Cake garn

Cake garner er kendetegnet ved at være store og runde nøgler, hvor farveforløbet skifter fra inderst til yderst. Hos os kan du finde cake garner i henholdsvis akryl, bomuld, uld og kombinationer af disse. Så der er lidt til enhver smag, hvad end du kan lide naturlige materialer eller hellere vil have garn, der holder bedre på farven og formen i vask.

Cake garnets mange egenskaber

De mange fordele og egenskaber, som cake garn besidder, gør det nemt at bruge i hverdagen. Det er selvfølgelig en smagssag, om man er til syntetisk garn eller ej, men så er der heldigvis forskellige former for cake garner at vælge i mellem. En af de bedste ting ved cake garner er, at de skifter farve, og på den måde slipper du for at konstant skulle hæfte ender. På den måde kan du stadig få en masse farve ind i dit projekt. Det betyder også, at cake garner er enormt brugervenlige, så selvom du er nybegynder, er det nemt at arbejde med denne slags garn uden at skulle bekymre dig om en masse skift og hæftning af ender. Det er derfor det oplagte valg til dig, som ønsker at få flere farveskift ind i dit projekt uden for meget besvær.

God til hverdagen

Det gode ved cake garner er, at de kan bruges til både strikning og hækling, så der er virkelig utrolig mange muligheder, hvis bare du slår fantasien løs. Det giver dig også chancen for at lave et hav af forskellige hverdagsprojekter såsom sjaler, huer, handsker, tæpper, ponchoer og flotte bluser med cake garner. På den måde kan du også sikre, at der kommer lidt kulør på hverdagen. Så hvis du elsker at arbejde med garner, som nemt og hurtigt giver flotte mønstre og spil i dine projekter, så er cake garner helt sikkert noget, du skal prøve.

Bestil cake garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af cake garner og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores cake garner eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31863357 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Cake garn

Inge Lise Madsen

Et lækkert cake garn, og nu tvistet, det er spændende at hækle/strikke med, jeg kan næsten ikke vente med at se hvordan de flotte farver kommer frem. Det fremmer lysten til at lave nye arbejder.

Susanne

Det lækreste cake garn jeg har hæklet i, det er super blødt og nemt at arbejde med

Anne-lie Larsen

Twirls Deluxe 🤩 Amen , det siger jo sig selv , bare i navnet . Det er virkelig et deluxe’garn 👌🏼 Har hæklet 2 virus’sjaler indtil videre og skal bestemt igang med MANGE flere . Det at det er 100% bomuld falder lige i min smag , da jeg ikke er så meget til blandingsgarn . Jeg kan stærkt anbefale Twirls Deluxe til alle garn’o’holikere 🙌🏼💜🌸

Tina Hansen

Mega lækkert garn at arbejde i! Jeg var lidt nervøs, da jeg tidligere har haft dårlige erfaringer med uspundet tråde ved andre mærker, men det her var en fornøjelse at hækle i. Trådene føles så fint ad og lægger sig ind mod hinanden som var de én tråd. Og så er det blødt - og både tungt og luftigt på samme tid. Garnet er til den dyre side, men med rette.

Dot Christiansen

Dejligt og lækkert garn. Det er så lækkert at arbejde med og resultatet bliver bare så pænt. Garnet er i flere flotte farver og er i en god kvalitet. Kan helt bestemt anbefale det.Det er også en god stor nøgle til at hæklet f.eks.sjaler i.

Suzanne Larsen

Et fantastisk flot garn. Jeg er helt solgt. Elsker den måde man hækler på og farveskift så kommer frem. Det gør arbejdet mere spændende og Sayers det lækkert og hækle i. Jeg tænker jeg skal prøve et par andre nøgler til sjal 😁😁

Tina Aarup

Fantastisk garn at hækle i. Er hoppet ud i et babytæppe, som virker til at blide dejligt blødt, og med et fantastisk farveskift. Mangler stadig lidt i at blive færdig, men har allerede købt 2 nøgler mere. Kan varmt anbefales.

Susanne Neerskov

Dejligt blødt garn, er let at arbejde med og det bevare både facon og farve(r)😉 efter flere vaske. Jeg er også glad for de farver der er, men kunne godt bruge nogle flere farvekombinationer 😊.

Laila Andersen

Hurricane er et super lækkert garn som jeg meget VARMT kam anbefale - jeg er helt vild med at strikke med det. Har bl.a brugt det til at strikke en tunika. Farvespillet i Hurricane er også fantastisk.

Annie

Sikke en luxoriøs garn! Jeg elsker alle de forskellige farver og købte en masse af dem. Jeg er allerede i gang med at hækle et halstørklæde, og har planlagt mange flere projekter med flere cakes.

SPAR 17%

Twister - Hobbii

55% bomuld og 45% akryl

149 kr  179 kr
SPAR 25%

Twirls - Cotton Kings

100% Bomuld

89 kr  119 kr
SPAR 34%

Hurricane - Hobbii

100% HB akryl

65 kr  99 kr
SPAR 25%

Twister Solid - Hobbii

55% Bomuld, 45% Akryl

45 kr  60 kr
SPAR 40%

MayFlowers Party - Mayflower

48% bomuld, 48% akryl, 4% metal

113 kr  189 kr
SPAR 41%

Color Bomb - Cotton Kings

50% Bomuld, 50% Akryl

99 kr  169 kr
SPAR 34%

MayFlowers 3 - Mayflower

50% bomuld og 50% akryl

99 kr  150 kr

Lollipop - Hobbii

20% Uld, 80% HB Akryl

99 kr
SPAR 14%

Twirls Deluxe - Cotton Kings

100% Bomuld

145 kr  169 kr
SPAR 34%

Mayflowers 4 - Mayflower

50% bomuld og 50% akryl

99 kr  150 kr

Cookie - Järbo

100% Akryl

67 kr
SPAR 30%

Muffins - Mayflower

20% Uld og 80% Akryl

69 kr  99 kr
SPAR 21%

Comfy Print - Mayflower

100% mikropolyester

99 kr  125 kr
SPAR 26%

Shine - Mayflower

48 % bomuld 48 % akryl og 4 % palietter

149 kr  200 kr
SPAR 41%

Flashy Colors Metallic - Lammy

39% Akryl, 39% Polyamid, 19% Mohair, 3% Metallic

99 kr  169 kr
SPAR 37%

Magic Color Garn Print - Lammy

50% bomuld og 50% akryl

149 kr  235 kr
SPAR 38%

Flashy Colors - Lammy

40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

125 kr  200 kr

Ylle - Järbo

100% Superwash Uld

69 kr
SPAR 34%

Color Bomb Wonderbag - Cotton Kings

50% bomuld, 50% akryl

449 kr  676 kr Udsolgt
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv