Go Handmade

Når man siger Go Handmade, så siger man også kvalitet. Go Handmade garn er nemlig i en kvalitet udover det sædvanlige. Her er der nøjeligt tænkt på alle detaljer og intet er overladt til tilfældighederne. De forskellige garner er alle meget anvendelige og kan bruges til flere fine ting.

Go Handmades mange fordele:

Den største fordel ved Go Handmade er kvaliteten af garnet. Der er ikke nogen tvivl om, at når du køber Go Handmade garn, så er kvaliteten i top - hvilket selvfølgelig også smitter af på de projekter, som du laver. Hos os her i Hobbii har vi lige i øjeblikket ni forskellige Go Handmade garner, som vi kan tilbyde dig:

  • Teddy
  • Vintage
  • Soft
  • Tencel
  • Twist
  • Broderigarn - 6 pak
  • Cosy
  • Little One's Cotton
  • Couture

Dette er ni vidt forskellige garner, som alle er enormt charmerende på hver deres måde. De er alle ni brugbare til alverdens projekter, som kan være alt lige fra bamser og trøjer til tæpper og nusseklude.

Håndarbejdskits og bøger

Udover at Go Handmade laver skønne garner, så laver de også håndarbejdskits, som både er til dem der hækler og dem der strikker. Der findes derfor mange forskellige slags projekter du kan gå i gang med, og det eneste du skal gøre er klikke kittet ned i din kurv, så får du alt med som du behøver.

Bøgerne som Go Handmade har skrevet, indeholder alle sammen skønne opskrifter på enten hæklede eller strikkede dyr. Opskrifterne er lavet således, at de både egner sig til den rutinerede håndarbejder og nybegynderen. Så der er helt sikkert noget for alle.

Kollektionerne, fotograferingen og udviklingen af de mange forskellige dyr og opskrifter er allesammen nogen, som kvinderne bag Go Handmade selv har stået for. Derfor kan du også være sikker på, at der er tænkt over tingene helt ned til mindste detalje.

Bestil Go Handmade garn online - nemt og hurtigt:

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Go Handmade garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk:

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Go Handmade garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Go Handmade

Ruth Præst

Kan godt lide garnet, men det er meget svært at se maskerne, kræver nok lidt mere rutine med det

Marianne Sundahl

et garn jeg ikke kendte til, men gennem Tante tråd , så jeg at hun brugte Twist til nisseskæg, jeg må indrømme , en supper god løsning på et flot nisseskæg, tak :-)

Katrine Stokholm Nørgaard

Super blødt garn i lækker kvalitet, perfekt til nisseskæg i opskriften “Genert huenisse”.

Dorthe M Larsen

Lækkert garn, perfekt til hår og skæg. Bliver især flot, hvis man børster det lidt.

Mona Henny Deleuran

Jeg bruger dette garn til nisse hår og det ser virkeligt levende ud.

Gitte Juul Larsen

Dejligt garn til nisseskæg på mine små søde hæklede nisser.

Mette Kindsbo

Fantastisk lækker garn - så blødt og genialt som skæg :)

Jette Kolinde

Et godt garn til hår og skæg på mine hæklede figurer

Josefine Bendix

Meget nemt at anvende og rigtig fint til nisse-skæg :-)

Bente jespersen

Man skal lige gøre sig klart alt det er VILDT svært at hækle i og jeg vil anbefale at man tager sig tid til at lave en hækleprøve. Jeg har hæklet bamsen Nanna og jeg nåde op på 3 1/2 ben før jeg havde to der lignede hinanden og 2 hele maver - jeg er ikke helt sikker på at Nanna se helt ud som hun skal men hun er blevet rigtig sød blød og dejlig - og jeg er sikker på at hun vil blive elsket når hun flytter ind hos mit barnebarn.

SPAR 21%

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

23 kr  29 kr
SPAR 20%

Tencel Bamboo - Go Handmade

40% Tencel, 60% Bambus

28 kr  35 kr
SPAR 21%

Soft - Go Handmade

70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

23 kr  29 kr

Vintage - Go Handmade

70% Uld, 30% Bambus

25 kr
SPAR 20%

Cosy - Go Handmade

60% Bomuld, 40% Akryl

28 kr  35 kr

Couture - Go Handmade

100% Akryl

29 kr

Broderigarn 6-pak - Go Handmade

100 % Polyester

25 kr

Twist - Go Handmade

100% akryl

19 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv