⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🪣 Frk. Olsens Efterårsrengøring 🪣   Spar op til 67%
  Usynlige udtagninger (udt)

  Du er nu nået til det sted i din opskrift, hvor du skal lave en udtagning. Her viser vi dig, hvordan du laver en usynlig udtagning, så der ikke kommer huller i dit arbejde.

  Magic Loop

  Magic Loop er en strikketeknik, der giver dig mulighed for at strikke på rundpind, uanset hvor få masker du har på pinden. Teknikken er et godt alternativ til strømpepinde og kan bl.a. bruges til ærmer og sokker. Vi guider dig til denne simple teknik.

  Mød designeren: Stine Hoelgaard

  Mød Stine Hoelgaard – designeren bag opskrifterne i årets Hobbii adventskalender. Stine både strikker og hækler, og hun har én helt særlig juletradition. Læs mere om Stine her!

  7 grunde: Derfor skal du prøve tunesisk hækling

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Tunesisk hækling er et unikt håndarbejde, som både ligner strik og traditionel hækling. I dette blogindlæg giver selveste Toni Lipsey 7 grunde til, at du skal give teknikken med de smukke masker et forsøg!

  Sådan hækler du trefarvet vævehækling

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Hækledesigner Toni Lipsey lærer dig, hvordan du hækler trefarvet vævehækling og forvandler dine hækleprojekter fra simple til smukke. Og glem ikke at få den gratis opskrift på Tri Color-bakkerne!

  5 tips til at vælge perfekte farvepaletter

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Noget af det allersjoveste ved at starte et nyt projekt er at sammensætte farver! Her giver Toni Lipsey dig 5 tips til, hvordan du skaber en harmonisk farvepalet, der rammer netop den stemning, du er ude efter.

  Sådan hækler du Clawfoot-masker

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Grib din hæklenål! ! Det er tid til at lære, hvordan man hækler Clawfoot-masker, som bruges i opskriften til On The Go-tasken. Og dagens underviser er … Toni Lipsey!

  8 nye hækleopskrifter fra TL Yarn Crafts

  Er du lige så vild med opskrifter fra TL Yarn Crafts, som vi er? Så vil disse 8 HELT nye opskrifter fra Toni Lipsey få det til at krible i dine hækleglade hænder! Så find hæklenålen frem og find dit næste projekt … eller dine næste 8 projekter! Vi kan ikke vælge!

  Mød designeren: TL Yarn Crafts (Q&A)

  Er du til letforståelige hækleopskrifter, og elsker du chikke designs, så kender du sikkert TL Yarn Crafts. I dette blogindlæg afslører designeren bag det nye Happy Place-garn, hvordan hun designer opskrifter, og hvad hendes favoritteknikker er. Få også hendes tre bedste tip!

  TL Yarn Crafts x Hobbii: Happy Place

  Er du klar til årets BEDSTE nyhed? Sammen med TL Yarn Crafts (aka Toni Lipsey) har vi udviklet Happy Place - et smukt og blødt garn, der transporterer dig til dit helt personlige lykkelige, kreative rum. Er du klar til at finde dit Happy Place? Læs mere her!

  Hækleskole: Simple Lines Sjal

  Lær at hækle det nemme Simple Lines sjal med vores gratis hækleskole. Her kan du tilmelde dig det hyggelige forløb og få et overblik over de teknikker, du lærer.

  Del 1: Simple Lines Sjal - Godt at vide

  Er du klar til at gå i gang med den indledende hækle-gymnastik, før du kaster dig over Simple Lines sjalet? Så find hæklenål og garn frem, for nu skal du lære at hækle luftmasker, vendemasker og stangmasker i din allerførste hækleprøve.

  Del 2: Simple Lines Sjal - Kom godt i gang

  Du er nu kommet til den sjove del! Nemlig at hækle de allerførste masker i Simple Lines sjalet. Fat mod og find hæklenålen frem. Det er tid til at kaste sig ud i luftmasker, stangmasker og dobbelte stangmasker! Som altid guider jeg dig trin for trin igennem projektet.

  Del 3: Simple Lines Sjal - Tilføj en kant

  Mangler dit sjal lige den allersidste detalje? Så tilføj en kant. I dette blogindlæg bliver du præsenteret for fire fine kanter, der er lette at lave.

  Hækleskole: Ribbon Brødkurv

  Lær at hækle den populære Ribbon brødkurv med vores gratis hækleskole. Her kan du tilmelde dig forløbet og få et overblik over de teknikker, du lærer.

  Del 1: Ribbon Brødkurv - Kom godt i gang

  Så er vi klar til at gå i gang med brødkurven. Vi guider dig med videoer, grundige forklaringer og tips og tricks, så hæklingen bliver en leg!

  Del 2: Ribbon Brødkurv - Siden af kurven

  Så er vi nået til siden på kurven, så du er allerede halvvejs i dit kurve-eventyr. Med forklaringer, billeder og videoer bliver du guidet, så du hele tiden ved, hvad du skal.

  Del 3: Ribbon Brødkurv - Den sidste finish

  Behøver alle kurve at ligne hinanden? Nej, bestemt ikke. Her giver vi 5 sjove bud på, hvordan du kan pifte din kurv op og give den lige det udtryk, du bedst kan lide.

  Hvordan vasker man uldgarn? En trin for trin-guide

  Når man har brugt utallige timer på et strikket eller hæklet projekt, kan bare tanken om at vaske det være ret skræmmende. I dette blogindlæg får du en stor guide til, hvordan du med få simple trin vasker uld, og hvordan du passer godt på dine færdige projekter, så de holder i mange år.

  Amigurumi: Lav en sød dino nusseklud (med video)

  Drømmer du om at lære at hækle amigurumi? Så er du havnet det rigtige sted. I dette blogindlæg bliver du guidet trin for trin gennem den begyndervenlige opskrift på Dinoen Donnie.

 
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv