Vores bedste priser!   I ❤️ YARN UDSALG   Spar op til 57%
  Guide: Lær at hækle som venstrehåndet

  Har du tøvet med at samle garn og hæklenål op, fordi du er venstrehåndet, og du synes, det er lidt svært at finde hjælp til at komme i gang? Her har vi samlet den ultimative guide til dig! Kom godt i gang med din nye yndlingshobby. 🧶❤️

  Venstrehåndet? Få et godt greb om garn og hæklenål

  Har du netop besluttet dig for at lære at hækle? Så kan du passende starte med at se på dit greb om garn og hæklenål. Et godt greb har nemlig stor betydning for din hæklefasthed og at du ender med et flot resultat. ✨

  Mød designeren: Taylor Bento

  I denne eksklusive Q&A får du et indblik i Taylor Bentos kreative univers. Se også hendes seneste ‘Carry On’-kollektion med tre gratis opskrifter på hæklede tasker – det er den helt rigtige inspiration til dit næste projekt! ✨

  Sådan hækler du et temperaturtæppe – et år i farver

  Har du også set de smukke og farverige temperaturtæpper på sociale medier og overvejer, om det er noget for dig? I dette blogindlæg kan du læse om alt fra hvordan du sammensætter en farveskala til hvordan du kommer godt i gang.

  Mød designeren: Knitwits & Yarns

  Vi har fået os en snak med Brendan Girak (også kendt som Knitwits & Yarns). Læs blogindlægget og lad dig inspirere af Brendans simple og mindfulde tilgang til at strikke. 🧘 Åh, og fik vi sagt, at Brendan netop har udgivet 3 helt nye opskrifter på strikkede huer?

  Guide: Lavender Pandebånd med dobbelt perlestrik og i-Cord-kant

  Kast dig over et projekt, der ikke bare er sjovt (og nemt!) at strikke, men også ender ud i et elegant og praktisk stykke tilbehør til vinteren. Vi taler selvfølgelig om det smukke Lavender Pandebånd! Få opskriften gratis og følg vores videoguide her ✨

  Hæklet rib: Få en smuk finish med denne trin for trin-guide

  VIDEO-GUIDE: Lad os bare indrømme, at det er en hemmelig superkraft i hæklingens verden at være i stand til at hækle rib! 🦸‍♀️ I denne guide viser vi dig, hvordan du hækler ribkanter, der ikke bare ser fantastiske ud, men også giver dine projekter en fleksibel og tæt pasform.

  Nemme Pomponer: En trin for trin-guide til at bruge en Pompom Maker

  Gør dig klar til at udvide dine garn-færdigheder med denne idiotsikre guide til, hvordan man bruger en Pompon Maker. Byd velkommen til uendelige muligheder med pomponer!

  Mød designeren: Pica Pau (Christmas Edition)

  Dyk ned i det finurlige Pica Pau-univers med designer Yan Schenkel. Lær om inspirationen bag de søde figurer og fordyb dig i hendes argentinske juletraditioner. ✨ Psst! Har du set de 5 nye amigurumi-opskrifter, som du kan downloade helt gratis?

  Mød designeren: Katie Jones (Christmas Edition)

  Find hæklenål og strikkepinde frem og gør dig klar til at pynte din stue i ægte Katie Jones-stil! I julens ånd har Katie designet 5 nye opskrifter (både strik og hækling!) for at gøre din jul ekstra magisk. I dette blogindlæg afslører hun inspirationen bag de 5 nye Candyland-opskrifter – og så deler hun også sine bedste tips til Fair Isle! 🌟

  Glatstrik (gl)

  Guide til begynderen: Glatstrik (gl) er en grundlæggende teknik, som enhver strikker bør have i sit repertoire. Lær at strikke glatstrik med denne lille guide, hvor vi gennemgår teknikken trin for trin. Det er super nemt, det lover vi!

  Drejet rib

  Er du også helt vild med det flotte look, som drejet rib giver? Så læs med her! I denne simple guide viser vi dig, hvordan du strikker smukke kanter med drejet rib.

  Mød designeren: kolibri by johanna (Q&A)

  Mød Johanna, strikkedesigneren bag det elegante og moderne brand, kolibri by johanna. I dette blogindlæg taler Johanna om alt fra, hvordan det er at være strikkedesigner, til hvordan hun fandt sin egen designproces. Og så fortæller hun også lidt om hendes samarbejde med Hobbii og de nye Japandi-opskrifter.

  Usynlige udtagninger (udt)

  Du er nu nået til det sted i din opskrift, hvor du skal lave en udtagning. Her viser vi dig, hvordan du laver en usynlig udtagning, så der ikke kommer huller i dit arbejde.

  Magic Loop

  Magic Loop er en strikketeknik, der giver dig mulighed for at strikke på rundpind, uanset hvor få masker du har på pinden. Teknikken er et godt alternativ til strømpepinde og kan bl.a. bruges til ærmer og sokker. Vi guider dig til denne simple teknik.

  Mød designeren: Stine Hoelgaard

  Mød Stine Hoelgaard – designeren bag opskrifterne i årets Hobbii adventskalender. Stine både strikker og hækler, og hun har én helt særlig juletradition. Læs mere om Stine her!

  7 grunde: Derfor skal du prøve tunesisk hækling

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Tunesisk hækling er et unikt håndarbejde, som både ligner strik og traditionel hækling. I dette blogindlæg giver selveste Toni Lipsey 7 grunde til, at du skal give teknikken med de smukke masker et forsøg!

  Sådan hækler du trefarvet vævehækling

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Hækledesigner Toni Lipsey lærer dig, hvordan du hækler trefarvet vævehækling og forvandler dine hækleprojekter fra simple til smukke. Og glem ikke at få den gratis opskrift på Tri Color-bakkerne!

  5 tips til at vælge perfekte farvepaletter

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Noget af det allersjoveste ved at starte et nyt projekt er at sammensætte farver! Her giver Toni Lipsey dig 5 tips til, hvordan du skaber en harmonisk farvepalet, der rammer netop den stemning, du er ude efter.

  Sådan hækler du Clawfoot-masker

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Grib din hæklenål! ! Det er tid til at lære, hvordan man hækler Clawfoot-masker, som bruges i opskriften til On The Go-tasken. Og dagens underviser er … Toni Lipsey!

 
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv