Alpaka garn

Hvis du er til det blødeste og fineste garn der findes, så er Alpaka garnet lige noget for dig. Det kommer fra alpakaer, som mest af alt minder om en lama. Dog er alpakaens pels en del tykkere og især underpelsen er enorm attraktiv inden for garnindustrien. Alpaka er noget helt specielt, da det er enormt blødt og let og 100 % kløfrit. Som noget af det bedste, så er Alpaka garnet helt fri af kemikalier, hvilket betyder, at det er fuldstændig ubehandlet og altså kun vasket, og dermed egner sig rigtig godt som allergi venligt garn.

Alpaka garnets mange egenskaber

Alpaka garn er uden tvivl et kvalitetsgarn af allerhøjeste klasse. Det er komfortabelt, glansfuldt og helt naturligt. Derfor er det også rigtig godt at bruge til at strikke eller hækle tøj som cardigans, bluser og trøjer eller vanter, huer og halstørklæder netop fordi det er varmt, men samtidig kan regulere varmen, så man ikke sveder. Dog kan det også bruges til at lave sommertøj, da Alpaka garnet bærer præg af hvor Alpakaen har levet henne og dermed er temperaturregulerende. Dette er en fantastisk egenskab som giver dig uanede muligheder. Det er lidt forskelligt hvorvidt man kan lide at arbejde med Alpaka garn eller ej. Nogle vil muligvis synes, at det er for svært at arbejde med, da det ikke er så formfast og dermed godt kan miste faconen en smule. Dette problem løses dog ofte ved, at man blander det sammen med fåruld, så det ikke mister sin fasthed. Fåruld har dog en tendens til at kradse mere end Alpaka gør, så dette skal man selvfølgelig være opmærksom på inden man benytter sig af dette.

God til hverdagen

Der er ikke nogen tvivl om, at Alpaka garnets mange alsidigheder giver dig mulighed for at lave utrolig mange forskellige ting inden for både hækling og strikning uanset hvilken årstid vi befinder os i. Vores store udvalg af forskelligt slags Alpaka garn gør det ligeledes også nemt for dig at lave lige præcis det, du har lyst til. Hos os finder du nemlig hele 11 forskellige slags Alpaka garn, som gør det muligt at begive sig ud i mange forskellige projekter til både vinter og sommer, børn og voksne. Hvis du har i tankerne, at du gerne vil hækle eller strikke en fin sommerbluse, så kan du med fordel vælge noget af det mere lette og luftige Alpaka garn som eksempelvis Drops Air, som egner sig utrolig godt til dette. Hvis du derimod vil i gang med et vinterprojekt, så kan du vælge noget tykkere Alpaka Garn som eksempelvis Mayflower Sky, som egner sig supergodt til både trøjer, ponchoer og halstørklæder.

Bestil Alpakagarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Alpaka garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Alpaca garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Det siger vores kunder om Alpaka garn

Pia

Alpaca Touch blev min redning, da jeg stod med et stort ufærdigt trøjeprojekt, strikket i Alpakka-garnet. Trøjen er stribet, og da den blå Alpakka slap op, og det ikke var muligt at skaffe mere, har det ligget og ventet på at blive trævlet op. Garnet matcher hinanden, også i farven, så trøjen får alligevel et liv og mange strikketimer er ikke gået tabt. Måske kan andre have gavn af samme løsning, hvis man lige har ladet et strikketøj ligge lidt for længe i kurven og så vupti kan man ikke supplere med samme garn.

Ulla Henze

Super dejligt garn, det er ikke sidste gang jeg køber det.

Margot Bastrup

Lækkert garn at strikke med, en stor fornøjelse, jeg har lige færdiggjort et sjal strikket i to tråde af dette lækre garn, jeg skal lige have det vasket og spændt op. Det blødeste af det blødeste 😍

Lilli-Ann Thomsen Leth

Super lækkert garn og perfekt at blande med andre. Lige nu strikker jeg en trøje hvor det er blandet med Drops Flora. Det giver en god effekt og ekstra blødhed. Kan stærkt anbefales 😍

Dorthe Johansen

Lace har jeg brugt rigtig mange mange sammen med andre produkter bl.a Alpaca Silk og Alpaca Silk Mix samtidig med at blandingen ser godt ud, er det behageligt at have på!

Camilla

Virkelig lækkert og usædvanlig blødt garn med lang løbelængde. Perfekt at strikke sammen med andre garner for at give struktur og ekstra blødhed.

Mette

Meget smukt garn, som giver det smukkeste farvespil, når man strikker det med andre garner.

Anette Andersen

Super fint garn. Det er virkelig lækkert til tynde projekter og dejligt som medløbergarn.

Michela

Lækkert, blødt og luftigt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg hækler i dette garn.

Lotte Nørgaard Pedersen

Super lækkert garn - brugt sammen med en anden slags garn, til tørklæde :)

SPAR 20%

Alpakka Garn - Mayflower

100% Alpakka

20 kr  25 kr

Soft Alpaca - Hobbii

100% Baby Alpaka

55 kr
SPAR 51%

Moshi - Svarta Fåret

80% Superwash uld, 20% Alpaca

19 kr  39 kr
SPAR 22%

Sky - Mayflower

41% Alpaca, 41% Uld, 18% Nylon

39 kr  50 kr

Tonga - Mayflower

80% Akryl, 10 % Uld og 10 % Alpaka

50 kr
SPAR 14%

Alpaca Silk - Hobbii

70% Alpaca, 30% Morbærsilke

59 kr  69 kr
SPAR 40%
Nyhed

Alpaka Print 100g - Lammy

80% Akryl, 10% Uld, 10% Alpaka

36 kr  60 kr

Alpaca Touch - Mayflower

15% alpaka, 25% uld, 60% akryl

30 kr
SPAR 12%

Sky Light - Mayflower

41% Uld, 41% Alpaka,18% Nylon

44 kr  50 kr
SPAR 29%

Lace - Drops

70% Alpaca, 30% Silk

34 kr  48 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv