Hørgarn

Hørgarn er et utrolig populært garnmateriale blandt andet pga. den høje kvalitet samt sine mange praktiske egenskaber. Hørgarn er nemt at arbejde med og er samtidig bæredygtigt, så det egner sig bestemt godt til dig som er nybegynder, men som samtidig ønsker at strikke eller hækle med god samvittighed. Hørgarn bliver fremstillet ved spinding af heglet hør, som er blevet en meget populær fremgangsmåde.

Hørgarnets mange gode egenskaber

Vores hørgarn er fremstillet af en blanding af viskose, bomuld eller bambus, som giver garnet en fantastisk kvalitet. Grunden til, at ikke særlig mange forhandler 100 % hør er, at det kan virke temmelig groft at arbejde med, hvilket derfor er grunden til at man ofte blander det med enten viskose eller bomuld. Denne kombination af forskellige garnmaterialer gør, at du kan strikke eller hækle forskelligt slags tøj, som hverken kradser ikke klør. Hør er ligeledes et materiale som oftest bliver brugt til at strikke hvorfor man kan finde utrolig mange opskrifter på tøj strikket i hør. Hør er også nemt at vaske, da det kan tåle maskinvask på op til 40 grader. Derudover er hørgarnet også kendt for at give tøjet et yderst glansfuldt look, hvilket netop er med til at give hørgarnet den store popularitet som det har. Men udover at egne sig rigtig godt til tøj, så kan man også sagtens bruge hør til forskellige køkkentekstiler som eksempelvis klude, viskestykker eller lign. Der er altså enormt mange muligheder når det kommer til hørgarn - så nu gælder det bare for dig om at vælge lige præcis det, som du vil lave.

God til hverdagen

Som nævnt oven for, så egner hørgarn sig til rigtig mange forskellige strikke- og hækleprojekter. Du kan bruge det både til sommer-og efterårsprojekter. Dog er det nok mest populært om sommeren, da man her har mulighed for at iføre sig lækre, lette sommerbluser som er utrolig åndbare. Men det er selvfølgelig ikke kun voksne som kan nyde godt af hørgarnets mange egenskaber - børn har også masser af muligheder for at få beklædningsdele lavet af hør. Selvom hør er et ældgammelt materiale som i sine første spæde dage blev brugt til at fremstille tæpper, så er det i dag blevet et populært materiale til fremstilling af børnetøj. Hos os her i Hobbii, kan du vælge imellem flere forskellige farver hvad enten de skal være naturlige eller have lidt mere kulør på.

Bestil hørgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af hørgarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores hørgarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.  


Det siger vores kunder om Hørgarn

Martha Brande

Et meget let og utrolig blødt garn

Birte Sørensen

Et fantastisk garn. Resultatet er meget blødt og lækkert. Glæder mig til jeg er færdig med trøjen.

Christina Lindegaard

Sååååååå lækkert og blødt <3 det har dog tendens til at splitte lidt. Men det er så smukt:)

Louise Kirstine

Super lækkert garn, der giver et spil i det hæklet sjal

Susanne Christensen

Lækkert og noget så smukt garn, elsker at sidde med det og hækle et sjal, der er et dejligt spil i garnet.😍 ❤

Bente Møller Bak

Dejligt blødt. Jeg har strikket 3 forårs trøjer til mine børnebørn. De blev rigtig fine med eg flot spil.

Ann Britt Schmidt

Rigtig lækkert garn. Meget nemt at arbejde med og så er det nogle skønne farver.

Benedikte Christensen

Rigtig flot garn. Nemt at strikke med.

Bente Marie Andersen

Det er noget af det bedste jeg bruger det til mine børnebørn.

Dorte

Rigtig lækkert garn, som holder faconen efter vask 😊

Populær

Arezzo Lin - Hjertegarn

29% Hør, 37% bomuld, 34% bambus

29 kr

SPAR 20% 8 kr
Populær

Spring - Mayflower

69% Bomuld, 31% Hør

32 kr  40 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv