Rico Design

Rico Design er en af de førende grossister i Europa inden for salg af kunst og forskelligt håndværk og tekstiler. Det er en virksomhed med 150 ansatte, som har hovedkontor i Tyskland. De sidste mange år har deres produktsortiment udviklet sig løbende med nye innovative og kreative idéer, som gør at der er noget for enhver smag. 

Rico Designs mange gode egenskaber

De 3 forskellige garner som vi udbyder fra Rico Design er alle i en fantastisk kvalitet med forskellige formål. Du kan eksempelvis både finde 100 % bomuld, 100 % polyester og et blandingsgarn. 

De 3 forskellige garner som du kan finde i vores sortiment er:

Rico Creative Bubble (100 % polyester)

Rico Fashion Cotton Spray (100 % bomuld)

Rico Creative Glühwürmchen (54% Akryl, 30% Uld, 16% Glasfiber)

Disse tre garner egner sig enormt godt til hverdagsbrug. Med Creative Bubble garnet kan du selv hækle eller strikke dine egne skrubbehandsker eller skuresvampe, da det har en exfolierende effekt. Fashion Cotton Spray garnet giver dig mulighed for at lave smukke sommerbluser, tørklæder eller cardigans. Og sidst men ikke mindst, så kan du med Creative Glühwürmchen garnet lave fine vinterprojekter, som kan lyse dig op i de mørke vintermåneder, da garnet har en flot reflekstråd. 

Rico Design er blevet et garn som mange strikke-og hækleentusiaster benytter sig af, da det er garn af høj kvalitet. Vi er også selv helt vilde med det lækre garn, som nævnt oven for både kan bruges til sommer- og vinterprojekter. 

Bestil Rico garnet online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Rico garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Rico garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Det siger vores kunder om Rico Design

Susanne Mallet

Dejligt garn i skønne farver.

Anja Kristine

Dejligt blødt og super smart med refleks til fx huer. Jeg har tidligere prøvet at strikke refleksgarn i en hue sammen med alm. garn, men dette var meget lettere og resultatet blødere.

Ulla

Fantastisk blødt og lækkert at strikke med. Dejlig med farveskift i fin harmoni.

Pia Simonsen

Har strikket mange babytrøjer i Baby Dream , fantastiske farve kombinationer, lækkert at strikke med og mega blødt garn 😊😀

Kirsten

Det er det skønneste garn at arbejde med, og alle de små trøjer er blevet modtaget med glæde af de små oldebørn og deres forældre. To af mine børnebørn hat bedt mig om at strikke til deres kommende børn - selvom der nok vil gå en del år endnu, før de er så langt.

Eva

Dejligt garn at arbejde med , og med en rigtig fin farve harmoni :)

Christina

Super sjovt og spændende at arbejde med! Det kan dog være lidt svært at se maskerne, så man skal føle sig lidt frem ;-)

Vivi Bang jensen

Det skal prøves, nemt at arbejde med og resultaterne er sjove og virkelig brugbare. Svampe til håndvaske, rensning af nye kartofler, Skrub af ben, vask af gryder og køkkenvasken.

Else

Det blev til en flot og blød vaske svamp.

Anja

Elsker dette garn, har lavet vaskehandsker til børn/ svigerdøtre og de elsker dem ligesom jeg.

SPAR 10% 3 kr
Populær

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

26 kr  29 kr

SPAR 20% 10 kr
Populær

Baby Dream - Rico Design

50% Polyamid, 50% Akryl

39 kr  49 kr

SPAR 26% 9 kr
Populær

Cotton Soft Print - Rico Design

50% Akryl, 50% Bomuld

25 kr  34 kr

Populær

Glühwürmchen - Rico Design

54% Akryl, 30% Uld, 16% Glasfiber

115 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv