FRI FRAGT over 69,-     ⏳ Udsalget slutter kl. 22:59 ⏳    Spar helt op til 62%

Handelsbetingelser

Produktinformation

På Hobbii.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Hobbii.dk via [email protected].

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris – såfremt Hobbii.dk accepterer ordren – der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Hobbii.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Hobbii.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Hobbii.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og Hobbii.dk er først indgået, når Hobbii.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Hobbii.dk.

Vi modtager Dankort, Visadankort og Mastercard.

Gavekort

Der kan forekomme udlodning af gavekort eks. i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrevet. Vinderen får direkte besked via den angivne email. Der er ingen udløbsdato på dette gavekort.

Du kan også købe et gavekort til Hobbii.dk her.

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Hobbii er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Hobbii.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Hobbii.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din bestilling og herefter 14 dage til at returnere varen. Her hos Hobbii har vi dog valgt at forlænge dette så du har 3 måneders retur ret fra dagen du købte produkterne af os! Ved benyttelse af fortrydelsesretten er det en forudsætning, at:

  • Varen sendes forsvarligt retur for egen regning.
  • Varen er i samme stand som ved modtagelsen og ikke bærer præg af at have været brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Kunden har mulighed for at fortryde et køb, selvom varen er brugt men emballage og vare skal fremstå pæn, så varen stadig kan sælges. Afviger de returnerede varer fra ovenstående, forbeholder vi os ret til at lave nedslag i tilbagebetalingen i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Pengene tilbagebetales altid til det kort du benyttede ved betaling.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge et fragtfirma, som uddeler et trackinglink, samt kan levere til en erhvervsadresse  – ikke med frimærker, da det gør det umuligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Returpakken skal sendes med levering til vores erhvervsadresse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Returadresse:

Hobbii
Kildebrøndevej 42
2670, Greve

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (og til private)

Webshoppen drives af

Hobbii.dk
Dortheavej 8-12A
DK- 2400 København

CVR nr: 36909587
Telefon 78 77 21 77

Forbehold for ændringer

Hobbii.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv