Økologisk

Økologisk garn er til dig som går ekstra meget op i bæredygtighed. Hos Hobbii føler vi, at vi har et miljømæssigt ansvar og derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af forskellig økologisk garn til dig, som ønsker at hækle eller strikke med god samvittighed. Alle vores øko-garn er fremstillet af 100% økologiske ingredienser og bæredygtige farvestoffer i henhold til GOTS (Global Organic Textile Standards), og kommer kun fra certificerede forhandlere.

Det økologiske garns mange fordele

Noget du kan være helt sikker på, når du køber økologisk garn hos os, er at det er af højeste kvalitet. Når du køber økologisk garn hos os, kan du vælge imellem både 100 % økologisk bomuld og 100 % økologisk uld. Derudover kan du også finde blandingsgarn af bomuld og uld. Men der er selvfølgelig mange andre fordele ved køb af økologisk garn, for ikke nok med, at du skåner miljøet, så er økologisk garn også utrolig blidt mod huden. Hvis du eksempelvis døjer med følsom hud, så kan du med fordel anvende økologisk garn, som vil føles helt fantastisk og hverken kradse, klø eller genere på anden vis.

God til hverdag

Med økologisk garn kan du stort set hækle eller strikke hvad som helst. Det kan være alt lige fra trøjer, huer, vanter eller halstørklæder til tøjdyr og rangler til babyer, som vil sikre, at din baby kan bide i det uden at få kemikalier i munden. Derudover så er økologisk garn også utrolig nemt at arbejde med, så hvis man er nybegynder inden for enten hækling eller strikning, så kan man med fordel anvende økologisk garn, som med garanti vil give dig en god start på dit videre hækle/strikkeforløb samt et flot slutresultat.


Hos Hobbii er vi godt klar over, at du i din hverdag træffer mange beslutninger i løbet dagen. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig, når du har lidt fritid til at hækle eller strikke i, og derfor skal du ikke bekymre dig om hverken kemikalier eller dårlig kvalitet, når du vælger at købe dit garn hos os. Vi har nemlig sikret os, at alt fuldstændig i topkvalitet.

Bestil dit økologiske garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af økologisk og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores økologisk garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31863357 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.     

Det siger vores kunder om Økologisk

Lone Smed Kimsholt

Er ny i strikkeuniverset, så jeg er pånuværende tidspunkt blot på karklude-niveau. Havde indtil nu kun haft 100% bomuld 8/4, indtil jeg så dette produkt, Rainbow 8/8 100% økologisk, og WAUW hvor er det et lækkert produkt at arbejde med - så nemt og hurtigt at have med at gøre.... Jeg er begejstret! #hobbiirainboworganic8/8 #5udaf5stjerner

Cabrina

Økologisk og lækkert bomuldsgarn, perfekt til at hækle/strikke ting til fx baby, og med omtanke for hinanden og miljøet. Desuden er der sørget for, at man ikke skal lede efter enden af garnet i midten af nøglet - lækkert!

Ditte Sigsgaard

Super lækkert økologisk bomuldsgarn, der giver de lækreste tykke karklude. Nemt og hurtigt at strikke med.

Kirsten

Lækkert garn at både hækle og strikke i, har lavet mange savle hagesmække i denne økologiske kvalitet

Inge

Lækkert økologisk uldgarn, som jeg har brugt til babystrik

Marianne

Dejligt økologisk garn, der holder faconen efter vask.

Vera

Rainbow Organic 8/4, er nemt at arbejde med, det er rigtig dejligt at lave noget med, og ikke midst økologisk. Jeg laver meget med det, og det lever 100% op til mine krav, og det er også nogle dejlige farver. Du kan lave mangle kombination, blandt andet pastel, kraftig og neutral. Kan varmt anbefales 😘

Jeanette

Lækkert garn, som jeg specielt bruger, når jeg hækler legetøj til de allermindste, for så ved jeg, at eftersom garnet er økologisk, er det ikke fyldt med giftige stoffer, som de små får i sig, når de bider i legetøjet.

Birte Kristensen

Dejligt garn og nogle superdejlige farver, at det så ovenikøbet er økologisk gør jo kun hele oplevelsen bedre. Garnet er nemt at hækle med, det deler sig ikke. Derfor kan jeg kun anbefale dette produkt.

BRITTA MIKKELSEN

Jeg kan ikke sige nok godt om dette garn. Ligger godt i hænderne. Flosser ikke. Stabil farve. Jeg elsker at det er økologisk. Elsker at hækle med det. Det er nemt at arbejde i. Love love love og

SPAR 45%

Rainbow Organic 8/8 - Hobbii

100% Økologisk Bomuld

12 kr  22 kr
SPAR 20%

Rainbow Organic 8/4 - Hobbii

100% Økologisk Bomuld

16 kr  20 kr
SPAR 20%

Organic Økologisk 8/4 bomuld - Mayflower

100% økologisk bomuld

16 kr  20 kr
SPAR 20%

Nature (Økologisk uld) - Hobbii

100% Økologisk Uld

39 kr  49 kr
SPAR 19%

Alba - BC Garn

100% økologisk bomuld

29 kr  36 kr

Semilla - BC Garn

100% økologisk uld

46,75 kr
SPAR 20%

Semilla Cablé - BC Garn

100% økologisk uld

39 kr  49 kr

Semilla Fino - BC Garn

100% økologisk uld

46,75 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv