilmelding kan bl.a. foregå lige her.

Butik: Du kan altid få hjælp til din Hobbii-tilmelding i alle vores butikker. Du skal bare henvende dig til personalet. Startet du din tilmelding i en fysisk butik, skal du selv færdiggøre den, via en SMS-besked du modtager, før dit medlemskab er endeligt oprettet. Vi sender dig automatisk påmindelser om, at du skal færdiggøre din tilmelding via e-mail og sms.

Du er som medlem ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dine adgangsoplysninger og kontooplysninger. Du skal også holde alle medlemsoplysninger opdateret.

Regler for medlemsskab

Et medlemsskab er personligt, og kan ikke deles mellem flere personer. Du skal have et dansk mobilnummer og en e-mailadresse for at have være medlem af Hobbii.

Samtykke til marketing

Dit medlemsskab er ikke betinget af samtykke til direkte marketing. Dvs. at du sagtens kan være medlem uden at modtage vores nyhedsbreve. Vi ønsker kun, at du modtager relevant marketing, med fokus på de ting som DU holder af!

Bingo - Registrering

For at kunne spille Hobbii Bingo, skal du være tilmeldt Mit Hobbii. Tilmelding til Mit Hobbii er selvfølgelig helt gratis - og det samme gælder naturligvis også deltagelse i selve Bingo-spillet. Bum bum!

Registrering til Mit Hobbii kan både foregå på vores hjemmeside eller direkte i appen.

Du skal selv sørge for, at dine kontooplysninger altid er opdateret og korrekte, så dine præmier bliver sendt det rigtige sted hen, hvis du skulle vinde 😊

I Hobbii har vi til enhver tid retten til at deaktivere din konto, hvis du f.eks. registrerer dig med et falsk navn, der kan opfattes stødende, vulgært eller uanstændigt.

Bingo - Gevinster

Vindere i Hobbii Bingo modtager præmier, der udvælges af os i Hobbii.

De tre “vinder-mønstre” på spillepladen vil typisk først være én vandret række, herefter to vandrette rækker og til sidst en fuld plade. Disse mønstre bestemmes udelukkende af os, og forklares inden hvert spil. Vi kan til enhver tid ændre spillets vinder-mønstre, samt antallet af spil på en aften.

Hvis flere spillere vinder på samme tid, vil en karrusel udvælge en eller flere tilfældige præmie-vindere. Bingo-vindere der ikke bliver valgt af karrusellen, vil altid modtage trøstepræmier. Det vil typisk være i form af point, der kan omsættes til produkter i pointshoppen.


For at vi kan levere præmier til dig, skal du sørge for at have indtastet alle relevante kontaktoplysninger på din Hobbii medlemsprofil. Vi skriver til alle vindere efter spillets afslutning.

Alle præmier sendes selvfølgelig fragtfrit, og vi afsender typisk præmier indenfor 2-3 hverdage 😊

Præmier eller point kan ikke veksles til penge, andre produkter, rabatkoder eller lignende, og vi sender kun præmier til Danmark. 


Bingo - Privatliv

Det er vigtigt for os at beskytte dit privatliv og dine informationer. Derfor er det selvfølgelig ikke muligt for andre spillere, at se dine kontaktinfo. Vi viser dog dit fornavn og først bogstav i dit efternavn ifm. gevinst.


Bingo - Forbudt adfærd

Stødende, ulovlig, truende, voldelig eller chikanerende adfærd i Bingo-chatten, telefonopkald, e-mails eller på sociale medier kan resultere i udelukkelse. Det samme gælder spam og reklame for andre virksomheder.


Annullering af medlemskab og afmelding af markedsføring

Du kan til enhver tid lukke dit gratis Hobbii-medlemskab under Indstillinger på Mit Hobbii.

Hvis det udelukkende er marketingmateriale, du gerne vil slippe for, kan du afmelde dig direkte i nyhedsbrevet i bunden af e-mailen, og SMS-marketing ved at følge vejledningen i SMS’en 😊

Hobbii's Pointshop

Om Hobbii's Pointshop

Som medlem af Hobbii medfølger der automatisk og helt gratis adgang til vores Pointshop.

Fordi vi elsker at forkæle vores kunder, optjener du som Hobbii-medlem point, hver gang du handler. Point der kan veksles til helt eksklusive varer i Pointshoppen. 😍

Sådan optjener du point

Du skal være medlem og være logget ind for at modtage point. Dette er som sagt helt gratis! Herefter optjener du point ved at handle (Både online og i vores butikker.) Du kan også optjene point på andre måder online. Heriblandt ved at skrive anmeldelser eller uploade billeder af projekter. Læs mere lige her

Brug af point

Dine optjente point kan omsættes til eksklusive produkter og opskrifter i pointshoppen. Point kan også benyttes i vores butikker, hvor produkter fra pointshoppen også er at finde. Dine point er personlige, og kan ikke overføres fra en profil til en anden. Det er heller ikke muligt at veksle dine point til penge. Vi forbeholder os retten til at suspendere, opsige, revaluere eller ændre hele eller dele af hvordan point optjenes, og hvad point kan bruges til – uden ansvar eller forudgående meddelelse til dig herom. Fra tid til anden kan vi tilbyde dig fordele eller privilegier til gengæld for indløsning af et bestemt antal af dine point.

Værdi af point

Mængden af point du optjener på din bestilling, afhænger af ordrestørrelsen. Jo større ordre - jo flere point - jo skønnere produkter i pointshoppen 😊 Det antal point du modtager ved at foretage andre handlinger på vores hjemmeside, finder du under ”Sådan optjener du point”. Hver gang du handler for 1 kr., vil du optjene minimum 3 point.

Gyldighed af point

Vi ville ønske, at dine point holdt for evigt - men bruger du ikke dine point, så forældes de 2 år efter de er tildelt. Dine point er gyldige i 2 år, fra datoen du har optjent dem. Vi skal nok skrive til dig i god tid inden de udløber - og så er det selvfølgelig altid de ældste point, du bruger først 😊

Regulering af point

Bestemmer du dig for at returnere en vare, eller annullere en ordre, bliver de point du optjente ved købet fratrukket igen. Opsiger du dit Hobbii-medlemsskab, vil dine optjente og ubenyttede point blive slettet.

Medlemskort

Ved tilmelding i en af vores butikker, bliver du tilbudt et fysisk medlemskort. Tilmelder du dig på hjemmesiden, modtager du ikke et fysisk medlemskort til pointshoppen. Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig modtage et kort i en af vores butikker. Det er ikke et krav, at eje et Hobbii-kort. Dog gør det dit besøg i vores butikker nemmere, da vi på den måde kan ekspedere dig endnu hurtigere 🚀 Bortkomst, tyveri, misbrug eller skade af dit kort skal straks anmeldes til kundeservice, så vi kan udstede et nyt kort til dig og ændre din kode. Vi er dog ikke ansvarlig for svigagtig brug af dit medlemskort.

Udmelding af Pointshop

Vil du afmeldes pointshoppen og stoppe med at modtage point, skal du deaktivere din Hobbii-profil under "Indstillinger". Afmelder du dig dit Hobbii-medlemsskab, vil dine optjente og ubenyttede point automatisk blive slettet.

Personoplysninger

Vi passer godt på dine personoplysninger, og bruger dem til at kunne give dig fordele og tilpasset markedsføring som medlem af Hobbii-familien. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores Cookie- og Privatlivspolitik.

Hobbii's Community

Hobbii’s community er et sted for udveksling af råd, kreationer og ideer blandt garnentusiaster i hele verden. Et sted, hvor vi kan dele vores oplevelser med håndarbejdet og søge hjælp og råd, når tråden driller. Og så er det ikke mindst et sted, hvor vi både kan inspirere og blive inspireret af hinandens kreative garnprojekter. Vi håber derfor, at du som medlem har lyst til at dele din erfaring med andre og indgå i en positiv dialog omkring alt, der har med garn at gøre. 🥰


Medlemsforpligtelser

Som medlem af vores community kræver det, at du overholder nedenstående forpligtelser for at kunne få adgang:

 • Du skal være mindst 13 år gammel.

 • Du må ikke tidligere have fået lukket din konto pga. brud på vores community regler.  


Vores community regler

Vores community skal være et hyggeligt, åbent og inkluderende sted. Derfor skal man som medlem følge nedenstående regler, så alle får en god oplevelse. Disse regler gælder også for sektionerne “Kunders billeder” og “Spørgsmål og svar” på vores produkt og opskriftsider.  


 • Del ud af gode råd, kreationer, ideer og hjælp

I Hobbii’s community deler vi råd, kreationer, ideer og inspiration med hinanden, og vi står ikke tilbage for at hjælpe hinanden med garnrelaterede udfordringer. Det er også helt okay at dele ting, der kan sprede glæde og gode grin, når bare det relaterer sig til håndarbejdet og holder den gode tone. Men alt, hvad der falder uden for dette område hører ikke til i dette community og vil derfor fjernes uden varsel. Det er altid op til Hobbii’s vurdering, om enkelte opslag skal fjernes.


 • Vær venlig, høflig, støttende og hjælpsom 

Vi er alle fælles om at skabe et rart, inspirerende og imødekommende miljø. Derfor taler vi selvfølgelig ordentligt til hinanden herinde og behandler hinanden med respekt. Der skal være plads og albuerum til diskussion og uenighed, men det må aldrig være på bekostning af den gode, inspirerende stemning.


 • Ingen hadefuld retorik, udskamning el. mobning

Dette community skal være et trygt miljø, hvor man kan stille spørgsmål og dele kreationer, man er stolt af og har arbejdet hårdt på. Derfor tolereres mobning, udskamning eller hadefuld retorik IKKE! Så husk altid at holde den gode tone.


 • Stødende billeder

Det er ikke tilladt at lægge billeder op af seksuel karakter, vold eller anden type af billeder som kan have en stødende effekt på andre. Hobbii vil fjerne disse billeder uden varsel. 


 • Ingen promovering, irrelevante links eller spam 

Spam, irrelevante links, markedsføring af andre produkter og anden form for spam er ikke tilladt.


 • Ingen salg og bytte 

Det er ikke tilladt at dele/sælge produkter, services eller brands i Hobbii’s community. Community’et er ikke en markedsplads, men et forum for inspiration, støtte, hjælp og gode råd. Derfor vil direkte og gentagen reklame (herunder opslag med salg som åbenlyst formål), konkurrencer fra andre organisationer/virksomheder, mm. blive fjernet uden varsel, medmindre andet er aftalt med Hobbii.


 • Overhold venligst ophavsretsloven

I henhold til ophavsretsloven er det kun tilladt at dele billeder og opskrifter, som du selv har rettighederne til.


 • Ingen billeder af børn

Det er ikke tilladt at dele billeder af børn, heller ikke selvom det er dine egne. Så deler du billeder af f.eks. baby/børnetøj og bamser, undlad da at bruge dine eller andres børn som modeller på billedet.


 • Respekter venligst alles privatliv 

Det kræver gensidig tillid at være en del af et forum som dette med så mange andre medlemmer, så respektér venligst alles privatliv og videregiv ikke informationer, der ikke er dine at dele.


Fjernelse af indhold eller lukning af bruger

Hobbii kan til hver en tid fjerne indhold, hvis vi mener det overtræder vores community regler eller hvis lovgivningen kræver det. Du vil ikke blive informeret om dette. Vi kan lukke din konto med øjeblikke virkning, hvis vi mener, din opførsel er til skade for vores community, eller hvis du skaber fare eller juridisk eksponering for os, hvis du gentagne gange krænker andre personers intellektuelle ejendomsret, eller hvis loven kræver det.  


Upload af billeder

Når du uploader et billede til Hobbii, bekræfter du samtidig, at du har ophavsret til billedet, og at du giver Hobbii brugsret til at anvende billedet til markedsføring på egne og eksterne websites herunder sociale medier.


Kontakt

Alle henvendelser vedr. din profil og Pointshoppen kan rettes til kundeservice på tlf. nr. 78772177 alle hverdage mellem 10-12 eller e-mail: [email protected].

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv