Indtagning med fastmasker (fm indt)

  Indtagninger med fastmasker laves ved at hækle to fastmasker sammen. Følg vores video og lær at hækle nemme indtagninger.

  Indtagning med stangmasker (stm indt)

  Er du stødt på en opskrift, hvor du skal lave indtagninger med stangmasker? Følg denne trin for trin-guide og lær at mestre teknikken!

  Udtagning med stangmasker (stm udt)

  Se videoguiden og lær, hvordan du hækler udtagninger med stangmasker.

  Udtagning med fastmasker (fm udt)

  Udtagninger kan måske nok lyde lidt kompliceret, men det er det slet ikke! Se vores video og lær, hvordan du laver en helt simpel udtagning med fastmasker.

  Hobbii Giveaways: Vind lækre garnpræmier

  Elsker du garn og konkurrencer? Her får du et overblik over vores faste giveaways, hvor du kan vinde dejlige garn-præmier.

  Halvstangmaske (hstm)

  Lær at hækle halvstangmasker med denne billed- og videoguide.

  Hækling i bagerste maskeled (bml)

  I nogle opskrifter skal du hækle i det bagerste maskeled. Her guider vi dig til at identificere det bagerste maskeled, så du kan lave en smuk rib eller fine overgange i dit hæklearbejde.

  Popcornmaske

  Popcornmasker skaber et sjovt puffy mønster og giver dit hækleprojekt en dejlig tekstur. Her viser vi dig, hvordan du gør.

  Picot / Musetakker

  Du kan nemt pifte dit hækleprojekt op med en smuk og elegant kant med picot, der også kaldes musetakker. Her viser vi dig, hvordan du hækler den søde finish.

  Spydmaske / Dyb fastmaske (dfm)

  Kær teknik har mange navne. Spydmasken går også under navne som dyb fastmaske og lang fastmaske. Her kan du lære at hækle den super nemme maske!

  Dobbelt stangmaske (db-stm)

  Den dobbelte stangmaske er - som du nok kan høre på navnet - en viderebygning på den simple stangmaske. Lær at hækle dobbelte stangmasker med vores billed- og videoguide.

  Stangmaske (stm)

  Lær at hækle stangmasker med vores video- og billedguide.

  Mød designeren: Katie Jones

  Hvis du elsker farver og former ligeså meget, som vi gør Hobbii, så er Katie Jones en designer, som du skal kende til. Katie har udviklet et unikt og farverigt opskriftsunivers - og så er hun også designeren bag opskrifterne i vores #NoShadesOfGrey Make-Along. Lær Katie at kende i dette blogindlæg og vær klar på at blive inspireret af hendes kreative sind.

  Deltag i årets mest farverige Make-Along

  #NoShadesOfGreyMAL er en Mystery Make-Along til dig, der elsker farver. Det er den britiske designer Katie Jones, der står bag det hemmelige design, som bliver tilgængeligt del for del. 

  Fastmaske (fm)

  Kast dig ud i at hækle fastmasker med os! Vi guider dig til den nemme og basale hækleteknik med billeder og video.

  Kædemaske (km)

  Lær at hækle kædemasker med vores video- og billedguide. Den super simple teknik er særdeles anvendelig til kende til, når der skal afsluttes.

  Luftmaske (lm)

  Den simple luftmaske er en af de mest grundlæggende hækleteknikker. I mange opskrifter vil du opleve, at du skal starte med en kæde af luftmasker.

  Løkke (startmaske)

  Er du klar til at begynde på dit hækleprojekt? Så er første step at lave en ultranem startmaske eller løkke.

  Alternativ til magisk ring

  Er du ved at være træt af at lave utallige magiske ringe - og mislykkes? Så bringer vi her din redning. Du kan nemlig lave et super nemt alternativ til den magiske ring!

  Magisk ring (mr) - tre metoder

  En af de mest essentielle teknikker i hækling er den magiske ring, som virkelig kan tage dine projekter til det næste niveau. Kender du ikke den magiske ring? Vi viser dig tre veje til at mestre den magiske ring.

 
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv