Cake garn

Cake garner er kendetegnet ved at være store og runde nøgler, hvor farveforløbet skifter fra inderst til yderst. Hos os kan du finde cake garner i henholdsvis akryl, bomuld, uld og kombinationer af disse. Så der er lidt til enhver smag, hvad end du kan lide naturlige materialer eller hellere vil have garn, der holder bedre på farven og formen i vask.

Cake garnets mange egenskaber

De mange fordele og egenskaber, som cake garn besidder, gør det nemt at bruge i hverdagen. Det er selvfølgelig en smagssag, om man er til syntetisk garn eller ej, men så er der heldigvis forskellige former for cake garner at vælge i mellem. En af de bedste ting ved cake garner er, at de skifter farve, og på den måde slipper du for at konstant skulle hæfte ender. På den måde kan du stadig få en masse farve ind i dit projekt. Det betyder også, at cake garner er enormt brugervenlige, så selvom du er nybegynder, er det nemt at arbejde med denne slags garn uden at skulle bekymre dig om en masse skift og hæftning af ender. Det er derfor det oplagte valg til dig, som ønsker at få flere farveskift ind i dit projekt uden for meget besvær.

God til hverdagen

Det gode ved cake garner er, at de kan bruges til både strikning og hækling, så der er virkelig utrolig mange muligheder, hvis bare du slår fantasien løs. Det giver dig også chancen for at lave et hav af forskellige hverdagsprojekter såsom sjaler, huer, handsker, tæpper, ponchoer og flotte bluser med cake garner. På den måde kan du også sikre, at der kommer lidt kulør på hverdagen. Så hvis du elsker at arbejde med garner, som nemt og hurtigt giver flotte mønstre og spil i dine projekter, så er cake garner helt sikkert noget, du skal prøve.

Bestil cake garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af cake garner og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Cake garn

Inge Lise Madsen

Et lækkert cake garn, og nu tvistet, det er spændende at hækle/strikke med, jeg kan næsten ikke vente med at se hvordan de flotte farver kommer frem. Det fremmer lysten til at lave nye arbejder.

Susanne

Det lækreste cake garn jeg har hæklet i, det er super blødt og nemt at arbejde med

Tina Hansen

Mega lækkert garn at arbejde i! Jeg var lidt nervøs, da jeg tidligere har haft dårlige erfaringer med uspundet tråde ved andre mærker, men det her var en fornøjelse at hækle i. Trådene føles så fint ad og lægger sig ind mod hinanden som var de én tråd. Og så er det blødt - og både tungt og luftigt på samme tid. Garnet er til den dyre side, men med rette.

Dot Christiansen

Dejligt og lækkert garn. Det er så lækkert at arbejde med og resultatet bliver bare så pænt. Garnet er i flere flotte farver og er i en god kvalitet. Kan helt bestemt anbefale det.Det er også en god stor nøgle til at hæklet f.eks.sjaler i.

Suzanne Larsen

Et fantastisk flot garn. Jeg er helt solgt. Elsker den måde man hækler på og farveskift så kommer frem. Det gør arbejdet mere spændende og Sayers det lækkert og hækle i. Jeg tænker jeg skal prøve et par andre nøgler til sjal 😁😁

Susanne Neerskov

Dejligt blødt garn, er let at arbejde med og det bevare både facon og farve(r)😉 efter flere vaske. Jeg er også glad for de farver der er, men kunne godt bruge nogle flere farvekombinationer 😊.

Laila Andersen

Hurricane er et super lækkert garn som jeg meget VARMT kam anbefale - jeg er helt vild med at strikke med det. Har bl.a brugt det til at strikke en tunika. Farvespillet i Hurricane er også fantastisk.

Helena

Blødt, lunt og lækkert, dertil virker det også meget slidstærkt. Jeg er helt vild med farvesammensætningerne og det er bestemt ikke sidste gang jeg lavet noget i dette garn :)

Dot Christiansen

Masser og masser af garn. Dejlig og blød kvalitet der er nemt at hæklet i. Skønt med variationen af farver i pakken der giver en del farvespil. Kan klart anbefale garnet.

Suzanne M D Larsen

Fuldstændig begejstret for dette garn😁😁 det er dejligt og hækle med og skønt med farveskift. Bestemt ikke sidste gang jeg skal hækle i det😍😍

SPAR 46%

Hurricane - Hobbii

100% HB akryl

59 kr  109 kr
SPAR 27%
Nyhed

Cookie - Järbo

100% Akryl

49 kr  67 kr
SPAR 15%

Twirls - Cotton Kings

100% Bomuld

101 kr  119 kr
SPAR 18%

Twister Solid - Hobbii

55% Bomuld, 45% Akryl

49 kr  60 kr
SPAR 17%

Lollipop - Hobbii

20% Uld, 80% HB Akryl

82 kr  99 kr
SPAR 19%

Twister - Hobbii

55% bomuld og 45% akryl

145 kr  179 kr

Twirls Deluxe - Cotton Kings

100% Bomuld

169 kr
SPAR 20%

MayFlowers 3 - Mayflower

50% bomuld og 50% akryl

120 kr  150 kr
SPAR 26%

Shine - Mayflower

48% Bomuld, 48% Akryl, 4% Pallietter

149 kr  200 kr

Ylle - Järbo

100% Superwash Uld

69 kr
SPAR 30%

MayFlowers Party - Mayflower

48% bomuld, 48% akryl, 4% metal

132,30 kr  189 kr
SPAR 50%

Magic Color Garn Print - Lammy garn

50% bomuld og 50% akryl

117,50 kr  235 kr
SPAR 20%

Mayflowers 4 - Mayflower

50% bomuld og 50% akryl

120 kr  150 kr
SPAR 38%

Flashy Colors - Lammy garn

40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

125 kr  200 kr

Color Bomb - Cotton Kings

50% Bomuld, 50% Akryl

169 kr

Color Bomb Wonderbag - Cotton Kings

50% bomuld, 50% akryl

676 kr Udsolgt
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv