Strikkepindesæt

Der findes rigtig mange forskellige strikkepindesæt på markedet, og nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad der passer til ens egne hænder. Hos Hobbii.dk har vi valgt at have et lækkert sortiment af forskellige strikkepindesæt. Der er stor forskel på kvaliteten på strikkepindesæt, men hos Hobbii.dk kan vi stå inde for kvaliteten på alle de strikkepindesæt, vi forhandler. Søger du kun et enkelt sæt strikkepinde? Så kig her

Kvalitets strikkepindesæt

Hos Hobbii.dk forhandler vi blandt andet strikkepindesæt fra mærkerne KnitPro, Drops og Järbo. Vi har strikkepindesæt til forskellige projekter, som gør det nemt for dig at finde det som lige præcis du ønsker. Uanset om du mangler et rundpindesæt, strømpindesæt eller et sæt med udskiftelige rundinde, så kan du finde det hos os. Vi har også et strikkepindesæt med lys i, der er praktiske, hvis du ofte strikker steder med dårlig belysning.

Få rådgivning til dit valg

Er du tvivl om, hvilket strikkepindesæt der er det rette til dit projekt? Så hjælper vi dig gerne med råd og vejledning. Alle vores medarbejdere har en stor viden omkring vores forskellige produkter, og de kan fortælle dig om de forskellige fordele ved de enkelte strikkepindesæt. Vil du fx gerne kunne strikke hurtigt, har KnitPro udviklet et strikkepindesæt i blankpoleret birk, der gør, at maskerne glider nemt og hurtigt uden besvær. KnitPro har også flere forskellige sæt, der kan anvendes i flere timer uden, at du får ondt i hænderne. 

Bestil dit strikkepindesæt online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af strikkepindesæt og andet garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Populært i denne kategori

SPAR 14%

Begyndersæt - KnitPro

126 kr  147 kr

Cubics Rundpindesæt Deluxe - KnitPro

Et rigtig lækkert rundpindesæt i KnitPro's populære Cubics serie. 

699 kr
SPAR 49%

Dreamz Jumperpindesæt - KnitPro

Fra 469 kr  Fra 925 kr

Karbonz Deluxe Rundpindesæt - KnitPro

Et revolutionerende sæt fra KnitPro’s Karbonz serie med udskiftslige rundpinde i kulfiber

950 kr

Karbonz Startsæt - Udskiftlige Rundpinde - KnitPro

KnitPro Karbonz Startsæt - Udskiftlige Rundepinde kommer i 4 populære størrelser fra 3-4.5mm.

549 kr
SPAR 13%

Karbonz Strømpepindesæt 15 cm - KnitPro

KnitPro Karbonz Strømpindesæt 15 cm kommer i 5 størrelser fra 2-4mm. 

519 kr  599 kr
SPAR 30%

Nova Cubics Jumperpindesæt - KnitPro

Fra 587,30 kr  Fra 839 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv