Go Handmade

Når man siger Go Handmade, så siger man også kvalitet. Go Handmade garn er nemlig i en kvalitet udover det sædvanlige. Her er der nøjeligt tænkt på alle detaljer og intet er overladt til tilfældighederne. De forskellige garner er alle meget anvendelige og kan bruges til flere fine ting.

Go Handmades mange fordele:

Den største fordel ved Go Handmade er kvaliteten af garnet. Der er ikke nogen tvivl om, at når du køber Go Handmade garn, så er kvaliteten i top - hvilket selvfølgelig også smitter af på de projekter, som du laver. Hos os her i Hobbii har vi lige i øjeblikket ni forskellige Go Handmade garner, som vi kan tilbyde dig:

  • Teddy
  • Vintage
  • Soft
  • Tencel
  • Twist
  • Broderigarn - 6 pak
  • Cosy
  • Little One's Cotton
  • Couture

Dette er ni vidt forskellige garner, som alle er enormt charmerende på hver deres måde. De er alle ni brugbare til alverdens projekter, som kan være alt lige fra bamser og trøjer til tæpper og nusseklude.

Håndarbejdskits og bøger

Udover at Go Handmade laver skønne garner, så laver de også håndarbejdskits, som både er til dem der hækler og dem der strikker. Der findes derfor mange forskellige slags projekter du kan gå i gang med, og det eneste du skal gøre er klikke kittet ned i din kurv, så får du alt med som du behøver.

Bøgerne som Go Handmade har skrevet, indeholder alle sammen skønne opskrifter på enten hæklede eller strikkede dyr. Opskrifterne er lavet således, at de både egner sig til den rutinerede håndarbejder og nybegynderen. Så der er helt sikkert noget for alle.

Kollektionerne, fotograferingen og udviklingen af de mange forskellige dyr og opskrifter er allesammen nogen, som kvinderne bag Go Handmade selv har stået for. Derfor kan du også være sikker på, at der er tænkt over tingene helt ned til mindste detalje.

Bestil Go Handmade garn online - nemt og hurtigt:

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Go Handmade garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk:

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Go Handmade garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Go Handmade

Camilla Juhl

Super lækkert og blødt garn. dejligt at sidde med :)

Mette Schøbel

Lækkert blødt garn og "plys" effekten er rigtig god. Lidt svært at se maskerne når man strikker, men øvelse gør mester. Det er ikke sidste gang jeg har brugt det garn 😊

Benedikte Christensen

rigtig lækkert blødt garn, skønne farver

Lotte

Super blødt garn, bare lidt svært at arbejde med.

Anne-Mette Madsen

Skøn blødt garne til nusse/sutteklude eller den dejligste bløde bamse. Svært at se maskerne, men så ses en lille fejl heller ikke.

Sara

Super lækkert og blødt men vildt udfordrende at hækle i! Meget svært at se maskerne, men det tykke garn gør at småfejl ikke kan ses

Leila Lindtoft

rigtigt skønt garn og god service og hurtigt betjening

Louise Heinemann

Lækkert blødt garn og giver en rigtig god "plys" effekt. dog lidt svært at se maskerne når man hækler. Men er ikke sidste gang jeg har brugt dette garn :D

Lone

Super lækkert og blødt garn - glæder mig til at lave en bamse af det

Camilla Bay Poulsen

Super lækkert garn, jeg har lavet nussekluden med kaninen, som jeg også har fået opskriften på her :) Det er dog første gang jeg strikker/hækler, så der var garnet noget af en udfordring at arbejde med :) Men det skal bestemt prøves igen når jeg har fået noget mere erfaring :)

SPAR 20% 7 kr
Populær

Cosy - Go Handmade

60% Bomuld, 40% Akryl

28 kr  35 kr

SPAR 17% 6 kr
Populær

Tencel - Go Handmade

40% Tencel, 60% Bambus

29 kr  35 kr

Populær

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

29 kr

Populær

Vintage - Go Handmade

70% Uld, 30% Bambus

25 kr

Populær

Twist - Go Handmade

100% akryl

19 kr

Populær

Couture - Go Handmade

100% Akryl

29 kr

Populær

Soft - Go Handmade

70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

29 kr

Populær
Populær

Broderigarn 6-pak - Go Handmade

100 % Polyester

25 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv