Cake garn

Cake garner er kendetegnet ved at være store og runde nøgler, hvor farveforløbet skifter fra inderst til yderst. Hos os kan du finde cake garner i henholdsvis akryl, bomuld, uld og kombinationer af disse. Så der er lidt til enhver smag, hvad end du kan lide naturlige materialer eller hellere vil have garn, der holder bedre på farven og formen i vask.

Cake garnets mange egenskaber

De mange fordele og egenskaber, som cake garn besidder, gør det nemt at bruge i hverdagen. Det er selvfølgelig en smagssag, om man er til syntetisk garn eller ej, men så er der heldigvis forskellige former for cake garner at vælge i mellem. En af de bedste ting ved cake garner er, at de skifter farve, og på den måde slipper du for at konstant skulle hæfte ender. På den måde kan du stadig få en masse farve ind i dit projekt. Det betyder også, at cake garner er enormt brugervenlige, så selvom du er nybegynder, er det nemt at arbejde med denne slags garn uden at skulle bekymre dig om en masse skift og hæftning af ender. Det er derfor det oplagte valg til dig, som ønsker at få flere farveskift ind i dit projekt uden for meget besvær.

God til hverdagen

Det gode ved cake garner er, at de kan bruges til både strikning og hækling, så der er virkelig utrolig mange muligheder, hvis bare du slår fantasien løs. Det giver dig også chancen for at lave et hav af forskellige hverdagsprojekter såsom sjaler, huer, handsker, tæpper, ponchoer og flotte bluser med cake garner. På den måde kan du også sikre, at der kommer lidt kulør på hverdagen. Så hvis du elsker at arbejde med garner, som nemt og hurtigt giver flotte mønstre og spil i dine projekter, så er cake garner helt sikkert noget, du skal prøve.

Bestil cake garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af cake garner og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores cake garner eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31863357 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Cake garn

Susanne

Det lækreste cake garn jeg har hæklet i, det er super blødt og nemt at arbejde med

Inge Lise Madsen

Et lækkert cake garn, og nu tvistet, det er spændende at hækle/strikke med, jeg kan næsten ikke vente med at se hvordan de flotte farver kommer frem. Det fremmer lysten til at lave nye arbejder.

Evelyn

Fantadtisk gatn at arbejde med. Duper blødt og lækkert

Louise Heinemann

Hel vild med farverne, lækkert og blødt at arbejde med og kradser ikke :D

Tina Hansen

Mega lækkert garn at arbejde i! Jeg var lidt nervøs, da jeg tidligere har haft dårlige erfaringer med uspundet tråde ved andre mærker, men det her var en fornøjelse at hækle i. Trådene føles så fint ad og lægger sig ind mod hinanden som var de én tråd. Og så er det blødt - og både tungt og luftigt på samme tid. Garnet er til den dyre side, men med rette.

Mirela

Fantastisk garn at arbejde med. Den er blødt oc kradser ikke 🤗

Suzanne M D Larsen

Fuldstændig begejstret for dette garn😁😁 det er dejligt og hækle med og skønt med farveskift. Bestemt ikke sidste gang jeg skal hækle i det😍😍

Suzanne Larsen

Et fantastisk flot garn. Jeg er helt solgt. Elsker den måde man hækler på og farveskift så kommer frem. Det gør arbejdet mere spændende og Sayers det lækkert og hækle i. Jeg tænker jeg skal prøve et par andre nøgler til sjal 😁😁

Linda Jensen

Super lækkert garn at strikke med og flot farveskift. Lidt dyrt - prisen værd

Nina Warming Knudsen

dejlig garn,som passer til sjal og tørklæde

SPAR 25% 30 kr
Populær

Twirls - Cotton Kings

100% Bomuld

89 kr  119 kr

SPAR 36% 60 kr
Populær

Twirls Deluxe - Cotton Kings

100% bomuld

109 kr  169 kr

SPAR 34% 60 kr
Populær

Twister - Hobbii

50% bomuld og 50% akryl

119 kr  179 kr

SPAR 18% 12 kr
Populær

Cookie - Järbo

100% Akryl

55 kr  67 kr

SPAR 24% 24 kr
Populær

Lollipop - Hobbii

20% Uld, 80% HB Akryl

75 kr  99 kr

SPAR 36% 60 kr
Populær

Color Bomb - Cotton Kings

50% Bomuld, 50% Akryl

109 kr  169 kr

SPAR 58% 40 kr
Populær

My Color Crush

100% Akryl

29 kr  69 kr

SPAR 24% 24 kr
Populær

Hurricane - Hobbii

100% HB akryl

75 kr  99 kr

SPAR 26% 51 kr
Populær

Shine - Mayflower

48 % bomuld 48 % akryl og 4 % palietter

149 kr  200 kr

SPAR 41% 70 kr
Populær

Flashy Colors Metallic - Lammy

39% Akryl, 39% Polyamid, 19% Mohair, 3% Metallic

99 kr  169 kr

Populær

MayFlowers 3 - Mayflower

50% bomuld og 50% akryl

150 kr

SPAR 11% 20 kr
Populær

MayFlowers Party - Mayflower

48% bomuld, 48% akryl, 4% metal

169 kr  189 kr

SPAR 15% 36 kr
Populær

Magic Color Garn Print - Lammy

50% bomuld og 50% akryl

199 kr  235 kr

Populær

Ylle - Järbo

100% Superwash Uld

69 kr

Populær

Mayflowers 4 - Mayflower

50% bomuld og 50% akryl

150 kr

SPAR 38% 75 kr
Populær

Flashy Colors - Lammy

40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

125 kr  200 kr

Populær

Muffins - Mayflower

20% Uld og 80% Akryl

99 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv