FRI FRAGT over 69,-     ⏳Tilbuddene slutter kl. 22.59!⏳    Spar helt op til 62%
  Mød designeren: Elisa’s Crochet

  Leder du efter lærerige designs til de mindste? Elisa Sartori, som du måske kender som Elisa’s Crochet, har designet tre helt nye og gratis hækleopskrifter til ‘Playtime’-kollektionen – og det klør i vores fingre efter at komme i gang! 😅 Dyk ned i dette blogindlæg og læs om Elisas tanker bag de nye opskrifter.

  Garnalternativer til PetiteKnit opskrifter

  Har du forelsket dig i en opskrift fra PetiteKnit, men vil gerne strikke den i et andet garn? Her giver dig en overskuelig guide til garnalternativer til PetiteKnits populære opskrifter. 🧶

  Mød designeren: Kristin Joél

  Er du klar til oktoberfest? Få de bedste tips fra den bayerske strikdesigner Kristin Joél – og få tre helt nye opskrifter!

  Mød designeren: Ilaria Caliri

  Dyk ned i amigurumi med Ilaria Caliri og lær mere om hendes 3 nye, gratis opskrifter i denne eksklusive Q&A! 🦀🐠🐚

  Mød designeren: Projectarian

  Mød designeren bag den kommende #UnderwaterTailsCAL. 🌊

  #UnderwaterTailsCAL – 10 spørgsmål og svar

  Snart starter den nye Mystery Crochet-Along #UnderwaterTailsCAL. 🌊 Her får du svar på 10 spørgsmål.


  Guide: Lær at hækle som venstrehåndet

  Har du tøvet med at samle garn og hæklenål op, fordi du er venstrehåndet, og du synes, det er lidt svært at finde hjælp til at komme i gang? Her har vi samlet den ultimative guide til dig! Kom godt i gang med din nye yndlingshobby. 🧶❤️

  Venstrehåndet? Få et godt greb om garn og hæklenål

  Har du netop besluttet dig for at lære at hækle? Så kan du passende starte med at se på dit greb om garn og hæklenål. Et godt greb har nemlig stor betydning for din hæklefasthed og at du ender med et flot resultat. ✨

  14 gratis hækleopskrifter til påske

  Pip pip! 🐣 Er det tid til at give sig i kast med årets påskepynt? Her har vi samlet 14 hækleopskrifter, der skriger påske, pasteller og forår. Og så er de alle helt gratis. 💛 Vælg selv om du starter med de nuttede påskekyllinger eller de praktiske kurve!

  Mød designeren: Taylor Bento

  I denne eksklusive Q&A får du et indblik i Taylor Bentos kreative univers. Se også hendes seneste ‘Carry On’-kollektion med tre gratis opskrifter på hæklede tasker – det er den helt rigtige inspiration til dit næste projekt! ✨

  Sådan hækler du et temperaturtæppe – et år i farver

  Har du også set de smukke og farverige temperaturtæpper på sociale medier og overvejer, om det er noget for dig? I dette blogindlæg kan du læse om alt fra hvordan du sammensætter en farveskala til hvordan du kommer godt i gang.

  Mød designeren: Knitwits & Yarns

  Vi har fået os en snak med Brendan Girak (også kendt som Knitwits & Yarns). Læs blogindlægget og lad dig inspirere af Brendans simple og mindfulde tilgang til at strikke. 🧘 Åh, og fik vi sagt, at Brendan netop har udgivet 3 helt nye opskrifter på strikkede huer?

  Guide: Lavender Pandebånd med dobbelt perlestrik og i-Cord-kant

  Kast dig over et projekt, der ikke bare er sjovt (og nemt!) at strikke, men også ender ud i et elegant og praktisk stykke tilbehør til vinteren. Vi taler selvfølgelig om det smukke Lavender Pandebånd! Følg vores videoguide her ✨

  Hæklet rib: Få en smuk finish med denne trin for trin-guide

  VIDEO-GUIDE: Lad os bare indrømme, at det er en hemmelig superkraft i hæklingens verden at være i stand til at hækle rib! 🦸‍♀️ I denne guide viser vi dig, hvordan du hækler ribkanter, der ikke bare ser fantastiske ud, men også giver dine projekter en fleksibel og tæt pasform.

  Nemme Pomponer: En trin for trin-guide til at bruge en Pompom Maker

  Gør dig klar til at udvide dine garn-færdigheder med denne idiotsikre guide til, hvordan man bruger en Pompon Maker. Byd velkommen til uendelige muligheder med pomponer!

  Mød designeren: Pica Pau (Christmas Edition)

  Dyk ned i det finurlige Pica Pau-univers med designer Yan Schenkel. Lær om inspirationen bag de søde figurer og fordyb dig i hendes argentinske juletraditioner. ✨ Psst! Har du set de 5 nye amigurumi-opskrifter, som du kan downloade helt gratis?

  Mød designeren: Katie Jones (Christmas Edition)

  Find hæklenål og strikkepinde frem og gør dig klar til at pynte din stue i ægte Katie Jones-stil! I julens ånd har Katie designet 5 nye opskrifter (både strik og hækling!) for at gøre din jul ekstra magisk. I dette blogindlæg afslører hun inspirationen bag de 5 nye Candyland-opskrifter – og så deler hun også sine bedste tips til Fair Isle! 🌟

  Glatstrik (gl)

  Guide til begynderen: Glatstrik (gl) er en grundlæggende teknik, som enhver strikker bør have i sit repertoire. Lær at strikke glatstrik med denne lille guide, hvor vi gennemgår teknikken trin for trin. Det er super nemt, det lover vi!

  Drejet rib

  Er du også helt vild med det flotte look, som drejet rib giver? Så læs med her! I denne simple guide viser vi dig, hvordan du strikker smukke kanter med drejet rib.

  Mød designeren: kolibri by johanna (Q&A)

  Mød Johanna, strikkedesigneren bag det elegante og moderne brand, kolibri by johanna. I dette blogindlæg taler Johanna om alt fra, hvordan det er at være strikkedesigner, til hvordan hun fandt sin egen designproces. Og så fortæller hun også lidt om hendes samarbejde med Hobbii og de nye Japandi-opskrifter.

 
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv