Hjertegarn

Hjertegarn er en af pionererne inden for garnbranchen i Danmark. Virksomheden, som er familieejet, blev grundlagt i 1926 og her lever man efter den filosofi, at garn skal være billigt, så alle kan være med. Selv siger de “Strikning er en hobby og en måde at finde fred og tid til refleksion på i en ellers stresset hverdag. Alt det kræver er et par strikkepinde, en opskrift og en garnnøgle”. Og her hos os i Hobbii, er vi helt enige. Så selvom man kan købe mange fine ting færdigt, så giver det en form for ro og tilfredsstillelse, at man kan lave det selv og vide, at det til forveksling ligner en man har købt i en butik, men blot til den halve pris. Hjertegarn har ikke egne fabrikker, men samarbejder med loyale garnproducenter både i Asien og Europa.

Hjertegarnets mange egenskaber

Her hos Hobbii sælger vi tre forskellige slags hjertegarn; Lima Uld af 100 % uld, Natur uld af 100 % uld og Arezzo Hør, som er en blanding mellem hør, bomuld og bambus. Lima Uld Hjertegarn er utrolig populært, da det ikke klør på huden ligesom mange andre uldprodukter har tendens til at gøre - derfor er dette garn også ideelt til hækling eller strikning af tøj til både børn og voksne. Arezzo Hør garnet er også et dejligt garn, mest fordi en tredjedel af garnet består af bambus, som gør garnet let at arbejde med og giver dig et utrolig blødt resultat.

God til hverdagen

Både Arezzo Hør og Lima Uld findes i mange forskellige farver her hos os i Hobbii - derfor er der også gode muligheder for, at du finder et Hjertegarn i lige præcis den farve, du ønsker. Når du arbejder med Hjertegarn, har du enormt mange muligheder foran dig - det er stort set kun fantasien som sætter grænser. Så uanset om du er til den klassiske trendy stil, boheme stilen eller en romantisk stil, så kan du med garanti finde det rette inden for Hjertegarn. Her på siden har du også mulighed for at finde mange forskellige gratis hækle- og strikkeopskrifter, hvis du mangler en smule inspiration - eller du kan også investere i en af vores kataloger eller bøger, som ligeledes rummer en masse inspiration.

Bestil Hjertegarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.se ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Hjertegarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Hjertegarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.  


Det siger vores kunder om Hjertegarn

Martha Brande

Et meget let og utrolig blødt garn

Birte Sørensen

Et fantastisk garn. Resultatet er meget blødt og lækkert. Glæder mig til jeg er færdig med trøjen.

Quinnie

Er det bedste uldgarn til at strikke sutsko a❤ Efter vask (60gr) er de tætte og slidstærke❤ Findes i mange flotte farver🌺🌸

Mia Thulstrup

Har brugt garnet til valkede futter. Det fungerer rigtig godt.

Margit

Jeg strikker bamsedragt. Dejlig og nem garn at strikke af.

Betty

Jeg har strikket Kærestevanter af dette helt igennem lækre garn. Det er virkelig lækkert, både at strikke af og at have på

Marianne Kaltoft

Det lækreste bløde uld, der ikke kradser, i et væld af skønne nuancer. Dejligt at arbejde med - har hæklet et lækkert uldtæppe til min datter.

Christina

Super lækkert garn. Er ved at hækle en hue i rib og den føles så blød og behagelig, og dejlig varm her i kulden

Britta Svendsen

Blødt og lækkert at strikke med og fantastisk når man gerne vil filte og få et flot og ensartet resultat

Inga Jensen

Jeg har strikket dejlige sutsko og filtret dem. Utrolig lækker garn. Og til fantastiske priser

SPAR 19% 6 kr
Populær

Lima Uld - Hjertegarn

100% Blød Uld fra Peru

26 kr  32 kr

Populær

Natur Uld - Hjertegarn

100% uld

Fra 40 kr

Populær

Arezzo Lin - Hjertegarn

29% Hør, 37% bomuld, 34% bambus

29 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv