Uld (100%)

Det som nok er det mest karakteristiske ved uld, er nok dets fantastiske evne til at holde på varmen. Udseendet på uldet afhænger af hvilken fårerace det kommer fra og hvordan det er forarbejdet. Uld kan både bruges til hækling, strikning eller filtning - så med denne slags garn er der altså masser af muligheder.

Uldgarnets mange egenskaber

Fordelene ved at bruge uld i sine strikke- eller hækleprojekter er mange. En af dem er, at det er et naturligt temperaturregulerende materiale, som kan optage op til 35 % fugt uden at det føltes koldt eller vådt. En anden fordel, som mange måske ikke lige forbinder med uld, er at det faktisk er muligt at få uldmaterialer, som ikke kradser - vidste du det? Selvom der selvfølgelig er enkelte materialer som kan kradse, så forhandler vi også masser af uld typer, som faktisk har en silkeagtig fornemmelse og dermed er utrolig bløde. Så husk at have dette i baghovedet inden du køber dit uldgarn. Derudover egner ulden sig også rigtig godt til det nordiske klima, fordi det simpelthen holder rigtig godt på varmen. Men måske vidste du ikke, at uld også kan køle? Netop fordi det både kan køle og varme, er uld et garnmateriale, som kan bruges hele året rundt til glæde for rigtig mange.

Når man bruger uld som sit primære garnmateriale, så er det utrolig vigtigt, at man følger de helt korrekte vaskeanvisninger. Uld er nemlig et følsomt materiale, som nemt kan ændre struktur og form, hvis det bliver vasket forkert. Hvis du køber garn af 100 % uld, så vil det typisk være en vask ved 30/ 40 grader, som er den mest hensigtsmæssige. Derudover skal du være opmærksom på, at du tørrer garnet fladt, så det ikke krymper. Hvis du vil passe ekstra godt på dit uldgarn, så kan du også sørge for, at du følger den helt rigtige strikke- og hæklefasthed samt bruge de anbefalede strikkepinde og hæklenåle.

God til hverdag

Med uldgarn er der som sagt rigtig mange muligheder. Det kan både bruges til børn og voksne, hvor mange ynder at hækle eller strikke varme sokker, som man kan tage på en kold vinterdag. Dog er der også mange andre strikke- og hæklemuligheder inden for beklædningsgenstande med uld såsom halstørklæder, vanter, trøjer og sweatere.

Bestil uldgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af uldgarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores uldgarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Populært i denne kategori

Populær

Alaska - Drops

100% Uld

19 kr

SPAR 36% 14 kr
Populær

BabyWool - Happy Sheep

100% Merino Uld

25 kr  39 kr

Populær

Big Delight - Drops

100% Uld

56 kr

SPAR 13% 6 kr
Populær

Da Capo - Mayflower

100% uld

39 kr  45 kr

SPAR 42% 25 kr
Populær

Dream Colour - Mayflower

100% ny uld

35 kr  60 kr

Populær

Eskimo - Drops

100% Uld

Fra 19 kr

Populær

Karisma - Drops

100% Uld

22 kr

Populær

Lima Uld - Hjertegarn

100% Blød Uld fra Peru

25 kr

Populær
Populær

Natur Uld - Hjertegarn

100% uld

Fra 40 kr

SPAR 32% 9 kr
Populær

Naturgarn - Viking

100% Uld

19 kr  28 kr

Populær

Polaris - Drops

100% Uld

Fra 41 kr

SPAR 38% 11 kr
Populær

Saga - Järbo

100% Uld

18 kr  29 kr

Populær

Semilla - BC Garn

100% økologisk uld

46,75 kr

Populær

Semilla Cablé - BC Garn

100% økologisk uld

49,95 kr

Populær

Semilla Extra Fino - BC Garn

100% økologisk uld

54,25 kr

Populær

Semilla Fino - BC Garn

100% økologisk uld

46,75 kr

Populær

Semilla Flamé - BC Garn

100% økologisk uld

46,75 kr

Populær

Semilla Grosso - BC Garn

100% økologisk uld

46,75 kr

SPAR 25% 6 kr
Populær

Sportsgarn - Viking

100% Uld

18 kr  24 kr

SPAR 36% 14 kr
Populær

Baby Merino - Hobbii

100% Merinould

25 kr  39 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv