Økologisk

Økologisk garn er til dig som går ekstra meget op i bæredygtighed. Hos Hobbii føler vi, at vi har et miljømæssigt ansvar og derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af forskellig økologisk garn til dig, som ønsker at hækle eller strikke med god samvittighed. Alle vores øko-garn er fremstillet af 100% økologiske ingredienser og bæredygtige farvestoffer i henhold til GOTS (Global Organic Textile Standards), og kommer kun fra certificerede forhandlere.

Det økologiske garns mange fordele

Noget du kan være helt sikker på, når du køber økologisk garn hos os, er at det er af højeste kvalitet. Når du køber økologisk garn hos os, kan du vælge imellem både 100 % økologisk bomuld og 100 % økologisk uld. Derudover kan du også finde blandingsgarn af bomuld og uld. Men der er selvfølgelig mange andre fordele ved køb af økologisk garn, for ikke nok med, at du skåner miljøet, så er økologisk garn også utrolig blidt mod huden. Hvis du eksempelvis døjer med følsom hud, så kan du med fordel anvende økologisk garn, som vil føles helt fantastisk og hverken kradse, klø eller genere på anden vis.

God til hverdag

Med økologisk garn kan du stort set hækle eller strikke hvad som helst. Det kan være alt lige fra trøjer, huer, vanter eller halstørklæder til tøjdyr og rangler til babyer, som vil sikre, at din baby kan bide i det uden at få kemikalier i munden. Derudover så er økologisk garn også utrolig nemt at arbejde med, så hvis man er nybegynder inden for enten hækling eller strikning, så kan man med fordel anvende økologisk garn, som med garanti vil give dig en god start på dit videre hækle/strikkeforløb samt et flot slutresultat.


Hos Hobbii er vi godt klar over, at du i din hverdag træffer mange beslutninger i løbet dagen. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig, når du har lidt fritid til at hækle eller strikke i, og derfor skal du ikke bekymre dig om hverken kemikalier eller dårlig kvalitet, når du vælger at købe dit garn hos os. Vi har nemlig sikret os, at alt fuldstændig i topkvalitet.

Bestil dit økologiske garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af økologisk og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores økologisk garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31863357 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.     

Det siger vores kunder om Økologisk

Marianne

Dejligt økologisk garn, der holder faconen efter vask.

Elise Gjedde

Dejligt at man kan få økologiske garner, det foretrækker jeg, når jeg har mulighed for det.

Marianne

Så lækkert økologisk garn

Inge

Lækkert økologisk uldgarn, som jeg har brugt til babystrik

Chanet Nielsen

Det lækreste, bløde uldgarn - og så er det oven i købet økologisk. Jeg er virkelig vild med det.

Susanne

Dejligt økologisk bomuldsgarn :-) Forhåbentlig kommer det multifarvede garn også snart i en økologisk udgave.

Maiken Bundgaard Hansen

Rigtig lækkert økologisk garn. Super blødt og dejligt at arbejde med. Skal helt klart have bestilt noget mere i nogle af de smukke, dybe farver :)

Elise Gjedde

Altid økologisk bomuld, når det er muligt. Der bruges så meget sprøjtegift til konventionel bomuld - det er meget forurenende.

Anni Slot

Det er mit favoritgarn, fantastisk blødt og dejlig at strikke og hækle med. Kan varmt anbefales.....og det bedste er, at det økologisk.

Olivia

Så lækkert garn!!! Jeg skulle rigtig bruge noget andet - men så faldt jeg over dette, og det er perfekt til det jeg skal lave. Og især når det er økologisk - super flot og lækkert. Måtte lave endnu en bestilling af det - kun positiv!

SPAR 40% 8 kr
Populær

Rainbow Organic 8/4 - Hobbii

100% Økologisk Bomuld

12 kr  20 kr

SPAR 20% 4 kr
Populær

Organic Økologisk 8/4 bomuld - Mayflower

100% økologisk bomuld

16 kr  20 kr

SPAR 45% 10 kr
Populær

Rainbow Organic 8/8 - Hobbii

100% Økologisk Bomuld

12 kr  22 kr

SPAR 29% 14 kr
Populær

Nature (Økologisk uld) - Hobbii

100% Økologisk Uld

35 kr  49 kr

SPAR 34% 15,25 kr
Populær

Selba - BC Garn

50% økologisk uld / 50% økologisk bomuld

29 kr  44,25 kr

SPAR 20% 10 kr
Populær

Semilla Flamé - BC Garn

100% økologisk uld

39 kr  49 kr

SPAR 20% 10 kr
Populær

Semilla Extra Fino - BC Garn

100% økologisk uld

39 kr  49 kr

SPAR 20% 10 kr
Populær

Semilla Grosso - BC Garn

100% økologisk uld

39 kr  49 kr

SPAR 20% 10 kr
Populær

Semilla Cablé - BC Garn

100% økologisk uld

39 kr  49 kr

SPAR 19% 7 kr
Populær

Alba - BC Garn

100% økologisk bomuld

29 kr  36 kr

Populær

Semilla - BC Garn

100% økologisk uld

46,75 kr

Populær

Semilla Fino - BC Garn

100% økologisk uld

46,75 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv