Cotton Kings

Hobbii er stolt eneforhandler af Cotton Kings, og du er derfor altid sikret den bedste pris.

Cotton Kings garnerne er dedikeret til dig, der elsker at arbejde med bomuldsgarn. Vi er selv passionerede bomulds-elskere og vores mission er at finde verdens bedste, sjoveste og mest farverige bomuldsgarner til en pris, hvor alle kan være med. Alle kvaliteter er designet og udviklet i Skandinavien og er produceret på dygtige fabrikker i Tyrkiet og Indien.

Bomuldsgarnets mange gode egenskaber

Bomuld er en af vores absolut mest populære garner. En af grundene er, at det kan bruges til stort set alt - lige fra tøj til baby, barn og voksen til karklude, håndklæder, grydelapper, kurve, bamser, tæpper og puder. Kun din fantasi sætter grænsen. Samtidig er bomuldsgarn også en kvalitet, som er let at blande med andre kvaliteter, og den ses derfor ofte i et mix med uld, hør eller akryl. Disse mix giver garnet yderligere egenskaber, fx er akryl meget slidstærkt og kan maskinvaskes.

Bomuldsgarnet fra Cotton Kings findes i flere forskellige udgaver. Du kan både få det i den klassiske tykkelse 8/4 og den lidt tykkere 8/8. I den klassiske tykkelse findes den ydermere i to printede udgaver - Cotton 8/4 Print og Cotton 8/4 Soft Print. I disse udgaver er alle nøgler multifarvede med flotte farveskift og giver derfor en helt ny dimension til dine garnprojekter.

I vores sortiment fra Cotton Kings finder du også nogle af de utroligt populære cake garner, som er kendetegnet ved at være store og runde nøgler, hvor farveforløbet skifter fra inderst til yderst. Vælg mellem Twirls, Twirls Deluxe og Color Bomb, som alle har et umanérligt smukt farveforløb, hvor farvenuancen skifter fra lys til mørk - eller omvendt, alt efter om du starter inderst eller yderst i nøglet.

Et væld af gratis opskrifter

Mangler du inspiration til, hvordan du skal bruge dit bomuldsgarn fra Cotton Kings? På Hobbii.dk finder du et væld af gratis strikke- og hækleopskrifter til bomuldsgarn. Der er bl.a. opskrifter til baby samt på puder, tæpper, grydelapper, kurve, tøj og sågar påske- og julepynt. Følg med her på siden, hvor der løbende bliver offentliggjort nye opskrifter fra Hobbii’s egne designere.

Vi håber du vil lege med i vores unikke bomulds-univers!

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive Cotton Kings garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil dit Cotton Kings garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Cotton Kings garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Cotton Kings

Natasha

Perfekt til hækling! Hazelwood er en virkelig go unisex farve til de små. Spalter ikke og tåler man laver fejl uden at det går ud over garn kvaliteten. Elsker cotton kings 😍

Jonna Aabel

Det skønneste garn til sjaler og tørklæder, tror ikke jeg kommer til at bruge andet, efter jeg har prøvet Cotton Kings Twirls.😍

Kirsten Palner

Jeg er utrolig glad for Cotton Kings Twirls, og det flotte farveskift, det er lidt drilsk at hækle med, men pyt. :-)

Anne-lie Larsen

Twirls Deluxe 🤩 Amen , det siger jo sig selv , bare i navnet . Det er virkelig et deluxe’garn 👌🏼 Har hæklet 2 virus’sjaler indtil videre og skal bestemt igang med MANGE flere . Det at det er 100% bomuld falder lige i min smag , da jeg ikke er så meget til blandingsgarn . Jeg kan stærkt anbefale Twirls Deluxe til alle garn’o’holikere 🙌🏼💜🌸

Dot Christiansen

Dejligt og lækkert garn. Det er så lækkert at arbejde med og resultatet bliver bare så pænt. Garnet er i flere flotte farver og er i en god kvalitet. Kan helt bestemt anbefale det.Det er også en god stor nøgle til at hæklet f.eks.sjaler i.

Dorte

Super lækkert garn - både til at strikke med og især hækle med. Har købt en i hver farve da de kom frem og efterfølgende flere nøgler. Lækre 100 grams nøgler. Skal i gang med et større tæppe i netop dette garn. Kan varmt anbefales.

Tina Aarup

Fantastisk garn at hækle i. Er hoppet ud i et babytæppe, som virker til at blide dejligt blødt, og med et fantastisk farveskift. Mangler stadig lidt i at blive færdig, men har allerede købt 2 nøgler mere. Kan varmt anbefales.

Anne Grethe Frøslev

Dejligt blødt bomuldsgarn. Nemt at arbejde med, når man som jeg gerne vil starte fra midten af nøgletal -- easy start. Selv om der er 100 m i nøglen er den nem at arbejde med, fordi den er så kompakt.

Susanne Neerskov

Dejligt blødt garn, er let at arbejde med og det bevare både facon og farve(r)😉 efter flere vaske. Jeg er også glad for de farver der er, men kunne godt bruge nogle flere farvekombinationer 😊.

Annie

Sikke en luxoriøs garn! Jeg elsker alle de forskellige farver og købte en masse af dem. Jeg er allerede i gang med at hækle et halstørklæde, og har planlagt mange flere projekter med flere cakes.

SPAR 45%

Twirls - Cotton Kings

100% Bomuld

65 kr  119 kr
SPAR 33%

Cotton 8/4 Print - Cotton Kings

100% Bomuld

12 kr  18 kr
SPAR 36%

Twirls Deluxe - Cotton Kings

100% Bomuld

109 kr  169 kr
SPAR 25%

Cotton 8/4 - Cotton Kings

100% Bomuld

12 kr  16 kr
SPAR 29%

Cone 500 - Cotton Kings

100% bomuld

99 kr  140 kr
SPAR 19%

Lykkepose 500g - Cotton 8/4 - Cotton Kings

100% Bomuld

129 kr  160 kr
SPAR 23%

Lykkepose 500g - Cotton 8/8 - Cotton Kings

100% Bomuld

139 kr  180 kr

Cotton 8/8 - Cotton Kings

100% Bomuld

18 kr
SPAR 36%

Color Bomb - Cotton Kings

50% Bomuld, 50% Akryl

109 kr  169 kr
SPAR 31%

Cone 500 Print - Cotton Kings

100% Bomuld

139 kr  200 kr

Cotton Lace - Cotton Kings

100% Merceriseret Bomuld

26 kr
SPAR 7%

Pull Skein Wonderbag - Cotton Kings

100% bomuld

149 kr  160 kr
SPAR 34%

Cone 500 8/8 - Cotton Kings

100% Bomuld

119 kr  180 kr
SPAR 34%

Color Bomb Wonderbag - Cotton Kings

50% bomuld, 50% akryl

449 kr  676 kr Udsolgt
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv