Filtegarn

Det som nok er det mest karakteristiske ved filtegarn er dets fantastiske evne til at holde på varmen efter filtning, som følge af uldens mange egenskaber. Hos os hos Hobbii finder du filtegarn i 100% uld og uld/alpakka-blanding. Filtegarn kan både bruges til hækling, strikning og i særdeleshed filtning. Derfor er der utrolig mange muligheder med filtegarn.

Filtegarnets mange egenskaber

Fordelene ved at bruge filtegarn er blandt andet, at det består af enten 100% uld eller en blanding af alpakka og uld. På den måde er filtegarn et naturligt temperaturregulerende materiale, som kan optage op til 35 % fugt uden at det føltes koldt eller vådt. Derudover egner filtegarn i uld sig også rigtig godt til det nordiske klima, fordi det simpelthen holder rigtig godt på varmen. En anden fordel er, at garnfibrene i filtegarn ofte er ubehandlet - og det betyder således, at de kun er vasket og ikke udsat for kemisk behandling før farvning. Det er også med til at fremhæve filtegarnets naturlige egenskaber bedst og giver bedre form og tekstur. Det rigtig sjove ved filtegarn er at se den forskel det størrelsesmæssigt har før og efter filtning. Det er næsten ikke til at tro, at garnet kan ændre sig så markant samtidig med, at det selvfølgelig er helt bevidst.

God til hverdag

Som du kan læse fra det ovenstående er der helt utrolig mange muligheder og fordele ved filtegarn. Det er en garntype, som er fantastisk både til børn og voksne. Brug filtegarn til at lave dejlige og ekstra varme handsker, huer, hjemmesko, futter eller pift indretningen op med filtede tehætter og bordskånere. Hvis du ønsker at lave filtede sutsko, også kendt som futter, så kan du være sikker på, at dine fødder vil takke dig de dage, hvor vejret er ekstra køligt. De filtede sutsko er nemlig fantastiske til at holde fødderne varme, når der er allermest brug for det. Filtegarn begrænser sig selvfølgelig ikke kun til opskrifter, hvor filtning indgår - så du kan også roligt kaste dig over projekter såsom trøjer, halstørklæder og sweatere.  

Bestil filtegarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af filtegarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores filtegarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Det siger vores kunder om Filtegarn

mitzi lunnemann

har strikket rigtig mange futter til filtning, det er det bare super til.

Britt Larsen

Dejlige farver og et dejligt varmt garn med flotte farvespil. Perfekt til varme vinter vanter, hals rør, og filtede futter .

Christina Lindegaard

Rigtig lækkert - svært at travle op, men super nemt at hækle og filte.

Louise Kirstine

Dejligt garn, filter rigtig godt, og smitter ikke, så man kan filte flere farver på samme tid

Mia Alslöw

Super garn, har strikket 25 par filt pusser af det !

Vivi jessen

Er godt til at filt og til at strikke små sokker

Carina Samuelsen

Skønt at arbejde med. Er dog lidt svær at trævle op fa det nemt klumper/filtre sammen. Klart anbefalelsesværdig.. 😉

Birgitte Møller Jensen

Det er meget t lækkert og nemt at arbejde med. Rigtig god til at filtre

Vivi Bang jensen

Har brugt garner til at lave bordskånere med, og det er perfekt, filter fantastisk. Har genbedyil en gang.

Jette

Kan let filtes til de mest lækre hjemmetøfler - varme og dejlig bløde - kradser ikke selv på bare fødder.

SPAR 18% 4 kr
Populær

Snowstorm - Hobbii

100% Uld

18 kr  22 kr

SPAR 22% 10 kr
Populær

Woolpower - Happy Sheep

100% Uld

35 kr  45 kr

SPAR 19% 6 kr
Populær

Lima Uld - Hjertegarn

100% Blød Uld fra Peru

26 kr  32 kr

SPAR 32% 7 kr
Populær

Lima - Drops

65% Uld, 35% Alpaca

15 kr  22 kr

Populær
Populær

Natur Uld - Hjertegarn

100% uld

Fra 40 kr

Populær

Magic Filtegarn - Bumbo

100 % Ren Uld

49 kr

Populær

Eskimo - Drops

100% Uld

19 kr

Populær

Big Delight - Drops

100% Uld

56 kr

SPAR 38% 165 kr
Populær

Tovull - Järbo

100% kartet uld

275 kr  440 kr

Populær

Polaris - Drops

100% Uld

Fra 41 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv