Go Handmade

Når man siger Go Handmade, så siger man også kvalitet. Go Handmade garn er nemlig i en kvalitet udover det sædvanlige. Her er der nøjeligt tænkt på alle detaljer og intet er overladt til tilfældighederne. De forskellige garner er alle meget anvendelige og kan bruges til flere fine ting.

Go Handmades mange fordele

Den største fordel ved Go Handmade er kvaliteten af garnet. Der er ikke nogen tvivl om, at når du køber Go Handmade garn, så er kvaliteten i top - hvilket selvfølgelig også smitter af på de projekter, som du laver. Hos os her i Hobbii har vi lige i øjeblikket ni forskellige Go Handmade garner, som vi kan tilbyde dig:

Dette er ni vidt forskellige garner, som alle er enormt charmerende på hver deres måde. De er alle ni brugbare til alverdens projekter, som kan være alt lige fra bamser og trøjer til tæpper og nusseklude.

Håndarbejdskits og bøger

Udover at Go Handmade laver skønne garner, så laver de også håndarbejdskits, som både er til dem der hækler og dem der strikker. Der findes derfor mange forskellige slags projekter du kan gå i gang med, og det eneste du skal gøre er klikke kittet ned i din kurv, så får du alt med som du behøver.

Bøgerne som Go Handmade har skrevet, indeholder alle sammen skønne opskrifter på enten hæklede eller strikkede dyr. Opskrifterne er lavet således, at de både egner sig til den rutinerede håndarbejder og nybegynderen. Så der er helt sikkert noget for alle.

Kollektionerne, fotograferingen og udviklingen af de mange forskellige dyr og opskrifter er allesammen nogen, som kvinderne bag Go Handmade selv har stået for. Derfor kan du også være sikker på, at der er tænkt over tingene helt ned til mindste detalje.

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive Go Handmade garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil Go Handmade garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Go Handmade garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Go Handmade

Marianne Sørensen

Boheme Velvet er det mest bløde og lækre garn ⭐️ Jeg har strikket bamser og babytøj og jeg nyder virkelig at lave noget med det garn⭐️ Der er også så mange flotte farver at det er svært at beslutte sig ⭐️ Så derfor den bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dina

Fik nogle garnnøgler i gave af dette vildt skønne garn, som giver den fedeste effekt, når man hækler med lidt større hæklenåle. Skal helt sikkert hækle et rigtig stort sjal til vinteren. Det er nemmere at hækle med når pindene ikke er for små.

Marianne sørensen

Totalt lækkert bomuldsgarn⭐️Virkelig dejligt at arbejde med⭐️Giver min allerbedste anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anna

Blødeste garn til minpude i fletmønster.

Mette Nielsen

Det skønneste garn til min pude

Marianne Sundahl

et garn jeg ikke kendte til, men gennem Tante tråd , så jeg at hun brugte Twist til nisseskæg, jeg må indrømme , en supper god løsning på et flot nisseskæg, tak :-)

Katrine Stokholm Nørgaard

Super blødt garn i lækker kvalitet, perfekt til nisseskæg i opskriften “Genert huenisse”.

Dorthe M Larsen

Lækkert garn, perfekt til hår og skæg. Bliver især flot, hvis man børster det lidt.

Mona Henny Deleuran

Jeg bruger dette garn til nisse hår og det ser virkeligt levende ud.

Gitte Juul Larsen

Dejligt garn til nisseskæg på mine små søde hæklede nisser.

SPAR 26%

Tencel Bamboo - Go Handmade

40% Tencel, 60% Bambus

31 kr  42 kr
SPAR 27%

Fur Lux - Go Handmade

100% Polyester

33 kr  45 kr
SPAR 26%

Bohème Velvet Double - Go Handmade

100% Polyester

29 kr  39 kr
SPAR 26%

Bohème Velvet Fine - Go Handmade

100% Polyester

29 kr  39 kr
SPAR 21%

Tencel Bamboo (Double) - Go Handmade

40% Tencel, 60% Bambus

33 kr  42 kr

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

35 kr
SPAR 12%

Vintage - Go Handmade

70% Uld, 30% Bambus

Fra 22 kr  Fra 25 kr
SPAR 9%

Couture - Go Handmade

100% Akryl

32 kr  35 kr
SPAR 14%

Soft - Go Handmade

70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

30 kr  35 kr
SPAR 10%

Curly - Go Handmade

59% Polyester, 12% Nylon, 29% Akryl

35 kr  39 kr
SPAR 14%

Cosy - Go Handmade

60% Bomuld, 40% Akryl

30 kr  35 kr
SPAR 12%

Little One's Cotton - Go Handmade

100% Bomuld

22 kr  25 kr

Twist - Go Handmade

100% akryl

19 kr
SPAR 16%

Broderigarn 6-pak - Go Handmade

100 % Polyester

21 kr  25 kr
SPAR 40%

Bohème Velvet Double Mix - Go Handmade

100% Polyester

235 kr  390 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv