Ved du lige præcis hvilke tal, der er tale om, når du hører “Vilde Svaner” og “Nimmer Nutten”? Og synes du, at garn-præmier er noget af det bedste i hele verden? 🧶😍 Så har vi en fantastisk nyhed til dig: vi har lavet vores helt eget Hobbii Bingo!

Fra onsdag den 11. august kl. 20 og hver onsdag fremover kan du tune ind på vores digitale bingospil! Jeg kan afsløre, at vi glæder os HELT VILDT! 🤩 Når du skriver dig op til Hobbii Bingo bliver du også gratis medlem af Hobbii og er derigennem sikret en gratis spilleplade hver eneste uge!Download app'en til Android her og app'en til iPhone her 🥳

Hvordan spiller jeg?

Hobbii Bingo starter kl. 20 hver onsdag og varer cirka 40 minutter - og vi har gjort det virkelig nemt at være med. Når spillet starter, skal du blot læne dig tilbage. Vi sørger for bingo-pladen!

Vores værter råber numrene op og sørger for at guide dig godt igennem spillet. Samtidig dukker numrene op på din telefon, og de hopper helt automatisk ned på din bingo-plade, hvis du rammer det rigtige nummer. Præmierne uddeles på 1 vandret række, 3 vandrette rækker samt fuld plade.

Vi holder også øje med din plade og er du en af de heldige vindere, får du besked direkte på skærmen. Samtidig modtager du en e-mail, der fortæller dig præcis, hvad du har vundet - og hvornår du kan forvente at modtage præmien.

Derfor er du aldrig i tvivl, hvis du bliver en af de heldige bingo-vindere! 😉 Det betyder også, at du har hænderne frie til at hækle og strikke imens 🤲😍


Meeen, vi vil så gerne høre fra dig og alle de andre bingo-deltagere! Derfor kan du i løbet af spillet skrive i vores kommentarfelt. Dine kommentarer kan ses af både de andre spillere samt vores værter. Så stil endelig spørgsmål og fortæl os, hvad du skal bruge præmien på, hvis du bliver en af de heldige vindere af Hobbii Bingo!

Synes du ikke vi trækker de rigtige numre? Så kan du selvfølgelig også bede værten om at ryste posen 😄 Så sørger vi for at ryste den digitale nummerpose. 

Er der rigtige præmier på højkant?

Det kan du tro, der er! Præmierne vil variere, og de kan inkludere alt fra garn til hæklenåle, strikkepinde, garntasker og andet lækkert garntilbehør. 


En gang imellem kan det ske at flere spillere får en række eller fuld plade på samme tid. Skulle det ske, trækkes en vinder blandt disse spillere. Den eller de øvrige spillere, der fik bingo, får en trøstepræmie. Og bare rolig, vi betaler selvfølgelig for porto 🥰

Løber du hverken afsted med en hovedpræmie eller trøstepræmie, kan du heldigvis glæde dig alligevel. Vi har nemlig sørget for sidegevinster som tak fordi du er med ❤️


Er du klar til Hobbii Bingo? 🤩

Så skynd dig at downloade app’en Hobbii Bingo i dag!


Har du en android telefon, kan du downloade app’en her


Har du en iPhone kan du downloade app’en her


Når du har downloadet app’en, skal du oprette en konto med din e-mail og et kodeord. Du skal nemlig være medlem af Mit Hobbii for at spille med. 

Er du allerede medlem, kan du logge på med samme brugernavn og kodeord, som du bruger til at logge ind på Mit Hobbii. Er du ikke allerede medlem, kan du oprette dig direkte i app’en. Det er helt gratis at være medlem hos Mit Hobbii. Blot husk at udfylde adresse, så vi kan sende eventuelle præmier til dig med posten. 


Psst…. Der er masser af fordele ved at være Mit Hobbii-medlem. Læs mere her


Når du har oprettet dig, kan du se forsiden på Hobbii Bingo-app’en, hvor vi viser tidspunktet for næste bingospil. Så skal du blot sørge for at have åbnet app'en før næste spil starter. 


OBS: Det er vigtigt, at du sørger for at åbne app’en til tiden. Når vi at starte runden, inden du åbner app’en, får du ikke en bingoplade i den pågældende runde. Men! Du kan stadig følge med og deltage i snakken i kommentarfeltet 💬 Hver spil består af 2 runder, hvor der findes en vinder på henholdsvis 1. række, 2 rækker og fuld plade - dvs. 6 vindere i alt.


Vi starter vores allerførste bingospil onsdag den 11. august kl. 20. Så husk at downloade app'en inden da og kom og leg med os! 


Spar 31%

Bungee Mini - Hobbii

58% Polyester, 42% Bomuld

69 kr.  100 kr.