Alpaca garn

Hvis du er til det blødeste og fineste garn der findes, så er Alpaca garnet lige noget for dig. Det kommer fra Alpakaer, som mest af alt minder om en lama. Dog er alpakaens pels en del tykkere og især underpelsen er enorm attraktiv inden for garnindustrien. Alpaca er noget helt specielt, da det er enormt blødt og let og 100 % kløfrit. Som noget af det bedste, så er Alpaca garnet helt fri af kemikalier, hvilket betyder, at det er fuldstændig ubehandlet og altså kun vasket, og dermed egner sig rigtig godt som allergiventligt garn.

Alpaca garnets mange egenskaber

Alpaca garn er uden tvivl et kvalitetsgarn af allerhøjeste klasse. Det er komfortabelt, glansfuldt og helt naturligt. Derfor er det også rigtig godt at bruge til at strikke eller hækle tøj som cardigans, bluser og trøjer eller vanter, huer og halstørklæder netop fordi det er varmt, men samtidig kan regulere varmen, så man ikke sveder. Dog kan det også bruges til at lave sommertøj, da Alpaca garnet bærer præg af hvor Alpakaen har levet henne og dermed er temperaturregulerende. Dette er en fantastisk egenskab som giver dig uanede muligheder. Det er lidt forskelligt hvorvidt man kan lide at arbejde med Alpaca garn eller ej. Nogle vil muligvis synes, at det er for svært at arbejde med, da det ikke er så formfast og dermed godt kan miste faconen en smule. Dette problem løses dog ofte ved, at man blander det sammen med fåruld, så det ikke mister sin fasthed. Fåruld har dog en tendens til at kradse mere end Alpaca uld gør, så dette skal man selvfølgelig være opmærksom på inden man benytter sig af dette.

God til hverdagen

Der er ikke nogen tvivl om, at Alpaca garnets mange alsidigheder giver dig mulighed for at lave utrolig mange forskellige ting inden for både hækling og strikning uanset hvilken årstid vi befinder os i. Vores store udvalg af forskelligt slags Alpaca garn gør det ligeledes også nemt for dig at lave lige præcis det, du har lyst til. Hos os finder du nemlig hele 11 forskellige slags Alpaca garn, som gør det muligt at begive sig ud i mange forskellige projekter til både vinter og sommer, børn og voksne. Hvis du har i tankerne, at du gerne vil hækle eller strikke en fin sommerbluse, så kan du med fordel vælge noget af det mere lette og luftige Alpaca garn som eksempelvis Drops Air, som egner sig utrolig godt til dette. Hvis du derimod vil i gang med et vinterprojekt, så kan du vælge noget tykkere Alpaca Garn som eksempelvis Mayflower Sky, som egner sig supergodt til både trøjer, ponchoer og halstørklæder.

Bestil Alpacagarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Alpaca garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Alpaca garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Populær

Air - Drops

70% Alpaca, 23% Polyamid, 7% Uld

45 kr Udsolgt

Populær

Alpaca - Drops

100% Alpaca

Fra 32 kr

Populær

Alpaca Bouclé - Drops

80% Alpaca, 15% Uld, 5% Polyamid

30 kr

Populær

Alpakka Garn - Mayflower

100% Alpakka

25 kr

Populær

Andes - Drops

65% Uld, 35% Alpaca

44 kr

Populær

BabyAlpaca Silk - Drops

70% Alpaca, 30% Silke

44 kr

Populær

Brushed Alpaca Silk - Drops

77% Alpaca, 23% Silke

24 kr

Populær

Flora - Drops

65% uld, 35% alpaca

Fra 22 kr

Populær

Lace - Drops

70% Alpaca, 30% Silk

48 kr

Populær

Lima - Drops

65% Uld, 35% Alpaca

Fra 22 kr

Populær

Melody - Drops

71% Alpaca, 25% Uld, 4% Polyamid

42 kr

SPAR 10% 4 kr
Populær

Moshi - Svarta Fåret

80% Superwash uld, 20% Alpaca

35 kr  39 kr

Populær

Nepal - Drops

65% Uld, 35% Alpaca

Fra 22 kr

Populær

Puna - Drops

100% Alpaca

Fra 27 kr

SPAR 13% 10 kr
Populær

Puno - Gepard Garn

68% babyalpacka, 10% merinould, 22% polyamid

69 kr  79 kr

SPAR 22% 11 kr
Populær

Sky - Mayflower

41% Alpaca, 41% Uld, 18% Nylon

39 kr  50 kr

SPAR 12% 6 kr
Populær

Sky Light - Mayflower

41% Uld, 41% Alpaca,18% Nylon

44 kr  50 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv