Happy Sheep

Hobbii er stolt eneforhandler af Happy Sheep, og du er derfor altid sikret den bedste pris.

Uld, uld og mere uld! Hos Happy Sheep udvikles der uldgarner til bløde og flotte strikke- og hækleprojekter. Vi har både superwash-behandlet uld, merino uld, uld til filtning og selvfølgelig en dejlig uld til at strikke strømper med. Du finder altid et stort og spændende udvalg af flotte farvepaletter, uanset om du er til dæmpede ensfarvede nøgler eller om du er til de friske multifarvede garner.

Uldens mange gode egenskaber

Ulden har den fordel, at den både kan varme og køle. Det er altså et naturligt temperaturregulerende produkt, som kan optage op til 35% fugt uden at blive vådt og koldt. Mange tænker på uld som en meget varm kvalitet, men faktisk er uld rigtig praktisk i det danske klima generelt og kan bruges året rundt.

Hvis du vil passe ekstra godt på din uld, er det vigtigt at følge vaskeanvisningerne præcist. Nogle uldkvaliteter skal vaskes i hånden, mens uld der er superwash-behandlet kan maskinvaskes. Følg vaskeanvisningerne, som er angivet på banderolen. Vi anbefaler desuden altid at benytte uldvaskemiddel.

Uld er en meget alsidig garnkvalitet og egner sig især godt til beklædningsgenstande. Der findes også særligt bløde uldkvaliteter til babyer.

Happy Sheeps uldgarner

Leder du efter noget specifikt? Her er en gennemgang af de forskellige uldgarner fra Happy Sheep:

Simple Wool er superwash-behandlet og tåler maskinvask ved 30 grader med uldvaskemiddel. Holder du af uldens lune og naturligt isolerende egenskaber er Simple Wool oplagt til sweaters, cardigans, jakker, børnetøj og meget mere. Simple Wool kommer i mange smukke farver, med en ganske let melering, nok til give et skønt farvespil.

Starlight er en dejlig, kraftig uldblanding med reflekstråd, der er tvundet med ind i garnet. Reflekstråden ligner blot en meleret effekt, men vil lyse op i mørke når det bliver ramt af en lyskegle. Perfekt til de mørke måneder, hvor det er så vigtigt at kunne ses i trafikken. Starlight er også superwash-behandlet og kan maskinvaskes ved 40 grader med uldvaskemiddel.

Woolpower er et skønt, tykt uldgarn med et lidt rustikt look, i store lækre 100 grams nøgler. Garnet egner sig godt til fx varme tæpper, sweaters og cardigans. Woolpower kan også filtes, og er super velegnet til fx filtede futter, vanter og masser af lækkert interiør.

Woolpower Print er det samme som Woolpower, men med farveskift, hvor farverne glider flot fra den ene til den anden og dermed skaber smukke, overraskende nuancer.

BabyWool egner sig til alt fra baby- og børneprojekter til sweatre og cardigans til hele familien. Det skønne garn er 100% kløfrit, og er derfor specielt velegnet til store og små med sensitiv hud. BabyWool er superwash-behandlet og du kan derfor nemt vaske det i maskinen på 40 grader på uldprogram, uden at ødelægge fibrene.

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive Happy Sheep garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil Happy Sheep garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Happy Sheep garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Happy Sheep

Hanne Løth Jørgensen

Har hæklet futter (2 par) for første gang. Fulgte opskriften fra Hobbi. Meget nem. Fine futter var resultatet. De blev virkelig fine. Dejlig varme. Brugte Happy Sheep. Har lige bestilt garn til flere par.

Kaja Streeter

Jeg elsker det garn. Er nu på 3. Par af de filtede hjemmesutter fra Tante Tråd. Garnet er lækkert at hækle med. Deler sig ikke og kradser ikke. Og når det filter, bliver det tæt, blødt og lækkert. Hele familien har bestilt hjemmesutter, så jeg skal mindst lave syv par til

Jeanette

Superdejlig garn at hækle i. Har hæklet bløde futter og tasker som derefter skulle vaskes for at krympe til korrekt størrelse. Helt sikkert ikke sidst gang jeg køber dette garn - måske allerede lige om lidt da det jo er på tilbud :-)

Dot Christiansen

Super skønt garn at hæklet i. Bliver til de skønneste vaklede sutsko og familien elsker dem. Selv min gamle svigermor elsker blød heden og varmen fra de vaklede sutsko i garnet og hun sover med om natten da de er så skønne og varme.

Maja Møller

Et skønt og luftigt garn at hækle i. Garnet deler sig ikke, og glider nemt på nålen. Det er uld, så det kan være lidt svært at tage op, hvis man har lavet fejl. Resultatet er en dejlig lun sag - i mit tilfælde en kjole.

Maiken

Skønt garn 😊 dog får det kun 4 stjerner, da det er uens spundet dvs nogle gange tykt og senere tyndere altså gående fra at passe til pind 5/6 til pind 3/4. Det gør nu ikke noget ift dét, jeg bruger det til.

Birgitte Foged

Jeg har hæklet og strikket mange hjemmesko til filtning. Dette garn er uden tvivl det suverænt bedste til dette formål. En tur i vaskemaskinen ved 40 grader, og du opnår et perfekt resultat - kan kun anbefales

Kirsten mikkelsen

Et super fedt garn , både til tasker og hjemmesko , har strikket et utal af hjemmesko til hele familien, Og tak for en god oplevelse hver gang man bestiller varer hos jer Med venlig hilsen Kirsten mikkelsen

Kirsten

Super godt garn til at vakle / filte med , Jeg har brugt det til futter og Clutch . ( billedet i galariet ) Jeg syntes der er nogle super gode farver 😊

Cecilie

Har nu hækler tre par, og de er bare så skønne at lave. Det er nemt og lige til og derudover er de så dejlig varme at have på - kan klart anbefales!

Simple Wool - Happy Sheep

100% Superwash uld

26 kr
SPAR 16%

Woolpower - Happy Sheep

100% Uld

41 kr  49 kr
SPAR 11%

BabyWool - Happy Sheep

100% Merino Uld

40 kr  45 kr
SPAR 18%

Woolpower Print - Happy Sheep

100% Uld

45 kr  55 kr

Magic Sock Wool - Happy Sheep

70% Superwash Uld, 30 % Polyamid

70 kr
SPAR 14%

Strømpegarn Lykkepose - 5 nøgler/500 gram - Happy Sheep

75% superwash uld, 25% nylon

259 kr  300 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv