Rico Design

Rico Design er en af de førende grossister i Europa inden for salg af kunst og forskelligt håndværk og tekstiler. Det er en virksomhed med 150 ansatte, som har hovedkontor i Tyskland. De sidste mange år har deres produktsortiment udviklet sig løbende med nye innovative og kreative idéer, som gør at der er noget for enhver smag. 

Rico Designs mange gode egenskaber

De 3 forskellige garner som vi udbyder fra Rico Design er alle i en fantastisk kvalitet med forskellige formål. Du kan eksempelvis både finde 100 % bomuld, 100 % polyester og et blandingsgarn. 

De 3 forskellige garner som du kan finde i vores sortiment er:

Rico Creative Bubble (100 % polyester)

Rico Fashion Cotton Spray (100 % bomuld)

Rico Creative Glühwürmchen (54% Akryl, 30% Uld, 16% Glasfiber)

Disse tre garner egner sig enormt godt til hverdagsbrug. Med Creative Bubble garnet kan du selv hækle eller strikke dine egne skrubbehandsker eller skuresvampe, da det har en exfolierende effekt. Fashion Cotton Spray garnet giver dig mulighed for at lave smukke sommerbluser, tørklæder eller cardigans. Og sidst men ikke mindst, så kan du med Creative Glühwürmchen garnet lave fine vinterprojekter, som kan lyse dig op i de mørke vintermåneder, da garnet har en flot reflekstråd. 

Rico Design er blevet et garn som mange strikke-og hækleentusiaster benytter sig af, da det er garn af høj kvalitet. Vi er også selv helt vilde med det lækre garn, som nævnt oven for både kan bruges til sommer- og vinterprojekter. 

Bestil Rico garnet online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Rico garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Rico garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

SPAR 20% 10 kr
Populær

Baby Dream - Rico Design

50% Polyamid, 50% Akryl

39 kr  49 kr

SPAR 15% 5 kr
Populær

Cotton Soft Print - Rico Design

50% Akryl, 50% Bomuld

29 kr  34 kr

Populær

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

29 kr

SPAR 26% 10 kr
Populær

Fashion Cotton Metallisé - Rico Design

53% Bomuld, 35% Akryl, 12% Metallisk garn

29 kr  39 kr

SPAR 17% 10 kr
Populær

Fashion Cotton Spray - Rico Design

100% Bomuld

49 kr  59 kr

SPAR 17% 20 kr
Populær

Glühwürmchen - Rico Design

54% Akryl, 30% Uld, 16% Glasfiber

95 kr  115 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv