Rico Designs

Rico Designs er en af de førende grossister i Europa inden for salg af kunst og forskelligt håndværk og tekstiler. Det er en virksomhed med 150 ansatte, som har hovedkontor i Tyskland. De sidste mange år har deres produktsortiment udviklet sig løbende med nye innovative og kreative idéer, som gør at der er noget for enhver smag. 

Rico Designs mange gode egenskaber

De 3 forskellige garner som vi udbyder fra Rico Design er alle i en fantastisk kvalitet med forskellige formål. Du kan eksempelvis både finde 100 % bomuld, 100 % polyester og et blandingsgarn. De 3 forskellige garner som du kan finde i vores sortiment er:

Disse tre garner egner sig enormt godt til hverdagsbrug. Med Creative Bubble garnet kan du selv hækle eller strikke dine egne skrubbehandsker eller skuresvampe, da det har en exfolierende effekt. Fashion Cotton Spray garnet giver dig mulighed for at lave smukke sommerbluser, tørklæder eller cardigans. Og sidst men ikke mindst, så kan du med Creative Glühwürmchen garnet lave fine vinterprojekter, som kan lyse dig op i de mørke vintermåneder, da garnet har en flot reflekstråd. 

Rico Design er blevet et garn som mange strikke-og hækleentusiaster benytter sig af, da det er garn af høj kvalitet. Vi er også selv helt vilde med det lækre garn, som nævnt oven for både kan bruges til sommer- og vinterprojekter. 

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive Rico garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil Rico garnet online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Rico garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Rico Designs

Birgit

vildt dejligt garn og de ting jeg har lavet er dejligt at vaske sig med det er ikke så slemt at vaske sig med men en baby må man ikke bruge det til der er det for hårt :-) men os voksne kan godt bruge det <3 <3

Vivi Bang jensen

Det skal prøves, nemt at arbejde med og resultaterne er sjove og virkelig brugbare. Svampe til håndvaske, rensning af nye kartofler, Skrub af ben, vask af gryder og køkkenvasken.

Anja Kristine

Dejligt blødt og super smart med refleks til fx huer. Jeg har tidligere prøvet at strikke refleksgarn i en hue sammen med alm. garn, men dette var meget lettere og resultatet blødere.

Mette

Super nemt at arbejde med, og fik lavet nogle grydesvampe og en vaskepuf. Det krasser end del når man arbejder med det, så holdt nogle pauser ind i mellem.

Christina

Super sjovt og spændende at arbejde med! Det kan dog være lidt svært at se maskerne, så man skal føle sig lidt frem ;-)

Tove Krøll

Helt fantastisk garn. Nemt at ar bejde med, har bl.a. hæklet små vaskeklude, som er helt fantastisk i badet.

Anja

Elsker dette garn, har lavet vaskehandsker til børn/ svigerdøtre og de elsker dem ligesom jeg.

Merete Pihl Skouby

Skønt at arbejde med kan næsten ikke holde op med de gode ting man kan lave skure , vaske mm

Inge

Nem at arbejde med, meget holdbart ved brug og holder formen efter mange vaske i maskinen

Lissi Katharine

Fantastisk garn, og effektive produkter hæklet af det, svampe, badehandske m.m.

SPAR 10%

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

26 kr  29 kr
SPAR 75%

Glühwürmchen - Rico Design

54% Akryl, 30% Uld, 16% Glasfiber

29 kr  115 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv