Rico Designs

Rico Designs er en af de førende grossister i Europa inden for salg af kunst og forskelligt håndværk og tekstiler. Det er en virksomhed med 150 ansatte, som har hovedkontor i Tyskland. De sidste mange år har deres produktsortiment udviklet sig løbende med nye innovative og kreative idéer, som gør at der er noget for enhver smag. 

Rico Designs mange gode egenskaber

De 3 forskellige garner som vi udbyder fra Rico Design er alle i en fantastisk kvalitet med forskellige formål. Du kan eksempelvis både finde 100 % bomuld, 100 % polyester og et blandingsgarn. De 3 forskellige garner som du kan finde i vores sortiment er:

Disse tre garner egner sig enormt godt til hverdagsbrug. Med Creative Bubble garnet kan du selv hækle eller strikke dine egne skrubbehandsker eller skuresvampe, da det har en exfolierende effekt. Fashion Cotton Spray garnet giver dig mulighed for at lave smukke sommerbluser, tørklæder eller cardigans. Og sidst men ikke mindst, så kan du med Creative Glühwürmchen garnet lave fine vinterprojekter, som kan lyse dig op i de mørke vintermåneder, da garnet har en flot reflekstråd. 

Rico Design er blevet et garn som mange strikke-og hækleentusiaster benytter sig af, da det er garn af høj kvalitet. Vi er også selv helt vilde med det lækre garn, som nævnt oven for både kan bruges til sommer- og vinterprojekter. 

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive Rico garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil Rico garnet online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Rico garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Der er ingen produkter at vise in this category.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv